פציעה קשה לאלונזו מורנינג, קרוב לסיום הקריירה
הסנטר הוותיק של מיאמי קרע את הגיד בברך ימין, ויצטרך לעבור ניתוח ותהליך שיקום של 6 חודשים. מורנינג בן ה-37 שוקל לפרוש לאחר 15 שנות משחק
מערכת ONE
|

אלונזו מורנינג. פציעה של סוף הקריירה (רויטרס)
ייתכן ואלונזו מורנינג, סנטר מיאמי היט, שיחק היום לפנות בוקר (חמישי) את משחקו האחרון ב-NBA. מורנינג קרע גיד בבירכו הימנית.
הסנטר הוותיק עזב את הפרקט לאחר שנפל בצורה קשה, כשנותרו 4:22 דק' לסיומו של הרבע הראשון במשחק מול אטלנטה הוקס. הוא ניסה למנוע משחקן אטלנטה, מריו ווסט, לקלוע ליי אפ במתפרצת של הקבוצה.
השחקן עבר צילום רנטגן ממנו עולה כי מורנינג קרע את גיד רגלו הימנית. "נדע את חומרת הפציעה מחר טוב יותר אך אזדקק לניתוח בוודאות ונעשה את זה בהקדם", אמר מורנינג.
ניתוח משמעותו כי הסנטר יושבת לשישה חודשים לפחות, תהליך שיקום ממושך מדי עבור אלונזו בן ה-37. "זה מאכזב לחשוב שהקריירה שלי נגמרה בצורה כזו, אבל יש כל כך הרבה דברים חשובים יותר בחיים", אמר השחקן, "יש לי עוד חיים שלמים לפניי".
מרווין וויליאמס מאטלנטה, שהיה עד לפציעה, היה מזועזע. "היתה לו קריירה נהדרת, הוא אגדת NBA. חבל שזה היה צריך להסתיים כך".
השחקן המבוגר בילה 15 שנים בליגת הכדורסל הטובה בעולם. מורנינג היכה באגרופו מיד לאחר הנפילה, אות לכך שהבין את חומרת הפציעה מיד. הוא הושם על אלונקה לפני שהצליח לרדת בעצמו, עם עזרה מחבריו.
כל הזכויות שמורות 2026-1999 © סיטינט בע"מ
/* LAST / NEXT ROUNDs */