יום רביעי, 05.03.2025 שעה 02:54
ONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורט
ליגת ווינר סל 24-25
331443-161218מכבי ת"א
321362-157718הפועל ת"א
321370-156418הפועל ירושלים
291520-159818עירוני רמת גן
291401-146518הפועל חולון
281589-154918בני הרצליה
261530-148518הפועל ב"ש/דימונה
251483-146018גלבוע/גליל
241559-144018עירוני קריית אתא
241563-141018אליצור נתניה
231399-139117הפועל עפולה
231337-132217עירוני נס ציונה
231337-127218הפועל גליל עליון
201677-142518 הפועל חיפה

"מעבר למנורה זמנית: החלופה הריאלית היחידה"

בעלי הפועל תל אביב עופר ינאי שיתף: "מודע לרגש הרב שהנושא מייצר אצל רבים. השקעתי מכיסי 70 מיליון ש"ח בבניית הסגל". המכתב שלו לעמותה בפנים

|
עופר ינאי (רדאד ג'בארה)
עופר ינאי (רדאד ג'בארה)

בעלי הפועל תל אביב בכדורסל עופר ינאי הביע היום (רביעי) את עמדתו באשר לאולם הביתי של הקבוצה, כאשר פרסם בדף ה-’X’ שלו מכתב מפורט לאוהדים. לפי ינאי, המעבר להיכל מנורה הוא החלופה הריאלית היחידה מבחינת המועדון, והוא הסביר מדוע.

ינאי כתב: “הימים שבין ראש השנה לכיפור הם הימים שלפי המסורת אנחנו נשפטים ונידונים ונקבע בהם גורלנו. בגרסה היהודית (הפוך מהיוונית) הגורל הוא משהו שתלוי בבחירה, לכן בימים אלה אנחנו מחדדים את המודעות שגורלנו תלוי בבחירותינו. לתובנה זו שנכונה באופן כללי יש כמובן נגזרת חשובה לגבי גורלה של קבוצת הפועל סל”.

“בקיץ האחרון נדרשנו לנושא האולם שנשחק בו. אני מודע לרגש הרב שנושא זה מעורר אצל רבים מכם ומאידך משוכנע שהחלטה צריכה להתקבל. במוצאי השבת הקרובה העמותה דנה בנושא. להלן עמדתי בצורה מסודרת וברורה ובה אני גם מעמיד את עצמי לרשות ועד העמותה ככל שיגיע למסקנה שעזרתי נדרשת בניהול הדיון. תקוותי היא שנשכיל לנהל שיח זה בצורה כנה ואמיתית ומתוך הבנה כי המשותף לכל הצדדים הוא אהבתם לקבוצה ורצונם בהצלחתה”, הוסיף ינאי.

עופר ינאי (חגי מיכאלי)עופר ינאי (חגי מיכאלי)

ינאי צירף את מכתבו לעמותה: "עם השלמת סגל הקבוצה הבוגרת ופרסום תוצאות הבחירות לוועד המנהל של העמותה, מובן כי המשימה הבאה שיש להשלים מיידית היא קביעת אולם שהולם את מעמדה של הקבוצה. מעבר לאולם גדול הוא מחויב המציאות, בראש ובראשונה הקהילתיות. כ-4,400 אוהדי הפועל רכשו זכאות לרכישת מנוי בנוסף ליותר מ-3,050 המנויים הקיימים. אם אכן המהלך של מעבר לאולם גדול יותר יתבצע, המספר רק יגדל”.

“שנית, יצירת בסיס הכנסות עצמאי שאינו תלוי בהשקעת בעלים חוזרת ונשנית. בקיץ האחרון השקעתי מכיסי למעלה מ-70 מיליון ש"ח לצורך בניית סגל הקבוצה. נכונתי להשקיע סכומים ניכרים מכיסי כדי למצב את המועדון לצד מועדוני הכדורסל הבכירים באירופה. עליו לייצר בסיס הכנסות עצמאי, המניב הכנסות משמעותיות באפיקים נוספים".

"שלישית", הוסיף ינאי, "לצורך הבטחת תחרותיות, מה שייתן רוח גבית ליכולת הקבוצה להתחרות ברמות הגבוהות. זהו מרכיב חיוני בתפיסת המועדון את עצמו כמועדון גדול, ומשפיע באופן דרמטי על נקודת המבט החיצונית של המועדון מצד קהלים שונים". 




טוען תגובות...
הוסף תגובה
בשליחת תגובה אני מסכים/ה לתנאי השימוש
שגיאה
אסור לפספס
נגןמי הפיל במשפחת בקהאם את הפנקייק לרצפה
מי הפיל במשפחת בקהאם את הפנקייק לרצפה
נגןרונאלדיניו צילם דוגמנית בת 72 במקלחת?
האם רונאלדיניו צילם דוגמנית מתקלחת?
נגןג'ובאני רוסו מוצא דרכים להציק לשייע
ג'ובאני רוסו מוצא דרכים להציק לשייע
נגןלאמין ימאל מספר את הספר שלו
יש לו את זה: לאמין ימאל מספר את הספר שלו
כדורגל ישראלי חדשות
ליגת העל Winner
ליגה לאומית
ליגות נמוכות
גביע המדינה
גביע הטוטו
גביע הטוטו לאומית
ליגת העל לנוער
וולה נוער וילדים
ספורט תיכוניים
ליגת ''יעז'' פוצ'יוולי
נבחרת ישראל
ליגת העל לנשים
הליגה הלאומית לנשים
התאחדות/שופטיםכדורגל עולמי חדשות
ליגה ספרדית
ליגה איטלקית
ליגת האלופות
הליגה האירופית
קונפרנס ליג
ליגה אנגלית
ליגה גרמנית
ליגה צרפתית
ליגה בלגית
ליגה הולנדית
ליגה רוסית
ליגה טורקית
ליגה יוונית
ליגה קפריסאית
ליגה סקוטית
ליגה פורטוגלית
ליגה שווייצרית
ליגה אוסטרית
ליגה פולנית
ליגה ארגנטינאית
ליגה ברזילאית
ליגת האומות
מוק' מונדיאל 26 (אירופה)
מונדיאליטו
יורו עד 21
ליגות נוספותכדורסל ישראלי חדשות
ליגת ווינר סל
גביע המדינה
גביע ווינר
לאומית גברים
ליגת ווינר אתנה נשים
ליגת התיכונים
נבחרת ישראלכדורסל עולמי
חדשות
NBA
יורוליג
יורוקאפ
ליגת האלופות של פיב''א
ליגה ספרדית
ליגה יוונית
ליגה איטלקית
ליגה טורקית
ליגה צרפתית
/* LAST / NEXT ROUNDs */