יום חמישי, 13.02.2025 שעה 22:44
ONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורט
ליגת העל Winner 24-25
5013-4222הפועל ב"ש1
4823-4822מכבי ת"א2
4224-4622מכבי חיפה3
4128-4222בית"ר ירושלים4
3223-3022הפועל חיפה5
3233-3522מכבי נתניה6
2828-2422מכבי בני ריינה7
2733-2022עירוני ק"ש8
2431-2622הפועל ירושלים9
2437-2022מכבי פ"ת10
2329-1722בני סכנין11
2030-1622עירוני טבריה12
1544-2822מ.ס אשדוד13
1435-1722הפועל חדרה14

אנחנו או הוא: ההזדמנות של נבחרת ישראל

ההבדל בין קולמן לגוטמן מסמל את הגישה הלא נכונה של ישראל לקראת וויילס. וגם: בנין חוזר על טעויות והשחקן שחסר להפועל ת"א. משחק על שש נקודות

|
נבחרת ישראל חוגגת מול בוסניה (יניב גונן)
נבחרת ישראל חוגגת מול בוסניה (יניב גונן)

1. כריס קולמן. השאלה הייתה מורכבת. "האם תקופת ההמתנה לחדשות לגבי כשירות שחקנים בסוף השבוע האחרון לפני ההתכנסות הופכת עם הזמן קלה יותר?". כריס קולמן, מאמן נבחרת וויילס, חייך וענה בנחרצות: "לא, היא לא. אני אף פעם לא קובע שום דבר ביומן שלי. אני נשאר בבית ורואה את המשחקים בטלוויזיה, אבל אף פעם לא מדובר בסוף שבוע קל. אני לא מצליח להיזכר בפעם שלא הייתי מתוסכל ביום שני כי צריך להחליף מישהו בסגל. יחד עם זאת, לא יהיו לי לילות ללא שינה כי אני יודע מה מצפה לנו ומלא ביטחון במה שיש לנו".

קולמן פרסם את הסגל ביום רביעי וסוף השבוע שלו יכלול כמה משחקי פרמיירליג וקלאסיקו. אלי גוטמן, לעומתו, העדיף לחכות עד יום ראשון בערב. גם הוא יעקוב אחרי הליגיונרים, יחזיק אצבעות להופעה טובה של אופיר מרציאנו ויקנח במשחק בין מכבי תל אביב למכבי חיפה. את קולמן אף אחד לא שאל ברביעי למה זה או ההוא לא זומנו. את גוטמן אף אחד לא ישאל במסיבת העיתונאים הקרובה ביום שלישי מה עבר עליו בסוף השבוע. מבינים את ההבדל?

מאמן נבחרת ווילס כריס קולמן (רויטרס)
מאמן נבחרת וויילס, כריס קולמן. כבר פרסם את הסגל (רויטרס)
 

אין לגוטמן התלבטויות גורליות. לא יהיו שינויים גדולים בסגל שלו לעומת תחילת הקמפיין ובטח שלא צפויות הפתעות מרעישות. אז למה לחכות עד יום ראשון? האם הופעה טובה של שחקן כזה או אחר, חביב תקשורת כזה אחר, תשנה את קו המחשבה של המאמן הלאומי? או שגוטמן משאיר לעצמו פתח לשמור על הקונצנזוס ועל כולם מרוצים, בניגוד גמור, אגב, להתנהלות והדרך שלו בשלושת המשחקים הראשונים.

דווקא בגלל ההתעסקות האובססיבית של התקשורת בסגל ובזימונים, גוטמן היה צריך לשים קץ לספקולציות האינסופיות, לקמפיינים המיותרים, לשיח הציבורי שהפך מאוס במיוחד ולחתוך עובדות. זה הסגל שלי. אלו השחקנים שאני מאמין בהם. היו לי ארבעה חודשים לעקוב אחרי כולם, לקבל החלטות ושום דבר שיקרה בסוף השבוע (מלבד כמובן פציעה) לא יזיז אותי מעמדתי. לשדר ביטחון. להסיט את הדיון לעניינים מהותיים יותר. סוגיות מקצועיות. הוא בחר אחרת. 

