יום שני, 28.04.2025 שעה 21:33
ONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורט

אדם פרץ בהופעת המחצית והניף דגל פלסטין

החשוד שהפריע להופעה של למאר נתפס ונלקח לחקירה. וגם: העקיצה של פיפ"א, הבוז לטיילור שזכתה לתמיכה מסרינה והצעד ההיסטורי של טראמפ. מאחורי הקלעים

|
דונלד טראמפ בסופרבול, אדם שפרץ עם דגל פלסטין והתגובה של טיילור סוויפ לבוז (רויטרס, צילום מסך)
דונלד טראמפ בסופרבול, אדם שפרץ עם דגל פלסטין והתגובה של טיילור סוויפ לבוז (רויטרס, צילום מסך)

הסופרבול ה-59 הלילה (בין ראשון לשני) סיפק לנו את אחד המשחקים היותר חד צדדיים שראינו בתולדות המעמד כשפילדלפיה איגלס הביסה את קנזס סיטי צ’יפס, האלופה המכהנת בשנתיים האחרונות, עם 22:40 יוצא דופן בדרך לזכייה השנייה בתואר בתולדות הפרנצ’ייז. ג’יילן הארטס הביס את פטריק מהומס באחד המשחקים הגרועים בקריירה של האלוף היוצא.

מעבר להצגה על כר הדשא בניו אורלינס קיבלנו גם את מיטב הרגעים ביציעים וברשתות החברתיות. עוד בתחילת המשחק מי שלא פספסה הזדמנות להטריף את חובבי הפוטבול האמריקאי הייתה פיפ”א, שצייצה בחשבון ה-X הרשמי שלה את המילה ‘פוטבול’, שמשמשת כידוע גם כ’כדורגל’ המוכר לנו, כשהיא מעבירה מסר ועקיצה מה ה’פוטבול’ האמיתי מבחינתה.

בעת הופעת המחצית של קנדריק למאר היה גם רגע מכוער כשאדם שהניף דגלי פלסטין פרץ לבמה והניף את הדגלים מול המצלמות בעיצומה של ההופעה. צוות המאבטחים מיהר לעברו ואחרי מרדף קצר שלא הפריע להתנהלות של ההופעה הוא נתפס והועבר לידי הרשויות לצורך חקירה. התופעה הזו הפכה למצויה מאז פרוץ המלחמה והיא שכיחה באירועים מסוג זה.

במשחק הפעם היה גם אורח מיוחד במינו, הנשיא הנכנס דונלנד טראמפ, כאשר לראשונה בתולדות הסופרבול נשיא מכהן הגיע לצפות במשחק מהאצטדיון. הוא זכה לראות תצוגת מופת של הנשרים ויארח בבית הלבן את הארטס וחבריו כדי לתת להם את הכבוד הראוי בטקס המסורתי. בארה”ב התלהבו מאוד מההחלטה של טראמפ להגיע למשחק והדבר עורר גלים.

למעלה ביציע ישבה כמו תמיד זמרת העל טיילור סוויפ, בת הזוג של כוכב הצ’יפס טראוויס קלסי, כשהיא זכתה לקבלת פנים “חמה” מהאוהדים בניו אורלינס. בעת שהופיעה על מסכי האצטדיון הקהל הגיב בבוז רועם, היא הגיבה בצחוק. סרינה וויליאמס, טניסאית העבר האגדית, מיהרה לצאת להגנתה וצייצה: “אני אוהבת אותך טיילור, אל תתייחסי לקריאות הבוז האלה”.

התגובה של טיילור סוויפט לקריאות הבוז (צילום מסך)התגובה של טיילור סוויפט לקריאות הבוז (צילום מסך)
לכתבה זו התפרסמו 5 תגובותלקריאת כל התגובות הוספת תגובה
ישנן 5 תגובות ב-4 דיונים
הוסף תגובה
בשליחת תגובה אני מסכים/ה לתנאי השימוש
4
נועם11/02/2025 07:21
איך היא דומה לטראמפ תווי הפנים שלהם והשיער לא דומה בכלל
השב   •  00
3
יורגן10/02/2025 18:17
זה רק אני או שטיילור סוויפט דומה לטראמפ?
השב   •  11
2
ההתאחדות10/02/2025 08:55
שלוש הופעות רדיוס בלי קהל הנקודה על תנאי
השב   •  121
1
טל10/02/2025 08:26
בטח הורידו נקודה לקנדריק למאר
פועלי כל העולם - התאחדו!
השב   •  92
רק מכבי10/02/2025 10:53
נקודה ? הוא צריך להפסיק להופיע כמוכם !
השב   •  20
אסור לפספס
נגןגוליבר: וומבניאמה משחק עם ילדים כדורגל
גוליבר: וומבניאמה משחק עם ילדים כדורגל
נגן כשאתה עולה על טיסה ביחד עם שחקני ברצלונה
כשאתה עולה על טיסה ביחד עם שחקני ברצלונה
נגןקבלו הצצה למוזיאון הפרטי של איתי שכטר
קבלו הצצה למוזיאון הפרטי של איתי שכטר
נגןרגע לפני הקלאיסקו: יאמל מפתיע עם לוק חדש
רגע לפני הקלאסיקו: ימאל מפתיע עם לוק חדש
/* LAST / NEXT ROUNDs */