יום שני, 03.03.2025 שעה 18:48
ONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורט

בחדרה נשמו לרווחה: ידענו שלא יהיה לנו פשוט

החבורה מהשרון עלתה לשמינית אחרי 1:2 קשה מול בית שאן: "מה שחשוב זה שלא הפתיעו אותנו". שביעות רצון שסניור וסאנגרה כבשו, חדשות טובות מכיוון לוי

|
שחקני הפועל חדרה מאושרים (חגי מיכאלי)
שחקני הפועל חדרה מאושרים (חגי מיכאלי)

בהפועל חדרה נשמו אמש (שישי) לרווחה כאשר למרות לא מעט קשיים, הקבוצה הצליחה לגבור 1:2 על הפועל בית שאן מליגה א' ולטפס שלב לעבר שמינית הגמר בגביע המדינה.

בקבוצה היו שבעי רצון מכך ששני כובשי השערים היו איברהים סאנגרה ועומר סניור, שניים שעדיין לא מצליחים לבוא לידי ביטוי עד כה העונה והציפייה היא שכעת הם יצליחו לספק את התוצרת, כאשר עבור החלוץ הזר, השבועיים הקרובים יקבעו לגבי עתידו, שנראה שיסתיים בעזיבה.

"ידענו שבתנאי המגרש וביכולת שלנו לאחרונה, לא יהיה לנו קל. מה שחשוב הוא שעברנו שלב. היכולת לא הייתה טובה, אבל מה שחשוב הוא שלא הפתיעו אותנו", אמרו במועדון.

עומר סניור מאושר (חגי מיכאלי)עומר סניור מאושר (חגי מיכאלי)

הבשורה הטובה מגיעה מכיוונו של הבלם הפצוע עידו לוי. במועדון הוחלט לתת לו אתמול לנוח במטרה שיהיה כשיר למשחק התחתית הקריטי ביום שלישי מול מכבי פ"ת, כאשר ההערכה היא שהוא אכן יוכל לשחק.

בסיום המשחק, הדליקו השחקנים בחדר ההלבשה נר שלישי של חנוכה, כאשר מי שהיה אמון על כך, היה המעסה יקיר "סופגי" סבח, שזכה גם לטקס לפני פתיחת המשחק בעיר בה גדל.

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
פרסומת
לכבוד חג המולד: אוסקר גלוך מקבל מתנות



טוען תגובות...
הוסף תגובה
בשליחת תגובה אני מסכים/ה לתנאי השימוש
שגיאה
אסור לפספס
נגןלאמין ימאל מספר את הספר שלו
יש לו את זה: לאמין ימאל מספר את הספר שלו
נגןהכדור נחת לאוהד ישירות לכוס הבירה
הכדור נחת לאוהד ישירות לכוס הבירה
נגןמדהים: הצצה לחיים של פטאצ'י לפני מכבי
מדהים: הצצה לחיים של פטאצ'י בברזיל
נגןרונאלדו מזהה את הכפיל שלו ביציע ומגיב כך
רונאלדו מזהה את הכפיל שלו ביציע ומגיב כך
/* LAST / NEXT ROUNDs */