יום שני, 12.01.2026 שעה 09:41

“יש בהפועל ב"ש מרקם מיוחד שלא מתחבר כל יום"

סתיו אלימלך בתוכנית הספורט של המדינה: "אלונה לא תשחרר את קאנגווה בינואר בשום מחיר, היא רואה את טובת המועדון". התוכנית משודרת גם ברדיו חיפה

|
דולב נישליס (מערכת ONE)
דולב נישליס (מערכת ONE)

תוכנית הספורט של ישראל בשיתוף ONE משודרת בכל ערב מ-18:00 עד 20:00. את תוכנית הספורט ניתן לשמוע ברדיו תל אביב (102FM), רדיו חיפה (99.5FM ו-107.5FM). בנוסף לתחנות המכובדות, התוכנית משודרת גם כאן באתר. להאזנה לשידור לחץ כאן.

הערב בתוכנית הספורט של ישראל נדבר על משחקי השבת שהיו בליגת העל ובפרט על הדהירה הגדולה של הפועל באר שבע. כמו כן נתכונן למשחק של מכבי חיפה מול טבריה ונדבר על סאגת אריאל הרוש ואוהדי בית”ר ירושלים אתמול אחרי המשחק בי”א.

“אלונה מבינה שיש פה מרקם מיוחד שלא מתחבר כל יום”

הערב בתוכנית הספורט של ישראל אירחנו את שחקן הפועל באר שבע לשעבר, סתיו אלימלך, ודיברנו איתו על התקופה הנפלאה של מוליכת הטבלה.

סתיו אלימלך (יונתן גינזבורג)סתיו אלימלך (יונתן גינזבורג)

מה הקסם של הפועל ב”ש? 
”עשו וניסו בעבר, אבל לא היו שחקנים מתאימים עם יכולות כאלו ומשחק לחץ גבוה כזה שמשתק את רוב הקבוצות שהיא משחקת נגדן. יש תיאום מדהים בין השחקנים והם משוחררים עם אנרגיה טובה. זה בא לידי ביטוי במעברים המהירים. תמיד היא ידעה לעשות את הדברים האלה אבל אף פעם לא היה ניצול מצבים כזה גבוה”.

יש סיכוי שקאנגווה ישאר פה?
”אלונה מספיק חכמה כדי להבין שיש מרקם מיוחד שלא מתחבר כל יום במועדון כדורגל. לפעמים זה יכול לקחת גם שנים. בהשקעה שלה ובדרך, גם בהצעה של 4-6 מיליון אירו, היא תדע להשאיר אותו לפחות עד מאי, היא תראה קודם את טובת המועדון והקבוצה”.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
/* LAST / NEXT ROUNDs */