אלי גוטמן (עמית מצפה)
אלי גוטמן. יפרסם את הסגל רק בראשון (עמית מצפה)
 

2. אלי גוטמן. זה מצחיק כי שבוע לפני אחד המשחקים הגורליים בהיסטוריה של נבחרת ישראל, היית מצפה להתייחסות שונה מכל הגורמים. לשמוע את הבן אדם שיקום ויגיד: רבותיי, זו הנבחרת הכי טובה שהייתה פה למעלה מ-20 שנה. ליגיונרים שמשחקים בקביעות בקבוצות שמתאימות להם (ולא מתייבשים על הספסל בליגות בכירות) ומגיעים בכושר טוב, ליגה עם מאבק אליפות משולש שמייצרת אלטרנטיבה ואפשרויות לסגל, אופציות בכירות כמעט בכל עמדה. וכישרון, כמה כישרון.

קחו את ליאור רפאלוב. 13 שערים ו-13 בישולים בכל המסגרות, רבע גמר אירופי, גמר גביע ומקום ראשון בבלגיה. "כוכב כדורגל", אליבא דגוטמן, שאפילו לא באנקר בהרכב. ואת עומר דמארי, שהיה חלק ממעבר של מיליונים, ביברס נאתכו, שמככב ברוסיה, וערן זהבי שהכל כבר נאמר עליו. ניר ביטון, שרק השבוע הצוות הרפואי בסלטיק ירק דם כדי להכשיר אותו לגמר גביע הליגה, לא בתכניות להרכב. רמי גרשון, שמוביל את ההגנה הטובה בבלגיה, לא בתכניות להרכב. תומר חמד עם שבעה שערים בלה ליגה, לא בתכניות להרכב. ועל הספסל יש את מאור בוזגלו. ואלירן עטר. ובן שהר. ואיתי שכטר. ואליניב ברדה.

ליאור רפאלוב. מגיע בכושר טוב
ליאור רפאלוב. מגיע בכושר טוב
 

גוטמן לא צריך לפחד מהדיון על הסגל, הוא צריך לקום ולהגיד: "אני מאמין במי שהוזמן כי לנבחרת ישראל יש "דור זהב על תנאי" והיא צריכה לתת פייט עד הסוף בקרב על הכרטיס ליורו 2016". לכולם נמאס מכישלונות וכמעטים ותירוצים, מהתחמקויות ומאגדות על מה שהיה פעם. הניצחון על בוסניה שבר את הסקפטיות כלפי הנבחרת. דעת הקהל של הציבור השתנתה לחיוב. עכשיו, הזמן לספק תוצאות. וכשהן יגיעו, אפשר יהיה להוריד את התנאי מדור הזהב.

וויילס נמצאת באותו מצב כמו ישראל. עשרות שנים של אכזבות והיעדרות מטורנירים גדולים, פתיחה טובה לקמפיין. דור זהב על תנאי והרים של ציפיות. היורו המורחב של מישל פלאטיני גרם לנבחרות קטנות ורעבות לחלום. קולמן יודע זאת היטב. "האם הציטוטים של גוטמן על בייל יחממו אותו עוד יותר לקראת המשחק?", נשאל המאמן השבוע. "אני לא חושב שהוא יכול להיות יותר חם", ענה. "הוא בזון. להיפך, אנחנו צריכים להרגיע כי כולם מוכנים ומחכים למשחק".

בייל חוגג (רויטרס)
גארת' בייל. "הוא לא יכול להיות יותר חם" (רויטרס)
 

"המשחק הזה עצום, הגדול ביותר של הכדורגל הוולשי ב-13 השנים האחרונות (מאז פלייאוף העלייה ליורו 2004 מול רוסיה - ע.מ). זה עד כדי כך פשוט. ראשון נגד שני. משחק שיקבע אם ניאבק על אחד משני המקומות הראשונים או שנילחם על המקום השלישי. משחק גדול", סיכם קולמן.

הוא צודק לחלוטין. להתעסק בעיקר, לצייר את המציאות כמו שהיא ולא להסתתר או לברוח מציפיות זה עד כדי כך פשוט. איך אמרו במחנה הציוני? זה אנחנו או הוא (בייל).

