יום חמישי, 25.12.2025 שעה 16:40
ליגת העל Winner 25-26
3515-3415הפועל ב"ש1
3318-3715בית"ר ירושלים2
2917-3215מכבי ת"א3
2519-2915הפועל ת"א4
2332-2915מכבי נתניה5
2216-2715מכבי חיפה6
2019-1915בני סכנין7
1824-2215הפועל חיפה8
1829-2215מ.ס אשדוד9
1726-2315הפועל פ"ת10
1733-1715עירוני טבריה11
1324-1715עירוני ק"ש12
1121-1315הפועל ירושלים13
439-1115מכבי בני ריינה14

"היה קשה לצפות מהיציע, לא צריך חיזוק בינואר"

מאמן מכבי ת"א, לאזטיץ', אחרי ה-2:2 הדרמטי עם טבריה: "ננתח מה קורה לנו במצבים נייחים, איבדנו את הנקודות רק באשמתנו". חודדה: "התיקו הגיע לנו"

|
ז'רקו לאזטיץ' (רדאד ג'בארה)
ז'רקו לאזטיץ' (רדאד ג'בארה)

המחזור ה-18 בליגת העל המשיך להביא לנו הפתעות גדולות. מכבי תל אביב ראתה את מכבי חיפה מנצחת ואת בית”ר ירושלים מפסידה, אך במקום לעמוד במשימה שלה הערב (שבת) מול עירוני טבריה, האלופה סיימה רק ב-2:2 דרמטי משער שוויון שספגה בדקה ה-90. התוצאה הובילה לכך שהצהובים כרגע במקום השני בטבלה, כשהפועל באר שבע יכולה לברוח.

כל זה קרה כשז’רקו לאזטיץ’ כלל לא עמד על הקווים נוכח הרחקתו, אך עדיין דיבר בסיום: “זה היה קשה וקשוח לראות את המשחק מהיציע. במחצית הראשונה שיחקנו טוב והובלנו, אבל אז לא הערכנו את הסיטואציה ונענשנו. אנחנו מנתחים המון, אנחנו סופגים הרבה שערים ממצבים נייחים, זו בעיה גדולה וזה קורה בכדורגל. איבדנו את הנקודות וזו אשמתנו”.

לאזטיץ’ המשיך: “זה יכול לקרות נגד כל קבוצה ואנחנו רק בחצי העונה, יהיו לנו עוד רגעים טובים ורעים. אנחנו יודעים מה צריך לשפר”. על חלון ההעברות: “אני מסופק, לא חושב שצריך חיזוק בינואר”. על המשחק של זהבי ותורג’מן יחד: “רציתי יותר שחקנים ברחבה כדי לכבוש יותר שערים”.

שחקני מכבי תל אביב המומים (חגשחקני מכבי תל אביב המומים (חג'אג' רחאל)

גם המאמן המנצח, אלירן חודדה, דיבר: “מה מיוחד היום? דווקא פתחנו בצורה לא טובה, היינו קצת חסרי ביטחון, אך בהמשך הרגשנו יותר טוב. גם ב-2:0 האמנו שאנחנו יכולים לחזור, אחרי זה אפילו שלטנו מול מכבי ת”א כמה שזה נשמע הזוי ואני חושב שהנקודה הזו הגיעה לנו. אנחנו קבוצה חזקה בנייחים וידענו שמכבי ת”א חסרי ביטחון וספגו המון מנייחים העונה. גם בחצי הראשון היינו קרובים, אתה בא ומתכנן, לפעמים זה הולך פחות טוב ולפעמים יותר טוב”.

מאמן טבריה דיבר על בילנקי ועל עמדת החלוץ אצל הצפוניים: “קודם כל הוא בישל לזערורה. מי שרואה את המשחקים מבין כמה הוא משמעותי עבורנו, כל השחרור שלנו במעברים זה דרכו. גם היום במאבקים הוא ניצח את רובם והוא שחקן מאוד חשוב בשבילנו, אני בטוח שהוא יבקיע וגם החלוץ שהבאנו יעזור לו לכבוש”.

אלירן חודדה (חגאלירן חודדה (חג'אג' רחאל)

עידן נחמיאס: “כבר הובלנו 0:2 בחוץ מול טבריה, אני אפילו לא יודע להצביע על מה קרה. איבדנו שתי נקודות כל כך חשובות, אבל אנחנו חייבים להסתכל קדימה ולקום מהדברים האלה. גם כשאנחנו מובילים 0:2 צריך לכבוש עוד, בטח ובטח לא לספוג. זה קרה יותר מדי בעבר, אך לא מאוחר ללמוד ולהשתפר. יכול להיות שזו הייתה הפעם האחרונה עד סוף העונה”.

על המצבים הנייחים: “אין לי כל כך איך להסביר את זה, נעשה את העבודה שלנו וננסה לשפר את זה. אנחנו עובדים על זה באימונים כל הזמן ויש לנו פתרונות לכל דבר, ואנחנו עדיין כל פעם סופגים את הגולים האלה”. על מאבק האליפות: “כשאתה מכבי ת”א אתה לא יכול להרשות לעצמך לאבד נקודות בלי שום קבוצה, מאבק האליפות עוד רחוק”.

עידן נחמיאס (עמרי שטיין)עידן נחמיאס (עמרי שטיין)

באסם זערורה: “התחלנו את המשחק לא טוב, אבל לא הורדנו את הראש ויצאנו לחצי השני מטורפים. עשינו נקודה חשובה וגם היינו יכולים לנצח, אנחנו עם הפנים קדימה. פשוט הולך לנו יותר מול הגדולות, אנחנו נותנים את הכל ועושים מה שהמאמן דורש ממנו. צריך לעשות סוויץ’ מהר, יש משחק ביום שני מול הפועל חדרה ונבוא לקחת את הנקודות”. על השער שכבש וההתקפה של הקבוצה: “אנחנו עובדים קשה, אבל הגול לא נכנס. אבל בסוף זה משתלם והשערים הגיעו”.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
נגןעומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה ישר
עומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה במקום
נגןערן זהבי מבקר בבית של מאור בוזגלו
מישהו מתרגש: זהבי מבקר את בוזגלו בבית
/* LAST / NEXT ROUNDs */