יום ראשון, 27.04.2025 שעה 04:15
ONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורט

איטודיס: זה היה גמר עבורנו והתייחסנו אליו ככזה

מאמן הפועל ת"א אחרי ה-61:67 על טורק טלקום וההעפלה לחצי גמר היורוקאפ: "כשחדר ההלבשה בריא, קורים דברים טובים". בלייזר: "ההגנה ניצחה את המשחק"

|
דימיטרטיס איטודיס (לילך וויס-רוזנברג)
דימיטרטיס איטודיס (לילך וויס-רוזנברג)

זה הלך קשה, אבל הפועל תל אביב הצליחה אחרי שני ניסיונות כושלים סוף סוף לשבור את המחסום ולעלות לשלב חצי הגמר של היורוקאפ כשניצחה הערב (רביעי) את טורק טלקום בתוצאה 61:67.

מאמן הקבוצה, דימיטריס איטודיס, התייחס לניצחון של האדומים: “כל הכבוד לקבוצה. זה היה גמר עבורנו והתייחסנו אליו ככזה. מגיע לשחקנים כל הכבוד. שלטנו במשחק, שמרנו אותם נמוך, עבור קבוצה מוכשרת כזו שנוצרה בצורה טובה על ידי צוות אימון מעולה ונבנתה ללכת עד הסוף.

“הצלחנו לשמור אותם על תוצאה נמוכה וזה היה הדבר שאנחנו לקחנו מהחצי הראשון של המשחק כי החמצנו זריקות וזה פגע בנו, ביחד עם חמישה איבודי כדור. אבל אחר כך חזרנו ושיחקנו בצורה הרבה יותר טובה ללא הכדור, עם תצוגה הגנתית טובה. זו הזהות שאנחנו רוצים שתהיה לנו.

עוז בלייזר (רועי כפיר)עוז בלייזר (רועי כפיר)

“כל הכבוד ל-600 האוהדים שבאו לעודד את הקבוצה ואני יודע שיש גם אלפי אוהדים בתל אביב ובישראל שאוהבים לראות את הקבוצה נלחמת. אנחנו לא יכולים להבטיח להם שננצח בכל משחק, והזהות שלנו שם. כשחדר ההלבשה בריא, קורים דברים טובים”.

עוז בלייזר אמר: “ההגנה ניצחה את המשחק, אני חושב שבאנו מאוד מחויבים לתוכנית המשחק שלנו, עצרנו אותם על סקור נמוך, גם אנחנו היינו עם סקור נמוך, עשינו את הפעולות הנכונות, כולם הקריבו מעצמם עבור הקבוצה ואנחנו שמחים מאוד ועם הראש קדימה.

“פשוט לנצח, צריך להיות מרוכזים כדי לא לאבד משחקים כאלה כי זה הכי קל לאבד ריכוז במשחקים כאלה, כולנו היינו מאוד חדים גם בריצות שלהם וידענו שזה יכול לקרות. התמיכה המדהימה של הקהל, אנחנו מאוד מעריכים שהם באו ותמכו ויש להם חלק חשוב מאוד בניצחון הזה, אני מקווה שימשיכו לאורך כל הדרך ככה, יש לנו שבוע עמוס שבוע הבא וגם נתכונן לחצי הגמר”.

לכתבה זו התפרסמו 3 תגובותלקריאת כל התגובות הוספת תגובה
ישנן 3 תגובות ב-3 דיונים
הוסף תגובה
בשליחת תגובה אני מסכים/ה לתנאי השימוש
3
מישל13/03/2025 00:03
בהצלחה. ולנסיה לא בשמיים
השב   •  40
2
דין12/03/2025 23:55
אני מצטער אבל היה משחק לא טוב. אם זה מה שאיטודיס קורא לו טוב אני חושב שהגיע הזמן למצוא מאמן עם סטנדרטים טיפה יותר גבוהים.
השב   •  24
1
בשן ועין לקחו ממה הוא מתלהב משחק על הפנים12/03/2025 22:50
ינאי צריך לתת לו שאגה . בנתיים דדאס הוא המאמן
השב   •  03
אסור לפספס
נגןקבלו הצצה למוזיאון הפרטי של איתי שכטר
קבלו הצצה למוזיאון הפרטי של איתי שכטר
נגןרגע לפני הקלאיסקו: יאמל מפתיע עם לוק חדש
רגע לפני הקלאסיקו: ימאל מפתיע עם לוק חדש
נגןאושר דוידה מרגיש מה זה להיות בהריון
אושר דוידה מרגיש מה זה להיות בהריון
נגןיש רק דרך אחת לצאת מפה: הייתם מצליחים?
יש רק דרך אחת לצאת מפה: הייתם מצליחים?
כדורגל ישראלי חדשות
ליגת העל Winner
ליגה לאומית
ליגות נמוכות
גביע המדינה
גביע הטוטו
גביע הטוטו לאומית
ליגת העל לנוער
וולה נוער וילדים
ספורט תיכוניים
ליגת ''יעז'' פוצ'יוולי
נבחרת ישראל
ליגת העל לנשים
הליגה הלאומית לנשים
התאחדות/שופטיםכדורגל עולמי חדשות
ליגה ספרדית
ליגה איטלקית
ליגת האלופות
הליגה האירופית
קונפרנס ליג
ליגה אנגלית
ליגה גרמנית
ליגה צרפתית
ליגה בלגית
ליגה הולנדית
ליגה רוסית
ליגה טורקית
ליגה יוונית
ליגה קפריסאית
ליגה סקוטית
ליגה פורטוגלית
ליגה שווייצרית
ליגה אוסטרית
ליגה פולנית
ליגה ארגנטינאית
ליגה ברזילאית
ליגת האומות
מוק' מונדיאל 26 (אירופה)
מונדיאליטו
יורו עד 21
ליגות נוספותכדורסל ישראלי חדשות
ליגת ווינר סל
גביע המדינה
גביע ווינר
לאומית גברים
ליגת ווינר אתנה נשים
ליגת התיכונים
נבחרת ישראלכדורסל עולמי
חדשות
NBA
יורוליג
יורוקאפ
ליגת האלופות של פיב''א
ליגה ספרדית
ליגה יוונית
ליגה איטלקית
ליגה טורקית
ליגה צרפתית
/* LAST / NEXT ROUNDs */