3. טל בנין. ארבעה משחקים בלבד ניהל טל בנין בהפועל חיפה ובפרק זמן כה קצר הוא הספיק להעניק הופעות בכורה בליגת העל ללא פחות מארבעה שחקני נוער: מקסים פלוקשצ'נקו, עידן גולן, טריקו גטהון ואופק פישלר. השניים האחרונים זכו אפילו לפתוח בהרכב בעוד גולן הפך לשחקן רוטציה לגיטימי ובדרבי נכנס לפני זרקו קוראץ'. גם בשבת בסכנין, במשחק הפתיחה של הפלייאוף התחתון, בנין מתכנן להרכיב שחקן חסר ניסיון, אורן ביטון.

אורן ביטון (עמית מצפה)
אורן ביטון. יפתח בהרכב של בנין (עמית מצפה)
 

המוטו של בנין ברור והוא מקפיד לחזור עליו באוזני השחקנים ובפומבי. הוא לא מסתכל על גילאים ומי שראוי בעיניו, משחק. זה בנין. תמיד היה טיפוס קצת שונה. לא דופק חשבון, לא מפחד מהחלטות לא פופולאריות ולא ממש אכפת לו מה יגידו. מעט מאוד מאמנים בליגת העל היו מעלים לדרבי גורלי בלם מהנוער להופעת בכורה בליגת העל. פישלר הצעיר הציג משחק סביר ובטח לא עלה לאדומים בהפסד, אבל קשה שלא לשאול: האם המהלכים של בנין הם אומץ, חדשנות או שבלשון המעטה לא יתרמו דבר?

פלאש בק שנתיים אחורה. בנין מאמן מכבי נתניה וההחלטות היו אותן החלטות. ילדים חסרי ניסיון כמו עומר צלישר, ירין חסן ועמית שומוביץ' קיבלו לא מעט דקות. ירדן כהן קיבל הזדמנות וזאת לצד מערכת יחסים לא יציבה שידע בנין עם השחקנים הבכירים שלו: אחמד סבע, קובי דג'אני, יוסי שבחון ואפילו עלי חטיב, שהוא עצמו הביא מהפועל חיפה. בנתניה, בנין טעה בטיפול בשחקנים המובילים (עוד מהקיץ, כשוויתר על ניר נחום ובהמשך על טובארנו פינאס) ובסופו של דבר שילם את המחיר. ובדיוק אותם שחקנים היו אלו שהובילו קאמבק שכמעט הסתיים בהישארות.

טל בנין (עמית מצפה)
טל בנין. נותן הזדמנויות לצעירים (עמית מצפה)
 

הסגל של הפועל חיפה דליל, לא מאוזן וסובל מפציעות, אבל בנין צריך להבין שמי שישאיר אותו בליגה בסופו של דבר הם השחקנים הוותיקים והבכירים, אלה עם הניסיון. להריץ צעירים זה טוב ונחמד, אבל לא תמיד אפקטיבי כשהקבוצה נאבקת על חייה בליגה. סדר העדיפויות של בנין, עם כל הכבוד לאג'נדה, צריך להיות הישארות קודם, ילדים ומחשבות לטווח ארוך אחר כך.

4. ערן לוי. לא הצליח לפלס את דרכו לנבחרת העונה של כותבי ועורכי ONE, אבל הוא בהחלט ראוי לאזכור. לקפטן של נתניה הייתה עונה לא פחות ממדהימה. מקצועית, ועם כל הכבוד ללארי קאיודה, הצהובים תלויים בצורה אבסולוטית במסירות הארוכות החכמות של מספר 99, בכדורים הנייחים ובמספרים. לוי סיים את העונה הסדירה עם תשעה שערים ותשעה בישולים, כלומר מעורבות ישירה ביותר מ-50 אחוז משערי הקבוצה. יש שחקן אחד שמשפיע כך על הקבוצה שלו. נכון, ערן זהבי.

ערן לוי (חגי ניזרי)
ערן לוי. משפיע על הקבוצה יותר מכל אחד אחר (חגי ניזרי)
 

גם מחוץ לכר הדשא, לוי החזיק את נתניה ומנע ממנה להתמוטט. הקבוצה מרוסקת ניהולית ואנשיה לא מקבלים שכר ולא יודעים מה יוליד יום, אבל הבעיות מחוץ למגרש כמעט לא השפיעו על הדשא. נתניה לא התפרקה כי הקפטן שלה מנע לא אחת מהשחקנים להשבית אימונים ולהחרים משחקים, שמר על האינטרסים של המועדון מול התקשורת והנהיג את חדר ההלבשה כמו קפטן אמיתי. בקיץ לוי יהיה בן 30 ועוד לפני כן הוא יכול לחגוג עונה בה שבר את כל הסטיגמות. עונה מדהימה.

