תומר חבז
|

שחקני הפועל חדרה (ראובן שוורץ)
כשהיא עדיין מתלבטת לגבי זהות המאמן, הפועל חדרה תארח הערב (שבת, 19:30) את סגנית האלופה מכבי חיפה ותנסה לעשות את הבלתי ייאמן. עם נמרוד קוסטיקה על הקווים, המארחת תנסה להראות יכולת טובה כמו שהראתה תחתיו מול מכבי נתניה בתחילת השבוע, אז יצאה בלי הנקודות.
קוסטיקה יחסר את ליסאב עיסאת המורחק, שלא ישחק מול הקבוצה ממנה הוא מושאל, כאשר דיא לבאבידי יפתח במרכז ההגנה ואילו מנשה זלקה, צפוי לפתוח כמגן ימני. בשאר אבדח הצעיר ימשיך לפתוח במרכז ההגנה.
בקישור, דן איינבינדר, שאתמול נולדה לו בת, ביקש לשחק בכל זאת ויפתח במרכז הקישור, כאשר ג'יימס אדניי, חוסה קורטס ואיברהים סאנגרה, יאיישו את החלק הקדמי. אושר אליהו וניר ברדע, שהצטרפו במהלך השבוע, יהיו בסגל ויחלו את המשחק על הספסל.
דן איינבינדר בפעולה (אופיר מגדל)"במצב שלנו אנחנו מתרכזים רק בעצמנו ובמטרה שלנו ולא מסתכלים על הטבלה. וברור שאנחנו חייבים נקודות כדי להתחיל להתקדם לעבר המטרה. מחמאות לא יעזרו לנו בשלב הזה, ולכן לא מספיק לעשות משחק טוב כפי שהיה לנו מול נתניה, אלא צריך לדעת לתרגם את היכולת לתכלס", אמר קוסטיקה לקראת המשחק.
"אנחנו פוגשים את אחת מארבע הקבוצות הטובות בליגה, אבל לא מרימים ידיים. נגיע במלוא הריכוז, עשינו הכנה טובה ואני מקווה שנצליח לא לבצע טעויות מיותרות על מנת לנצח", הוסיף.
נמרוד קוסטיקה על הקווים (רדאד ג'בארה)