יום שני, 12.01.2026 שעה 08:43
ליגת העל Winner 25-26
4216-4318הפועל ב"ש1
4219-4118בית"ר ירושלים2
3619-3718מכבי ת"א3
2916-3318מכבי חיפה4
2923-3318הפועל ת"א5
2628-3318הפועל פ"ת6
2439-3018מכבי נתניה7
2325-2118בני סכנין8
2138-2318עירוני טבריה9
1931-2518הפועל חיפה10
1839-2418מ.ס אשדוד11
1631-2418עירוני ק"ש12
1229-1618הפועל ירושלים13
745-1518מכבי בני ריינה14

בן זקן: כל שבוע אנחנו "נהנים" מטעויות שיפוט

מגן אשדוד ירה כלפי השיפוט: "ה-VAR לפעמים רע, לא מדברים על זה. הוועדה תגיד שלא היה פאול ושלום ותודה. קל לשרוק נגד הקטנות". שילוח ניסה להסביר

|
טום בן זקן (רדאד ג'בארה)
טום בן זקן (רדאד ג'בארה)

מ.ס אשדוד ספגה הערב (שבת) הפסד כואב במיוחד ויצאה עם טעם חמוץ מאצטדיון הי”א כשנכנעה 3:2 בתוספת הזמן לבית”ר ירושלים. החבורה מעיר הנמל הרגישה מאוכזבת במיוחד על רקע החלטה שנויה במחלוקת של אביעד שילוח, שלא שלף צהוב שני אחרי עבירה של ז’אן מרסלין, שגם כבש את שער הניצחון.

על רקע העניין, שחקנה של אשדוד, טום בן זקן, לא חסך בביקורת כלפי השיפוט וטען: “כל שבוע אנחנו “נהנים” מטעויות שיפוט. מרסלין עושה עבירה של צהוב שני, כולם צעקו לשופט הרביעי ‘צהוב שני, צהוב שני’ והוא בכלל חשב שזה זוהר זסנו. אנחנו קבוצה טובה, אבל משלמים כל שבוע על טעויות שיפוט. אין לנו מה לעשות, יש VAR ומדי פעם הוא לא טוב. לא מדברים על זה בשום מקום, באה הוועדה ותגיד שלא היה פאול או לא היה גול ושלום תודה רבה”.

“ברור שיותר קל לא לשרוק נגד הקבוצות הקטנות, כל דחיפה קטנה זה פאול ונגד הקבוצות הגדולות חושבים פעמיים אם בכלל. אז מה? כי יש להם יותר קהל אז השופט חושב אם צריך לשרוק פאול? חוץ מהרגשה שלי, זה קורה לצערי”. על המשחק הוסיף: “מבאס לספוג גול דקה אחרונה. עמדנו טוב והיינו במשחק, ידענו להגיב מיד. אנחנו קבוצה טובה וננסה לקחת נקודות במחזור הבא. אמרתי לשופטים על מרסלין שייבדקו. אני לא יכול להיכנס לראש, אבל זה לא משנה”.

עומרי בן הרוש וטום בן זקן (רדאד געומרי בן הרוש וטום בן זקן (רדאד ג'בארה)

גם עוזר המאמן של החבורה מעיר הנמל, קלמי סבן, שעמד על הקוים, שיתף: “הפסד כואב מאוד, היינו שווים ניצחון. אני חושב שהגיע אדום על העבירה של מרסלין. גם הפאול על רביד אברג’יל וגם המכה שהוא הביא לו בלי כדור, בנוסף בכלל רביד קיבל צהוב. זו החלטה של השופט, אני לא מבין למה זה קרה. שאלתי את השופט למה מרסלן לא קיבל צהוב שני ואני קיבלתי צהוב”.

“היה לנו משחק טוב וגם הקהל נהנה, אבל לא הגיע לנו להפסיד. היינו צריכים לתת גול בסוף וצריך להרים את השחקנים, כי במחזור הבא יש לנו משחק מאוד חשוב ואין לנו ברירה אחרת. כל הקבוצה הראתה יכולת טובה, חסר לנו את המזל הקטן הזה. כל הצוות פה מאמין בשחקנים האלה, אבל אנחנו מסתכלים קדימה”.

אביעד שילוח, שופט המשחק, מצידו, ניסה להסביר: “על פי מה שראיתי, נדבקתי להנחיות של אופ”א ושל האיגוד פה בארץ. כרטיס צהוב שני צריך להיות ברף גבוה יותר מצהוב ראשון, אני לא ראיתי כאן עבירה שמצדיקה צהוב שני. אני לא מסכים שאשדוד קופחו בהחלטות, מה שראיתי על המגרש אלה היו ההחלטות שלי”.

אביעד שילוח (רדאד גאביעד שילוח (רדאד ג'בארה)



טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
/* LAST / NEXT ROUNDs */