לוי יחמיץ את פתיחת הפלייאוף התחתון בגלל צהובים ובלעדיו החברים ינסו להשיג מול הפועל פתח תקווה שלוש נקודות שכנראה יבטיחו סופית את ההישארות. בפלייאוף התחתון, במיוחד כשאתה מגיע מעמדת כוח, הכול עניין של לגמור את הסיפור כמה שיותר מהר, לא להסתבך ולא להיגרר למחזורים האחרונים. מי שמשיג את הנקודות במחזורים הראשונים, יכול לבדוק כבר בתחילת אפריל דילים לתאילנד בקיץ.

רוני לוי (רדאד ג´בארה)
רוני לוי. בנתניה רוצים לגמור את הסיפור (רדאד ג´בארה)
 

כאן נכנס לתמונה אפקט שחקני ההכרעה. אותם שחקני מספרים שעושים את ההבדל ומחזיקים קבוצות. אז לרעננה יש את אנתוני נוואקמה, לנתניה את ערן לוי, לסכנין את מוחמד גדיר, להפועל חיפה את מהראן לאלה והפועל פ"ת משוועת לשובו של שחר הירש. מי יש לעכו? לאשדוד? להפועל ת"א? כולן יחכו לגיבור מזדמן. וילמדו לקח לעונה הבאה.  

5. במחזור ה-27 בעונה שעברה: מחזור אחרון של עניין בפלייאוף העליון, הפער צומק לחמש בזכות ה-0:2 של הפועל ב"ש על סכנין והתיקו המאופס בדרבי. פנדל של ויאם עמאשה נתן לק"ש 0:1 על מכבי חיפה שגם אז חלמה על אירופה. בפלייאוף התחתון (שם נהנו הקבוצות מפגרה של שבוע). רוני לוי ובית"ר סיבכו את מכבי פ"ת עם 0:3, בני יהודה גברה 0:1 על הפועל חיפה (קדוסי) ועלתה מעל הקו האדום, ורמה"ש ניצחה באשדוד באותה תוצאה (סייף). רעננה חזרה מעכו עם 1:1. 

6. קטנות לשבת

הפועל רעננה - מ.ס אשדוד: המאזן בין הקבוצות בשבעה מפגשים בליגת העל עומד על ארבעה ניצחונות לרעננה ושלוש תוצאות תיקו.

במשפט: באשדוד מצאו להם זמן להתעסק בחולצות, צבעים וקבוצות מיתולוגיות. זוכרים כמה זמן אנחנו אומרים שהקבוצה בדרך ללאומית?

ג´קי בן זקן (משה חרמון)
ג´קי בן זקן. בדרך ללאומית? (משה חרמון)
 

הפועל ת"א - הפועל עכו: האורחת הפכה העונה לסיוט של האדומים. מישהו מאמין שזה יכול לקרות בפעם השלישית?

במשפט: תזמון המתקפה של שי אבוטבול על השריף לא מקרי. ולא נכון.

שי אבוטבול על אזרחי (רדאד ג´בארה)
שי אבוטבול. תקף את אלי כהן (רדאד ג´בארה)
 

בני סכנין - הפועל חיפה: סכנין במאזן מושלם ונקי משערי חובה מול האדומים העונה בליגה. שלוש שנים עברו מאז שעלי חטיב ניצח עם הפועל חיפה בדוחא.

במשפט: עבור סכנין, אלו בדיוק המשחקים שמגדירים עונה וכיוון בפלייאוף התחתון. בנין יקווה לעזרה גם מנתניה.

מכבי נתניה - הפועל פ"ת: המארחת לא הפסידה בבית בעידן רוני לוי, האורחת עם ניצחון אחד העונה מחוץ למושבה.

במשפט: כמו שאר המשחקים בפלייאוף התחתון, המשחק הזה יעזור לעצב את המשך המאבקים - מלחמת הישרדות כוללת של שש-שבע קבוצות או מצומצמת של שלוש-ארבע.

