יום חמישי, 29.01.2026 שעה 16:46

ורה ספנייב ורונן סורינוב - הכי חזקים בישראל

תחרות האיש והאישה החזקים של המדינה נערכה, בסופה הוכתרו השניים, סורינוב בפעם השלישית. ספנייב: "מקווה שישתתפו יותר בנות בשנה הבאה"

|
ספנייב וסורינוב, הכי חזקים בישראל (אמיר לוי)
ספנייב וסורינוב, הכי חזקים בישראל (אמיר לוי)

בפעם הראשונה בישראל נקבעה היום (רביעי) האישה החזקה של המדינה והיא ורה ספנייב. מדובר בתחרות המסרותית של סחיבות משאיות ISUZO שמתקיימת זאת השנה החמישית ברציפות ובה נקבע גם האיש החזק בישראל והוא רונן סורינוב.

רונן אגב התחתן רק אתמול ואת מתנת הזכיה - טיסה לקלאב מד בתורכיה הוא הולך לממש כירח הדבש שלו. בנשים התמודדו לימור אזוגי, ורה ספנייב ושיאנית ישראל בקפיצה לגובה, אולגה קורקלין. השלוש התמודדו כל אחת לבד בשלב מקדים. לגמר עלו ורה ואולגה עם זמנים של 30.06 ו-30.08 בהתאמה. בגמר זה היה קצת יותר קשה לשתיים וספנייב לקחה את התואר בזמן של 31.44.

המנצחת המאושרת שגם היא תהנה מחופשה בטורקיה אמרה בסיום: "אני חזקה ולא רק ברגליים. זאת אחלה מתנה ואחלה תחרות אני מקווה שישתתפו יותר בנות גם בשנה הבאה. זה כיף גדול וספורט נחמד".

קורקלין שהגיעה למקום השני אמרה: "זה לא רק כוח, זו גם סיבולת. יש פה הרבה כוח מתפרץ. כמו בכל ספורט".

בגברים, רונן סורינוב שעלה לגמר אחרי שניצח את יגאל לבל בסחיבת משאית של 10 טון, ניצח בזמן של 22.5 ולקח את הפרס שנה שלישית ברציפות. סורינוב אמר בסיום: "הטיסה לתורכיה תהיה ירח הדבש שלי. זאת השנה השלישית ברציפות וזה כיף גדול".

האיש והאישה החזקים בישראל

מארגני האירוע, מנכ"ל יו.טי.איי - יבואנית ISUZO לישראל, דורון ליאור: "אנחנו נותנים את המשאיות בכיף ונשמח לראות עוד בנות גם בשנה הבאה. זאת מסורת ואנחנו נמשיך אותה כל עוד יתאפשר".

דורון ליאור ו-ורה ספינייב (אמיר לוי)
דורון ליאור ו-ורה ספינייב (אמיר לוי)




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
למה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
/* LAST / NEXT ROUNDs */