יום חמישי, 25.12.2025 שעה 01:06
ליגת העל Winner 25-26
3515-3415הפועל ב"ש1
3318-3715בית"ר ירושלים2
2917-3215מכבי ת"א3
2519-2915הפועל ת"א4
2332-2915מכבי נתניה5
2216-2715מכבי חיפה6
2019-1915בני סכנין7
1824-2215הפועל חיפה8
1829-2215מ.ס אשדוד9
1726-2315הפועל פ"ת10
1733-1715עירוני טבריה11
1324-1715עירוני ק"ש12
1121-1315הפועל ירושלים13
439-1115מכבי בני ריינה14

ספונסר חדש לבית"ר: חברת 'גשם החזקות'

המועדון הירושלמי חתם עם החברה לייזום נדל"ן על הסכם חסות ראשי ל-4 השנים הקרובות. משה חוגג: "גם בתקופה מאתגרת זו, ספונסרים מתחברים למועדון"

|
יוסי מזרחי, משה חוגג ושמגר ואקנין (באדיבות בית
יוסי מזרחי, משה חוגג ושמגר ואקנין (באדיבות בית"ר ירושלים)

בית"ר ירושלים ממשיכה להתחדש לקראת פתיחת עונת 2020/2021, אך הפעם לא מדובר בחיזוק מקצועי לסגל של רוני לוי, אלא בספונסר חדש. המועדון מהבירה סגר היום (חמישי) הסכם חסות ראשי לארבע שנים עם קבוצת ‘גשם החזקות’ שהיא חברה לייזום נדל"ן בבעלות יוסי מזרחי ושמגר ואקנין.

הצטרפו לליגת החלומות הרשמית של ONE»

כחלק מהסכם החסות, יתנוסס לוגו החברה בקדמת החולצות של הקבוצה הבוגרת וכן על החולצות שיירכשו על ידי האוהדים, בתקווה שיוכלו להגיע איתם למגרשים בזמן הקרוב. החברה תהנה מפרסום מסיבי וחשיפה בכל דרכי הפרסום והדיגיטל ששל המועדון, כמו גם על אוטובוס הקבוצה, בפעילויות תוכן שיווקי ופעילויות למען הקהילה.

צפו: מכבי ת"א עוברת את ריגה עם 0:2 חשוב

באירוע חגיגי שנערך לכבוד החתימה לקחו חלק בעלי בית"ר ירושלים משה חוגג, יו"ר המועדון אלי אוחנה, מנכ"ל המועדון מוני ברוש ואילו מטעם חברת 'גשם החזקות' הגיעו יוסי מזרחי, שמגר ואקנין וסמנכ"לית השיווק בתיה אלדד.

"חברת 'גשם החזקות' היא חברה יזמית שהפכה לשם דבר בעולם הנדל"ן. נחשפנו להון אנושי המביא עמו רוח צעירה, חשיבה הנדסית ושיווקית פורצת גבולות, וחזון יצוק ליישוב הארץ. החברה נחשבת למצליחה מאוד בתחומה ומחזיקה בפריסת פרויקטים ארצית. אנו שמחים על החלטתה לקחת את החסות הראשית על משפחת בית"ר ירושלים", הצהיר משה חוגג במעמד החתימה.

יוסי מזרחי, משה חוגג ושמגר ואקנין (באדיבות בית"ר ירושלים)יוסי מזרחי, משה חוגג ושמגר ואקנין (באדיבות בית"ר ירושלים)

עוד הוסיף הבעלים: "חברת 'גשם החזקות' תהנה משיתוף פעולה מלא שלנו, חשיפה אדירה, והחל מחתימת הסכם זה היא תהפוך לחלק מוביל ובלתי נפרד מהמותג שלנו. אנו מודים לחברה על הבחירה בדרך החדשה ועל הרצון המשותף להיות חלק מהמועדון. החתימה עם 'גשם החזקות' מביאה לידי ביטוי כי גם בתקופה מאתגרת זו, ספונסרים מתחברים למועדון ואת הבעת האמון במותג שהולך בדרך הבית״רית של ‘ואהבת לרעך כמוך’".

מטעם בעלי החברה, יוסי מזרחי ושמגר ואקנין, נמסר: "זהו יום מרגש עבורנו, חברת 'גשם החזקות' ובית"ר חולקות חזון וערכים משותפים. הדבר מתבטא בין היתר בתרומה לאוכלוסיות שונות בירושלים ובכל המדינה, בתרומה נרחבת לקרן 'בני ירושלים' של אגודת ילידי הטכניון, ובבחירה לבנות את פרויקט ‘ארנונה הילס’ בעיר. אנו מברכים על הדרך של המועדון ועל המסר בו הוא דוגל ומאמינים כי בעבודה משותפת שני המותגים ימשיכו בצמיחה שלהם לעבר הישגים".

יוסי מזרחי, משה חוגג ושמגר ואקנין (באדיבות בית"ר ירושלים)יוסי מזרחי, משה חוגג ושמגר ואקנין (באדיבות בית"ר ירושלים)



טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
נגןעומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה ישר
עומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה במקום
נגןערן זהבי מבקר בבית של מאור בוזגלו
מישהו מתרגש: זהבי מבקר את בוזגלו בבית
נגןלאמין ימאל פתח יוטיוב ושיתף סרטון מהבית
לאמין ימאל פתח יוטיוב ושיתף סרטון מהבית
/* LAST / NEXT ROUNDs */