הפועל ב"ש - מכבי פ"ת: המלאבסים לא ניצחו את באר שבע מאז מאי 2010. בפעם האחרונה שזה קרה, דובב גבאי היה בין הכובשים של הכחולים.

במשפט: 87 אחוזי הצלחה בבית זה צעד ראשון בדרך לחלום על אליפות

לכתבה זו התפרסמו 30 תגובותלקריאת כל התגובות הוספת תגובה
ישנן 30 תגובות ב-20 דיונים
הוסף תגובה בשליחת תגובה אני מסכים/ה לתנאי השימוש
תגובתך נשלחה ותפורסם בהתאם לשיקולי המערכת
20
עמית21/03/15, 15:20
האיש התחיל את הקמפיין טוב. למה לחפור לו כל הזמן? תנו לו לעבוד בשקט ותשפטו בסוף. לפי התוצאות.
השב   •  00
19
חיים עטר21/03/15, 15:13
לא תגיעו רחוק אתם ברמה של הליגה שלנו ולא יותר חיים עטר מלך הפצוציות
השב   •  00
18
קוף ירוק21/03/15, 13:27
שוב כיף לקרוא את הדברים שאת כותבת!
השב   •  00
17
יוני21/03/15, 11:40
חלום שלי לראות את כל ארגוני האוהדים מתאגדים במטרה לעודד תנבחרת עם חמש או שש עמדות תופים..שירים ותפאורה מתאימה..הנבחרת ראויה לקהל דוחף..לשירים שיגרמו לשחקנים לתת תגוף לא רק תנשמה..בהצלחה לנבחרת
השב   •  20
16
שחרי21/03/15, 11:03
מרציאנו.
ייני, בן חיים, טיבי, בן הרוש.
ביטון, נאתכו, זהבי, רפאלוב.
חמד, דמארי.
השב   •  00
קלוז׳21/03/15, 13:12
תתרכז בעידוד. ביקורות רק אחרי המשחק
השב   •  00
15
תומר21/03/15, 10:42
מתי התאריך למשחק שלנו מול בלגייה ווילס?
השב   •  00
14
אריה21/03/15, 09:52
עכשיו אני מבין למה דגאני לא משחק בגללך טל אנחנו נרד ליגה וחבל
השב   •  00
13
שוקו בננה21/03/15, 08:15
הנבחרת חייבת למצוא עןד שיר עידוד אבל משהו ארוך כזה כמו העיר תל אביב או גם בתקופות הכי קשות.
השב   •  00
12
אלי21/03/15, 07:07
אין ספק שמדובר בשני שחקנים מאוד מוכשרים שיכולים היו לשחק בנבחרת אך לצערם הם "נפלו" לדור מדהים של חלוצים שמעולם לא היתה לנו כמות כזאת בהתקפה ! את מי הם יכולים להחליף ? חמד ? בן חיים ? רפאלוב ? עטר ? דמארי ? הם עדיין צעירים וזמנם יגיע בהחלט ! הלוואי והיה לנו את אחד מהם ?!
השב   •  10
11
דן21/03/15, 04:04
זו ההגנה. צריך לעשות לקט של טעויות מביכות של הגנת הנבחרת בשלושים השנים האחרונות - לקט של חצי שעה לפחות. בהצלחה לבייל ולוויילס נגד הנבחרת הערבית
השב   •  01
10
עיעי21/03/15, 02:48
זה מאמן נבחרת ווילס עם שיער
השב   •  00
9
ביתריסט21/03/15, 02:20
השחקן כוכב יש לו יתרונות והוא יכול מאוד לעזוב בנבחרת בין דמארי לחמד גוטמן חי בעולם משלו ואנחנו עלולים לאכול אותה בגלל זה
השב   •  00
8
ירוקחד21/03/15, 01:14
נחמד שיש גם טורים כאלה בין הארי שאמיים שכותבים פה. בקשר לנבחרת, עדיין מוכה טראומות וחושב יותר בכיוון של בייל מפרק את הנבחרת אבל מקווה שהישראלים יתעלו הפעם.
השב   •  00
7
נזיה היבי20/03/15, 23:43
השב   •  00
6
שיר הנבחרת20/03/15, 23:19
