יום ראשון, 02.03.2025 שעה 04:44
ONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורט
ליגה ספרדית 24-25
5616-4326אתלטיקו מדריד1
5425-6725ברצלונה2
5425-5526ריאל מדריד3
4823-4426אתלטיק בילבאו4
4435-4825ויאריאל5
3833-3426בטיס6
3627-2826ראיו וייקאנו7
3531-2425מיורקה8
3423-2325ריאל סוסיאדד9
3340-3826סלטה ויגו10
3336-3126סביליה11
3239-3426ג'ירונה12
3234-2925אוססונה13
3020-2125חטאפה14
2736-2425אספניול15
2444-3026לאס פלמאס16
2438-2225לגאנס17
2341-2525ולנסיה18
2239-2825אלאבס19
1660-1726ויאדוליד20

"מסע הציד החל", "ריאל מדריד חזרה למרוץ"

בספרד שיבחו את האלופה: "תגיע לאנפילד בצורה הטובה ביותר. סוף סוף הגיע השינוי הטקטי המיוחל עם ויניסיוס אמבפה". וגם: הבלם הצעיר שהבטיח את מקומו

|
כותרות העיתונים בספרד (צילום מסך)
כותרות העיתונים בספרד (צילום מסך)
ONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורט

ריאל מדריד המשיכה את היכולת הטובה שהציגה מול אוססונה לפני הפגרה גם בבוטרקה ומתחילה להראות את הפוטנציאל שייחסו לה. הקבוצה של קרלו אנצ’לוטי הצליחה לצמצם את הפער מברצלונה בשתי נקודות נוספות, כאשר ניצחה בחוץ 0:3 את לגאנס. בתקשורת הספרדית שיבחו: “ריאל תגיע למבחן הכי גדול שלה באנפילד בגרסה הטובה ביותר שלה”. המשחק, כמו כל משחקי הליגה הספרדית, שודר בערוץ ONE למנויי HOT, מנויי Yes, STING TV, סלקום TV, פרטנר TV ו-FreeTv.

“השלישייה של בלינגהאם, ויניסיוס ואמבפה סגרה את הניצחון הבלתי מעורער של אנצ'לוטי מול לגאנס הנחושה. הם החזיקו מעמד כמעט כל המחצית הראשונה, אך בסופו של דבר לא היה להם סיכוי. בלגאנס, ריאל מדריד הייתה חזקה למרות (או אולי בזכות) השינויים בהרכב שביצע אנצ'לוטי. בעקבות רוטציה או מנוחה לקראת המשחק מול ליברפול, הוא שינה את ה-11 ויצא מזה טוב. זה לא היה מקרי”, נכתב ב’מארקה’.

“ריאל מדריד תגיע לאנפילד לאחר שתיקנה את מצבה בלה ליגה, כאילו לא התקיים הקלאסיקו ולא האווירה החמוצה שבאה בעקבותיו, לפחות עד למשחק הדחוי מול ולנסיה. בלי קשר לתוצאה, אנצ'לוטי הסיק כמה מסקנות חיוביות: ואלוורדה לא אכזב כמגן, אסנסיו שמר על הכושר הטוב שהציג בבכורה שלו, בלינגהאם אישר את חזרתו, אמבפה, שקיבל תגמול על משחקו באגף השמאלי, מצא את השער, ו-ויניסיוס שוב היה קריטי”, שיבחו בתקשורת הספרדית.

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
פרסומת
ריקוד התזמורת: 0:3 לריאל מדריד נגד לגאנס

“גם ארדה גולר היה מרשים, אם כי אנצ'לוטי לא מעז יותר מדי איתו. מי יודע אם המסקנות של ה-4-4-2 היצירתי הזה יהפכו לקבועות. לגאנס עשתה עבודה לא רעה בהתמודדות עם הסערה של משחק שהיה שייך לליגה אחרת ולעולם אחר. אצטדיון בוטרקה שימש כחדר חזרות לניסוי דברים לקראת אנפילד, ואנצ'לוטי כעת יודע שיש לו כלי מתאים בראול אסנסיו”.

הבלם מקבוצת הנוער השאיר רושם טוב במהלך השעה שבה שיחק מול אוססונה (הופעת הבכורה שלו במדי ריאל מדריד), ובמשחק מול לגאנס הוא כבר לא היה שחקן אנונימי שהופיע בהפתעה.

