מערכת ONE
|

טרייסי מורגן מפונה מהאולם (צילום מסך)
חוויה לא נעימה עברה הלילה (בין שני לשלישי) על טרייסי מורגן. הסטנדאפיסט ושחקן הקולנוע, שהוא גם אוהד של ניו יורק, הגיע למדיסון סקוור גארדן כדי לראות את המשחק מול מיאמי וישב בשורה הראשונה, אבל במהלכו הוא הרגיש לא טוב ואף הקיא על הפרקט.
הניקס ניצחו 95:116 אחרי שהמשחק הופסק זמנית כשנותרו 6:09 דקות לסוף הרבע השלישי אחרי שמורגן בן ה-56 הקיא. הוא נראה סובל ופונה על כיסא גלגלים, בזמן שעובדי הגארדן ניקו את הפרקט והמשחק נמשך לאחר 10 דקות.
לפני שפונה מהמגרש, מורגן ישב בצמוד לשולחן של צוות השידור של הניקס, קני אלברט והפרשן קלייד פרייז’ר, אגדת ניו יורק. בסיום ג’וש הארט אמר: “קודם כל אנחנו מקווים שהכל בסדר עם טרייסי מורגן, הוא אוהד הניקס במשך הרבה זמן וכל התפילות שלנו למען בריאותו".
מורגן נחשב לאחד האוהדים המפורסמים של הניקס והוא מגיע למשחקי הקבוצה מאז 1981. בשלב זה אין פרטים נוספים על מצבו, אבל לאורך השנים הוא סבל ממספר בעיות בריאותיות, כולל סוכרת ובעיית אלכוהול שהובילה להשתלת כליה ב-2014.
טרייסי מורגן באחד ממשחקיו הרבים בגארדן (רויטרס)