הנבחרת חייבת שיר עידוד כמו על קבוצה ונבחרת באירופה. השיר הזה מתחיל לאט וממשיך בקצב עם מחיאות כפיים: כל העולם כולו גשר צר מאד והעיקר לא לפחד, לא לפחד כלל
השב   •  10
נדב21/03/15, 07:08
ממש המשורר הלאומי אתה
השב   •  00
5
עמרי20/03/15, 23:13
אחרי כל כך הרבה שנים של אכזבות הנבחרת סוף סוף נותנת לנו תקווה שהשנה זה יקרה.. רק לא ליפול מול וויילס איך אני פוחד מהנפילות האלה כמו מול מלטה, קרואטיה, רוסיה.. מלחמה בכל בכל תנו לנו את היורו!
השב   •  00
4
אבי ב20/03/15, 22:57
גם וויילס לא יעמדו מול זהבי ורפאלוב.
השב   •  30
אלכס20/03/15, 23:37
גם רונאלדו השמן בזמנו לא יכול להכניע מרציאנו זהבי ומשומר ונאתכו היו מפרקים גרמניה של 2002 0/8 אגב גרמניה של 2002 לא קבלו שער עד הגמר אז חטפו. זהבי ורפאלוב אם היו בבארסה אז נימאר ומסי היו מסופסלים זהבי ודמארי הולכים לעשות היסטוריה היורו לוקחים בהליכה בלי להתאמץ אירופה רועדת מזהבי.גביע העולם?? יהיה קשה בגלל הבונקר שתעשה גרמניה לזהבי בגמר אבל הוא יפצח תבונקר ויקח תגביע ח ח ח ח
השב   •  20
אלכס21/03/15, 00:55
גם מסי ורונאלדו גם פיגו וזידאן לא יעמדו בדרך זהביומיכה
השב   •  00
אוהד בני סכנין21/03/15, 04:08
השב   •  00
3
אדום חזק20/03/15, 22:51
אפשר לעלות ליורו רק צריך להאמין
השב   •  20
2
קלוז׳20/03/15, 22:29
אין ספק שישנן תהיות לגבי הסגל. גוטמן מקובע לגבי מספר שחקנים ולא משנה מה. כמובן שזו זכותו. בסופו של יום גוטמן ישפט בהתאם לתוצאות. מקווה שנעלה.
השב   •  20
1
יונתן20/03/15, 21:56
אנחנו לא ברמה של בלגיה וגם ווילס יותר טובים מאיתנו אז די לחלום
השב   •  13
קלוז׳20/03/15, 22:47
האהדה לכדורגל בנויה על חלומות ואכזבות. זה כל הקטע. ביום שנפסיק לחלום צריך להפסיק עם הכדורגל
השב   •  40
אוהד20/03/15, 23:17
שגם בוסניה הייתה על הנייר הרבה יותר טובה גם בלי דזקו ומיותר להגיד לך כמה חתיכות הבאנו להם וכמה עוד יכולנו להביא. אתה מזלזל בנבחרת וחבל, כמו עוד הרבה אחרים לצערי
השב   •  40
ײַײַײַ21/03/15, 01:00
שב בשקט ותתבאס על הנבחרת שלך בשקט
כל אוהדי הנבחרת האחרים שמחים שיש לנו כזאת נבחרת
השב   •  40
אל אל ישראל21/03/15, 06:58
אנחנו בדרום 40 שנה חולמים ו2000 שנה נחלום ולא נישבר
השב   •  00
חן21/03/15, 12:48
רק בגלל אנשים כמוך הנבחרת לא מצליחה ולא מאמינה בעצמה, אם תתמוך ותגיד שאפשר וכולם יגדיו שכן השחקנים יבואו במוטיבציה גבוהה יותר
השב   •  00
אסור לפספס
נגןהכלבה ששברה שיא גינס בגלישה על סקייטבורד
הכלבה ששברה שיא גינס בגלישה על סקייטבורד
נגןמסי ולברון משתפים פעולה בפרסומת חדשה
מסי ולברון משתפים פעולה בפרסומת חדשה
נגןבליגנהאם נבוך אחרי השספג השחלה מקורטואה
בלינגהאם נבוך אחרי שספג השחלה מקורטואה
נגןלאמין ימאל ואבא המציאו ריקוד טיקטוק חדש?
לאמין ימאל ואבא המציאו ריקוד טיקטוק חדש?
/* LAST / NEXT ROUNDs */