מערכת ONE
|

לברון ג'יימס מול דני אבדיה (רויטרס)
דני אבדיה רשם הלילה (בין שישי לשבת) את אחד ממשחקיו הטובים העונה, הפורוורד הישראלי קלע 28 נקודות בהפסד של פורטלנד 110:102 ללוס אנג’לס לייקרס ולברון ג’יימס.
אבדיה רשם רבע שלישי אדיר, בו קלע לא פחות מ-12 נקודות רצופות בפחות משתי דקות, כאשר הוא סיים אותו עם 16 נקודות סה”כ.
“דני הרים אותנו ברבע השלישי, זה היה רבע מאוד טוב בשבילנו” אמר בסיום מאמן פורטלנד, צ’ונסי בילאפס. “הוא קלע כמה זריקות עבורנו. הרגשתי לפני כן שהוא קצת כפה את עצמו על המשחק, אך אחר כך הוא נרגע ושיחק הרבה יותר טוב”.
דני אבדיה עולה לסל (רויטרס)עוד אמר בילאפס על דני: “היה לו קשה עם העבירות המוקדמות, ככל שהמשחק התקדם והוא לא היה בבעיית עבירות הוא נהיה יותר אגרסיבי והרים את הקצב”.
דני אבדיה עצמו אמר בסיום: “שיחקנו ביחד עם אנרגיות במחצית השנייה, אני חושב ששיחקנו טוב. שלטנו בריבאונדים וזה היה הדבר החשוב ביותר. כמובן שללברון היה משחק טוב, אבל בסה"כ ההגנה שלנו הייתה טובה. היינו קרובים. אני לא יכול להתלונן על ההפסד הזה”