יום שישי, 27.02.2026 שעה 21:21
ליגת העל Winner 25-26
5523-5424הפועל ב"ש1
5127-5624בית"ר ירושלים2
4628-5024מכבי ת"א3
4526-4424הפועל ת"א4
3925-4624מכבי חיפה5
3535-4024הפועל פ"ת6
3153-4224מכבי נתניה7
2933-2524בני סכנין8
2649-3024עירוני טבריה9
2442-3424עירוני ק"ש10
2440-3024הפועל חיפה11
2347-3024מ.ס אשדוד12
2035-2224הפועל ירושלים13
1157-1724מכבי בני ריינה14

דראפיץ': ניצחנו במשחק הכי חלש שלנו העונה

מאמן בני סכנין אחרי ה-0:1 על בני ריינה: "נכנסנו הפוך לעונה הזאת". שרון מימר: "אנחנו עדיין בקצב צבירת נקודות טוב. מסתכלים רק על המשחק הבא"

|
סלובודאן דראפיץ' בסיום (חג'אג' רחאל)
סלובודאן דראפיץ' בסיום (חג'אג' רחאל)

בבני סכנין שמחו מאוד אחרי נצחון החוץ הראשון שלהם העונה, 0:1 על בני ריינה הערב (שבת). המאמן, סלובודאן דראפיץ', אמר לאחר המשחק: "במשחק הכי גרוע שלנו העונה ניצחנו. אתה לא יודע כבר אם לשחק טוב או רע, כי איכשהו במשחקים הטובים שלנו העונה אנחנו מפסידים נקודות וברעים לוקחים נקודות. אבל אנחנו שמחים על הניצחון, שהיה חשוב מאוד לנו אחרי שני הפסדים". 

"נכנסנו לעונה הזאת קצת הפוך", אמר דראפיץ', "החלפנו 12 שחקני סגל, זה לוקח זמן. נהיה חייבים לשחק טוב יותר". דראפיץ' התייחס לשינוי שעשה בהפסקה, לאחר שאלכס רמלינגום, שהחליף בעצמו את אחמד סלמן, שנפצע בידו, חש רגישות בשריר הירך האחורי ודראפיץ' החליט להחליפו בבלם שלישי, קונסטנטינוס סוטיריו: "זה היה שינוי מאולץ, אחרי ששחקן נפצע וגם המחליף שלו נפצע. רציתי לייצב את ההגנה. אנחנו משנים הרבה פעמים מערך תוך כדי משחק". 

לבסוף התייחס מאמן סכנין למשחק הקרוב של קבוצתו, ביום שלישי, מול בית''ר ירושלים: "קודם נראה איפה בכלל יהיה המשחק, עם כל מה שקורה, אבל ברור שבית"ר היא הקבוצה בכושר הטוב בליגה. היא ניצחה העונה גם את מכבי חיפה וגם את מכבי ת''א ויהיה קשה מאוד מולה".

סלובודאן דראפיץסלובודאן דראפיץ' (חג'אג' רחאל)

מנגד, אחרי פתיחת העונה הנהדרת שכללה עשר נקודות מתוך 12, יש ירידה גדולה מאוד ביכולת וקצב צבירת הנקודות בהתאם בריינה: רק 4 נקודות צברה הקבוצה של שרון מימר בחמשת משחקי הליגה האחרונים שלה. 

"פתחנו את המשחק מצוין". אמר מימר לאחר המשחק. "ביטלנו לחלוטין את בני סכנין והיינו חייבים להוביל במחצית. אחר כך קצת נולדנו, אבל עדיין שלטנו, אבל נעקצנו בהתקפה בודדה במחצית השנייה וחבל על הנקודות האלה". 

שרון מימר (חגשרון מימר (חג'אג' רחאל)

מימר נשאל על הירידה בקצב צבירת הנקודות טענה: צברנו 14 נקודות מתחילת העונה, שזה קצב מכובד מאוד. אנחנו בשישייה הראשונה ועל זה אנחנו מסתכלים ולא יותר מדי אחורה או קדימה. מסתכלים רק על המשחק הבא נגד אשדוד". 

לסיום נשאל המאמן האם המטרה של ריינה היא להגיע גם העונה לפלייאוף העליון וענה: "המטרה של ריינה היא לצבור כמה שיותר נקודות, כדי לא להסתבך בתחתית. אם זה יספיק לנו בסופו של דבר לפלייאוף העליון – נשמח".




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
למה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
/* LAST / NEXT ROUNDs */