יום ראשון, 21.12.2025 שעה 10:44
לאומית גברים סל 25-26
23931-110712הפועל אילת
22940-108012מכבי רחובות
21946-106012עירוני נהריה
191014-111912מכבי אשדוד
19947-94512הפועל חיפה
18945-96211אליצור אשקלון
18917-89411מ.כ. עוטף דרום
17913-95612א.ס. רמה"ש
171045-99812מכבי קריית גת
161050-101312הפועל מגדל העמק
16967-92111אליצור שומרון
161082-102412אליצור יבנה
15941-85811מכבי מעלה אדומים
151020-93312מכבי פ"ת
141050-97912מכבי חיפה
131078-93712מ.ס צפת

נאור: העומס בליגה הבלקנית לא ישפיע מול נהריה

לאומית: שחקן הפועל מרגיע את החששות לקראת משחק הבלתי מנוצחות הערב ב-19:30. שוורצוולד: "שמות לא מנצחים". באר יעקב המוליכה מול רמלה

|
מתן נאור.  (איתי ישראל)
מתן נאור. (איתי ישראל)

המחזור החמישי בליגה הלאומית בכדורסל יעמוד הערב (שלישי, 19:30) בסימן המפגש של שתי הקבוצות הבלתי מנוצחות עד כה בליגה, הפועל ת"א ועירוני נהריה.

האדומים של ארז אדלשטיין התאוששו מהפסד הבכורה בליגה הבלקנית ללבסקי סופיה עם ניצחון במחזור האחרון על אליצור ק. אתא והאקס שרון אברהמי, 75:83. בתוך כך במהלך החודש הקרוב יוכלו שחקני הפועל ת"א להתמקד במסגרת הליגה משום שהמחזור הבא בליגה הבלקנית, מול מוסטר, ייערך ב-30/11.

שחקנה של הפועל תל אביב מתן נאור התייחס ליריבה ולמשחק ואמר: "קבוצות לפעמים מתחברות מכלום ויש להם שחקנים טובים. נכון שהיינו כל השבוע שעבר בחו"ל וזה היה לא קל, אך אני לא חושב שהליגה הבלקנית אמורה להשפיע עלינו לרעה בליגה בדומה לכך שזה לא ישפיע לטובת נהריה". 

לגבי המשך העונה של האדומים הוסיף נאור: "אנחנו קבוצה צעירה וחדשה וככל שהזמן עובר נצטרך להתחבר טוב יותר כי עדיין לא מימשנו את הפוטנציאל שלנו".

ארז אדלשטיין (מור שאולי)
ארז אדלשטיין. רוצה להתאשש מההפסד בליגה הבלקנית (מור שאולי)
 

עירוני נהריה לעומתה היא ללא ספק ההפתעה החיובית עד כה העונה בליגה הלאומית. לאחר קיץ סוער ומחזור ראשון שבו היא לא שיחקה משום שלא עברה בבקרה התקציבית, ניצחו הצפוניים שלושה משחקים ברציפות כולל 83:90 בחוץ על קריית אתא.

לירן שוורצוולד (ONE)
לירן שוורצוולד: "השמות לא מנצחים בכדורסל"
 

שחקנה של עירוני נהריה, לירן שוורצוולד, התייחס למשחק המסקרן ואמר: "היו בעיות בקיץ וזה ידוע לכולם אך אני שמח שהבעיות נפתרו והעירייה לקחה אחריות לידיים ויצרה שקט תעשייתי. השחקנים החדשים מצויינים ויש חיבור טוב והתוצאות בהתאם. זה נכון שהפועל ת"א נכון להיום הקבוצה הטובה בליגה אבל בכדורסל השמות לא מנצחים".

באר יעקב מול ההתקפה החלשה
מוליכת הטבלה, מכבי איתי באר יעקב, שפתחה את הליגה עם ארבעה ניצחונות תארח את אליצור רמלה ב-19:00. הקבוצה של עידן פלדה מציגה כדורסל נפלא עד כה עם ההתקפה הטובה בליגה ועד כה ניצחה באר יעקב כל אחד ממשחקיהם בליגה בהפרש ממוצע של 19.5 נקודות.

רמלה לעומתה היא ההיפך הגמור לבאר יעקב. התקפתה היא החלשה בליגה אף יותר מזו של הפועל כפ"ס/כוכב יאיר שמחזיקה בסטטיסטיקה עגומה עם אפס ניצחונות עד כה. הפרט הפיקנטי במפגש הזה טמון בהדחה המפתיעה שהנחילו שחקני רמלה לבאר יעקב בגביע המדינה. בנוסף לכך, ייעדרו מהמשחק תמיר שמחוני שקרע את הרצועה הצולבת ואמש נודע לו כי גמר את העונה, ומור מנשה שיעדר בשל פציעה טורדנית.

מאמנה של אליצור רמלה, אוהד יתום התייחס למשחק: “אנחנו עם פציעות אך אנחנו עם תקווה. אני מאמין שברגע שיחזרו מי שיחזור נתייצב ונתחיל לעלות למעלה בטבלה. להוציא את המשחק מול טבעון נראינו מצויין אך צריך לנצח משחקים". לגבי היריבה הוסיף יתום: “באר יעקב בתקופה טובה ויש להם חמישייה, רוטציה וצוות אימון טוב ואנחנו מאמינים בעצמנו ובאים לנצח".

אוהד יתום (משה חרמון)
אוהד יתום. אופטימי למרות הפציעות (משה חרמון)
 

יתר המשחקים:הפועל כפ"ס/כוכב יאיר עם הזר החדש מארשל מוזס, תנסה להשיג ניצחון ראשון בביתה ב-19:00 מול אליצור ק. אתא ובכך להנחיל לצפוניים הפסד שלישי ברציפות.

ב-19:30, המדורגת שנייה טרם המחזור, הפועל טבעון/עמק יזרעאל, תנסה להמשיך עם ניצחון חמישי מול הפועל נס ציונה והפועל לב השרון תארח את אליצור יבנה. מכבי הוד השרון תנסה להשיג ניצחון שני ובכך להיצמד להפועל עפולה אותה תפגוש ב-19:00. באותה השעה, עירוני ר"ג והפועל יקנעם/מגידו תפגשנה בקרב תחתית.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
לאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
נגןכך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
כך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
/* LAST / NEXT ROUNDs */