יום רביעי, 24.12.2025 שעה 11:42
ליגת ווינר סל 25-26
19805-95110מכבי ת"א
18675-8139הפועל ת"א
18734-80610הפועל העמק
16872-91010עירוני קריית אתא
16736-7479הפועל חולון
14838-8699בני הרצליה
14705-7299הפועל ירושלים
14846-82010עירוני רמת גן
14876-83810הפועל ב"ש/דימונה
13865-80710מכבי ראשל"צ
13835-76610עירוני נס ציונה
12864-79810מכבי רעננה
12823-71610הפועל גליל עליון
11858-76210אליצור נתניה

"עמדתנו התקבלה, מובטח שמדובר במעבר זמני"

עמותת הפועל אוסישקין הגיבה להכרעת הבורר שנחשפה ב-ONE: "נדחתה הטענה שאין וטו, בסוף העונה הנוכחית יוכלו החברים לקיים הצבעה בנוגע לעונה הבאה"

|
שחקני הפועל תל אביב (ראובן שוורץ)
שחקני הפועל תל אביב (ראובן שוורץ)

כפי שנחשף הלילה (בין חמישי לשישי) ב-ONE הבורר עו”ד יגאל בורוכובסקי קיבל החלטה ופסק במאבק בין עמותת אוהדי הפועל תל אביב לעופר ינאי על המעבר למנורה מבטחים. בהחלטה נקבע כי לעמותה עומדת זכות הווטו, אולם מכיוון שהיא לא מומשה המעבר ליד אליהו התבצע, בתנאי שהבעלים יפקיד 25 מיליון ש”ח כערבות או סכום מזומן שיופקד אצל יזהר שי.

בהודעה מטען העמותה נמסר: “עמותת הפועל אוסישקין תל-אביב מבקשת להודות לבורר עו”ד יגאל בורוכובסקי על הליכי הגישור והבוררות שניהל באופן מקצועי ועל פסק הבוררות היסודי והמנומק שהוציא תחת ידיו בזמן שיא. בהתאם לקביעות פסק הבוררות, נקבע כי לעמותה עומדת זכות וטו כנגד המעבר ליד אליהו ובכך נדחתה הטענה לפיה אין לעמותה זכות שכזו.

“עוד נקבע בפסק הבוררות, כי את זכות הווטו יש להפעיל בדרך של כינוס אסיפה כללית של חברי העמותה ומכיוון שעד כה לא נערכה אסיפה, זכות הווטו לא תחול לגבי העונה הנוכחית אלא רק החל מהעונה הבאה”. כאמור, אם השיפוץ המדובר של היכל קבוצת שלמה לא יתקדם כפי שהובטח, העמותה תקבל לידיה את זכות הווטו ותוכל למנוע מהאדומים לשחק בהיכל מנורה מבטחים.

עופר ינאי לאחר הבוררות (אחר)עופר ינאי לאחר הבוררות (אחר)

עוד נמסר: “באשר לתנאי המעבר, הבורר קיבל את עמדת העמותה לפיה יש להבטיח כי מדובר במעבר זמני, ולצד מתן תוקף של פסק דין של בית המשפט המחוזי להתחייבות ינאי לשפץ את היכל שלמה ולהגדילו, חייב הבורר את ינאי להפקיד אצל יזהר שי ערבות בנקאית או סכום מזומן בסך של 25 מיליון שקלים להבטחת התשלום לאדריכל (במקרה שההתקשרות עם האדריכל תעשה לאחר המעבר בפועל)”.

“בין היתר, משמעות ההחלטה היא כי בסוף העונה הנוכחית יוכלו חברי העמותה להצביע האם הפועל תל אביב תמשיך לשחק את משחקי הבית ביד אליהו או לא. העמותה מבקשת להודות לעו”ד טל שפירא על שנטל על עצמו לייצג העמותה בנושא זה פרו-בונו, כמו גם בעניינים רבים אחרים”, הוסיפו בהודעה מטעם העמותה לגבי ההחלטה.

התאוששה: הפועל גברה 54:90 על נס ציונה



טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןעומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה ישר
עומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה במקום
נגןערן זהבי מבקר בבית של מאור בוזגלו
מישהו מתרגש: זהבי מבקר את בוזגלו בבית
נגןלאמין ימאל פתח יוטיוב ושיתף סרטון מהבית
לאמין ימאל פתח יוטיוב ושיתף סרטון מהבית
נגןלאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
לאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
/* LAST / NEXT ROUNDs */