יום חמישי, 13.02.2025 שעה 23:25
ONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורט

בלי צחוק: בכורה לטל פרידמן במדי מ.ס. רובי

הקומיקאי בן ה-51 נכנס בדקה ה-77 והיה שותף ל-1:9 של קבוצתו מול מכבי נווה שאנן. רבייעיה לשגיא חייט, החיפאים פתחו פער של עשר נקודות בפסגה

|
טל פרידמן. שותף לחגיגה
טל פרידמן. שותף לחגיגה

טל פרידמן הוא אחד הקומיקאים הגדולים בישראל בשני העשורים האחרונים. היום (שיישי) פרידמן בן ה-51 החל אולי את דרכו בדרך לפסגה גם בתחום הספורט. אוקיי, כנראה שלא, אבל בכל זאת הוא רשם היסטוריה כאשר לקח חלק בניצחונה של קבוצת האוהדים מ.ס. רובי שפירא בתוצאה 1:9 את מכבי נווה שאנן. נו, בתוצאה כזאת גם "לובה" הייתה יכולה לשחק.

פרידמן ערך את הופעת הבכורה שלו בקבוצה כאשר נכנס כמחליף בדקה ה-77. האטרקציה של המשחק אינה נובעת אך ורק משיתפו של הקומיקאי או מהתוצאה הגרנדיוזית, אלא גם ממבט על כובשי השערים. שיא חייט להט עם רביעייה כאשר מי שהוסיף צמד הוא לא אחר מאשר כפיר לייבוביץ', קשרה העבר של הפועל חיפה.

יותם וולך, וחי בן לולו, כבשו אף הם כאשר עוד שם נוסטלגי בקרב עכברי הכדורגל הישראלי שהשתתף בחגיגה, הוא גל פיבך אשר כבש בפנדל. הבלם צמח במכבי תל אביב ושיחק בליגה הבכירה בשנות ה-90 ותחילת האלפיים.

רובי שפירא פתחה פער של 10 נקודות הפרש על השנייה פרדס חנה לאחר שפרדס חנה ניצחה את השנייה ערב המחזור הפועל טירת הכרמל בתוצאה 0:1.            

ONE - מספר 1 בספורט
אסור לפספס
נגןהכלבה ששברה שיא גינס בגלישה על סקייטבורד
הכלבה ששברה שיא גינס בגלישה על סקייטבורד
נגןמסי ולברון משתפים פעולה בפרסומת חדשה
מסי ולברון משתפים פעולה בפרסומת חדשה
נגןבליגנהאם נבוך אחרי השספג השחלה מקורטואה
בלינגהאם נבוך אחרי שספג השחלה מקורטואה
נגןלאמין ימאל ואבא המציאו ריקוד טיקטוק חדש?
לאמין ימאל ואבא המציאו ריקוד טיקטוק חדש?
/* LAST / NEXT ROUNDs */