ראול אסנסיו וגראול אסנסיו וג'וד בלינגהאם (רויטרס)

ב’מארקה’ הוסיפו: “לראות זה להאמין. כשהמצב של ריאל מדריד היה קשה במיוחד בשל הנסיבות, הם הגיעו לרמתם הגבוהה ביותר העונה. מוקדם מדי לפתוח שמפניות, אבל מספיק כדי להרגיש שהטראומה של ההפסד 4:0 בקלאסיקו לברצלונה מאחוריהם. ריאל ניצחה את שני משחקי הליגה האחרונים שלה מול אוססונה ולגאנס, כבשה שבעה שערים מבלי לספוג, וצברה חדשות חיוביות רבות שתזדקק להן לקראת מה שיבוא. כי ביום רביעי הקרוב, ב-27 בנובמבר, יש למדריד את הגמר הראשון שלה לעונה”.

“בהיבט ההגנתי, ריאל מדריד יכולה לומר שהיא במצב בעייתי במיוחד. למרות שחלק מהמגבלות נגרמו מעצמן, כאשר פתחו את העונה עם שני בלמים זמינים בלבד (ואייחו בצד), המצב הוחמר עם שני קרעים ברצועות הצולבות (קרבחאל ומיליטאו), שהותירו את קו ההגנה במצב לחוץ. כרגע, לאנצ'לוטי אין מגן ימני זמין, ורק רודיגר נחשב לבלם פעיל. בשל כך, נאלצו להסתמך על אסנסיו, שחקן קבוצת המילואים. הנער הצעיר שיחק בשני המשחקים הטובים ביותר של הקבוצה העונה עם הכדור, מה שהקל עליו את המשימה; עם זאת, העבודה שהוטלה עליו הייתה מעל ומעבר”, ניתחו בספרד.

קרלו אנצקרלו אנצ'לוטי (רויטרס)

“מול לגאנס, סוף סוף הגיע השינוי הטקטי שאנצ'לוטי ביקש (ושגם אנחנו ביקשנו) ושאותו האיטלקי סירב לבצע: אמבפה בשמאל ו-ויניסיוס בחוד. לא כי יש ודאות שזה יעבוד טוב יותר כך, אלא לפחות כדי לנסות משהו שונה. לשנות משהו כדי לשנות, אומרים. לא היו התקדמויות משמעותיות, אך הייתה התחושה שאמבפה הרבה יותר אפקטיבי בשמאל ו-ויניסיוס מתאים יותר כחלוץ מרכזי, עם יותר כלים לתפקיד”, נכתב בספרד.

“מה שנראה כמשימה ארוכה ויקרה בהרבה, הצליחה הקבוצה של אנצ'לוטי לפתור במהירות בלתי צפויה. התגובה של ריאל מדריד, יחד עם ה"נפילה" של ברצלונה, יצרו תרחיש הרבה יותר מעודד עבור האלופים הנוכחיים במטרה להגן על התואר”.

“ריאל מדריד נגסה פעמיים ברציפות בפער של ברצלונה, מה שאפשר לה לצאת מהמקום הקשה שבו הייתה במרוץ לתואר אליפות הליגה הספרדית תוך זמן קצר מאוד. הקבוצה של אנצ'לוטי צמצמה את הפער בחמש נקודות בתוך שני משחקים, מה שאפשר לה להחזיר את התקוות לזכות באליפות, תקוות שכבר נראו כמוטלות בספק רציני”, סיכמו בספרד.

ויניסיוס ואמבפה מתחבקים (רויטרס)ויניסיוס ואמבפה מתחבקים (רויטרס)



טוען תגובות...
הוסף תגובה
בשליחת תגובה אני מסכים/ה לתנאי השימוש
שגיאה
אסור לפספס
נגןמדהים: הצצה לחיים של פטאצ'י לפני מכבי
מדהים: הצצה לחיים של פטאצ'י בברזיל
נגןרונאלדו מזהה את הכפיל שלו ביציע ומגיב כך
רונאלדו מזהה את הכפיל שלו ביציע ומגיב כך
נגןמסצ'ראנו: ליאו מסי הוא כמו ילד על המגרש
מסצ'ראנו: "ליאו מסי הוא כמו ילד במגרש"
נגןפשוט אומנות! הסיפור של ימאל באנימציה
פשוט אומנות! הסיפור של ימאל באנימציה
/* LAST / NEXT ROUNDs */