יום חמישי, 25.12.2025 שעה 06:48

"דסה שותף לדרך ששם את הסמל לפני הצלחתו"

בנבחרת החמיאו לקפטן שהוכיח כמה הוא חשוב ב-0:1 על בלגיה: "אחד המנהיגים ונכס מאחורי הקלעים". חבריו בטוחים: "תמיד יהיה לויאלי גם אם לא ישחק"

|
אלי דסה וחבריו (ראובן שוורץ)
אלי דסה וחבריו (ראובן שוורץ)

אחד השחקנים שחזרו אתמול (ראשון) למרכז הבמה ובזכות הוא קפטן נבחרת ישראל, אלי דסה, שבקמפיין הקודם ובמשחקים האחרונים ובפרט מול צרפת, מצא את עצמו בחוץ, מה שהעלה את השאלה האם השיא מאחוריו ואם יש לו מקום בסגל.

אבל למי שעוד היה ספק, דסה הוכיח בניצחון 0:1 על בלגיה כמה הוא חשוב לנבחרת, הציג את אחד ממשחקיו הטובים ביותר במדיה ואף היה קרוב לכבוש אחרי שכדור שלו פגש את הקורה.

״דסה מאוד חיובי, בוגר ואחד המנהיגים של הנבחרת גם כשהוא לא משחק כמו במשחק הראשון שהיה מול צרפת”, אמרו בנבחרת, “מאחורי הקלעים הוא מהווה נכס מבחינת ההתנהלות שלו, זה לא משנה אם הוא במגרש או לא. לדסה יש מנהיגות מרשימה גם כשהוא לא משחק. מול בלגיה הוא היה מצוין, מדובר בשחקן בוגר, יציב, שקול ומתאים לזהות שאנחנו רוצים לייצר".

"מנהיגות מרשימה". דסה (ראובן שוורץ)"מנהיגות מרשימה". דסה (ראובן שוורץ)

הנבחרת עושה את דרכה לארץ עם לא מעט אופטימיות לגבי מוקדמות המונדיאל וחבריו של הקפטן מפרגנים לו: “אלי דסה הוא הערך מוסף של הנבחרת מבחינת מנהיגות חברתית. חשוב היה לנו שאלי הרגיש טוב ונהנה אחרי הרבה זמן שהוא היה בחוץ. גם לאחר המשחק מול צרפת ולמרות שלא שיחק ראינו את דסה מביא איתו אווירה של דריכות ואיך כולנו השחקנים מכבדים אותו.

"הסמל של הנבחרת עומד לפני ההצלחה שלו. דסה שותף אמיתי לדרך, מדובר בשותף שאינו תלוי משחק. ברגע ששחקן נמצא בסטטוס של שחקן תלוי משחק - או שהוא יהיה איתך או נגדך. אלי דסה מסוג האנשים שגם אם הוא לא משחק, הוא תמיד לויאלי ואמיתי לטובת הנבחרת".

"שמח שהראיתי יכולת יותר טובה"



טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
נגןעומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה ישר
עומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה במקום
נגןערן זהבי מבקר בבית של מאור בוזגלו
מישהו מתרגש: זהבי מבקר את בוזגלו בבית
נגןלאמין ימאל פתח יוטיוב ושיתף סרטון מהבית
לאמין ימאל פתח יוטיוב ושיתף סרטון מהבית
/* LAST / NEXT ROUNDs */