דורון בן דור
|

רואש. לא כך קיוו בחיפה לפתוח עונה (עמרי שטיין)
הפועל חיפה תפתח הערב (רביעי) את אימוניה במגרש האימונים בקריית חיים עם המאמן טל בנין ועם לא מעט שאלות לגבי הסגל בעונה הקרובה. אחרי שניצלו מירידה ממש ברגע האחרון, האדומים לא מקווים לעונה ללא דרמות. אבל בעוד בשנה שעברה אימון הפתיחה היה עם סגל כמעט מלא, לאימון היום היום יגיע סגל מצומצם ביותר שכולל את הפנים החדשות אנס דאבור ועלי חטיב. שחקן הרכש השלישי ברונו פניירו יצטרף רק ביום ראשון.
לא כך בחיפה רצו לפתוח את העונה, אבל נראה שבנין ויואב כץ לא ממש מתרגשים מהמצב ומשוכנעים שתוך כדי תנועה ניתן יהיה לצרף שחקנים נוספים, כאשר עד פתיחת המשחקים בגביע הטוטו יש חודש בלבד.
 |
רון ציבלין. יגיע לכרמל? (יניב גונן) |
|
|
האדומים יחלו להתאמן, אך עדיין לא ברור מי ישמש כמאמן הכושר, שכן טרם התקבלה החלטה רשמית מי מבין השניים - ליאור קפלן או רון ציבלין - יקבלו את התפקיד. הצוות כרגע כולל את בנין, עוזרו מאיר בן מרגי ומאמן השוערים החדש נוי רוזנפלד.
אפרופו שוערים הרי שבחיפה החליטו להחתים את פרמיסל קובאר לעונה נוספת, על אף העובדה שבנין העדיף שוער ישראלי, מה שהיה מפנה לו מקום לזמן נוסף. לחיפה יש היום ארבעה זרים: קובאר, טאדאס קיאנסקאס, זרקו קוראץ' ופיניירו. הדבר לא מאפשר לבנין יכולת תמרון טובה יותר כדי לשדרג את הקבוצה והוא יכול לצרף זר אחד נוסף.
במקביל, אישר כץ שהוא מנהל מגעים עם שחקנים ישראלים. כץ: "אני מדבר עם שחקנים דוגמת יוסי דורה, גל אראל, חנן ממן ותומר סוויסה בתקווה לצרף אותם לקבוצה. אני משוכנע שתהיה לנו קבוצה טובה השנה שתגיע להישגים".