יום חמישי, 06.03.2025 שעה 09:07
ONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורט
ליגת העל Winner 24-25
5717-5125הפועל ב"ש1
5427-5425מכבי ת"א2
4730-5325מכבי חיפה3
4533-4725בית"ר ירושלים4
4129-3925הפועל חיפה5
3635-3725מכבי נתניה6
3133-2625מכבי בני ריינה7
3137-2525עירוני ק"ש8
2735-3025הפועל ירושלים9
2635-1925עירוני טבריה10
2441-2125מכבי פ"ת11
2335-1925בני סכנין12
1947-3325מ.ס אשדוד13
1740-2025הפועל חדרה14

"אמירותיו של טיבי נגועות בגזענות ובהסתה"

בבית"ר י-ם הגיבו לדבריו של ח"כ טיבי ב"בוחרים ספורט": "מעורר פרובוקציה עבור בוחריו", ח"כ רגב: "מי מצפה מיועצו של עראפת לומר אמת?". צפו בראיון

|
אחמד טיבי. בבית
אחמד טיבי. בבית"ר החליטו להשיב מלחמה (יניב גונן)

בבית"ר ירושלים לא נשארו אדישים לדבריו של חבר הכנסת אחמד טיבי, שהתארח באולפן ONE במסגרת התוכנית "בוחרים ספורט 2015" לראיון בו התבטא נגד המועדון.

במהלך הראיון סיפר טיבי: "אני כבר ח"כ ותיק ונמצא במצב שבו אני לא צריך שיכתבו עליי עוד טור וישימו עליי עוד זרקור. אין אדם שאוהב ש-10,000 איש מקללים אותו. אני לא מגיע במיוחד לטדי. אני מלווה את סכנין לכל מקום, משחקי בית וחוץ. אני לא אפקיר אותם בגלל אנשים שקוראים קריאות גזעניות".

טיבי סיכם: "אני לא נכנע לגזענים, אלא אוהב לנצח אותם. תתארו לעצמכם שכל אלה שמקללים אותי עם ביטויים קשים ומעליבים, רואים אותי מנצח ביחד עם סכנין. 12 משחקים הם לא ניצחו אותנו ורוב הזמן אנחנו מנצחים אותם בטדי. אף אחד לא ימנע ממני מלהגיע לכל מקום במדינה הזו".

"ערבי שמכבד את עצמו לא אמור לשחק בבית"ר י-ם", הוסיף, "הוא יכול לשחק במכבי תל אביב, מכבי חיפה הפועל תל אביב, מכבי פתח תקווה, הפועל פתח תקווה והפועל באר שבע. הם משולבים שם בצורה יפה. בקבוצה כמו בית"ר, שהיא קבוצה גזענית בהגדרה שלה, שהבעלים שלה והמנג'רים שלה מגלים הבנה כלפי העובדה שאין שם שחקן ערבי, ששחקנים מוסלמים מחו"ל התקבלו שם בקריאות גנאי, שחקן ערבי לא יכול להיות".

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
פרסומת
אחמד טיבי בראיון מיוחד באולפן ONE

"שחקן יהודי לא ילך לקבוצה פשיסטית. לא כל האוהדים של בית"ר הם לה פמיליה וחלק התרחקו מהקבוצה בגלל זה. רצו להכריז על לה פמיליה בתור ארגון טרור. הם מוציאים שם רע לאנשים סבירים שמלווים את הקבוצה", סיכם.

אוהדי בית&qout;ר עם תצוגה מרהיבה (חגי ניזרי)
אוהדי בית"ר. טיבי תקף אותם (חגי ניזרי)
 

מבית"ר נמסר: "בית״ר ירושלים אינו מועדון גזעני כלל וכלל, בוודאי לא הבעלים אלי טביב, שכבעלי הפועל כפ״ס והפועל ת״א שיחקו תחתיו לא מעט שחקנים ערבים. אמירותיו של טיבי נגועות בגזענות, בהסתה ומעוררות פרובוקציה רק כדי להאדיר את שמו ובכדי למצוא חן בעיני ציבור בוחריו. ייטב שיתרכז בקירוב לבבות והפחתת ההסתה והשנאה מקרבו".

"עידוד ותמיכה בהפגנות בתוך שטחי המדינה כנגד המדינה, הינן שימוש ציני בדמוקרטיה הישראלית על מנת לערער על הצביון היהודי במדינה", הוסיפו במועדון.

ח"כ רגב: "מי מצפה שיועצו של עראפת הטרוריסט יאמר אמת?"
חברת הכנסת מירי רגב, הגיבה לדבריו של טיבי: "אחמד טיבי כרגיל ממשיך לשקר. הדברים שנאמרו על ידי כוונו למסתננים ולא לעובדים הזרים ויחי ההבדל הקטן בין מסתננים למהגרי עבודה עם אישור".

ח"כ הוסיפה: "מי מצפה מטיבי שידייק ויאמר אמת? יועצו של הטרוריסט הגדול יאסר עראפת. הוא ממשיך בהסתה ושנאה כלפי העם היהודי. מדובר בסוס טרויאני בכנסת, אני אמשיך לפעול למען היותה של מדינת ישראל מדינה יהודית, שירושלים המאוחדת היא בירתה תוך מתן זכויות מלאות למיעוט הערבי שנאמן למדינה היהודית".




טוען תגובות...
הוסף תגובה
בשליחת תגובה אני מסכים/ה לתנאי השימוש
שגיאה
אסור לפספס
נגןזהו זה: יש לנו זוכה בתואר שנה השנה בעלם
זהו זה: יש לנו זוכה בתואר שער השנה בעולם
נגןהצצה ליום כיף של מנור סולומון ודנה
הצצה ליום חופשי של מנור סולומון ודנה
נגןמי הפיל במשפחת בקהאם את הפנקייק לרצפה
מי הפיל במשפחת בקהאם את הפנקייק לרצפה
נגןרונאלדיניו צילם דוגמנית בת 72 במקלחת?
האם רונאלדיניו צילם דוגמנית מתקלחת?
כדורגל ישראלי חדשות
ליגת העל Winner
ליגה לאומית
ליגות נמוכות
גביע המדינה
גביע הטוטו
גביע הטוטו לאומית
ליגת העל לנוער
וולה נוער וילדים
ספורט תיכוניים
ליגת ''יעז'' פוצ'יוולי
נבחרת ישראל
ליגת העל לנשים
הליגה הלאומית לנשים
התאחדות/שופטיםכדורגל עולמי חדשות
ליגה ספרדית
ליגה איטלקית
ליגת האלופות
הליגה האירופית
קונפרנס ליג
ליגה אנגלית
ליגה גרמנית
ליגה צרפתית
ליגה בלגית
ליגה הולנדית
ליגה רוסית
ליגה טורקית
ליגה יוונית
ליגה קפריסאית
ליגה סקוטית
ליגה פורטוגלית
ליגה שווייצרית
ליגה אוסטרית
ליגה פולנית
ליגה ארגנטינאית
ליגה ברזילאית
ליגת האומות
מוק' מונדיאל 26 (אירופה)
מונדיאליטו
יורו עד 21
ליגות נוספותכדורסל ישראלי חדשות
ליגת ווינר סל
גביע המדינה
גביע ווינר
לאומית גברים
ליגת ווינר אתנה נשים
ליגת התיכונים
נבחרת ישראלכדורסל עולמי
חדשות
NBA
יורוליג
יורוקאפ
ליגת האלופות של פיב''א
ליגה ספרדית
ליגה יוונית
ליגה איטלקית
ליגה טורקית
ליגה צרפתית
/* LAST / NEXT ROUNDs */