יום ראשון, 11.01.2026 שעה 09:51
ליגת העל Winner 25-26
4216-4318הפועל ב"ש1
4219-4118בית"ר ירושלים2
3619-3718מכבי ת"א3
2916-3318מכבי חיפה4
2923-3318הפועל ת"א5
2628-3318הפועל פ"ת6
2439-3018מכבי נתניה7
2325-2118בני סכנין8
2138-2318עירוני טבריה9
1931-2518הפועל חיפה10
1834-2217מ.ס אשדוד11
1329-1917עירוני ק"ש12
1229-1618הפועל ירושלים13
745-1518מכבי בני ריינה14

שגיב יחזקאל עבר ניתוח בפניו וייעדר כחודשיים

חדשות רעות למכבי תל אביב אחרי שהמגן נפצע במהלך הניצחון 0:1 על הפועל ב"ש. הצהובים יחליטו במהלך היום האם לצרף מגן ימני נוסף לפני סגירת החלון

|
שגיב יחזקאל יורד מהדשא (רדאד ג'בארה)
שגיב יחזקאל יורד מהדשא (רדאד ג'בארה)

למרות שלא הציגה יכולת מבריקה, מכבי תל אביב המשיכה במומנטום גם אחרי פגרת הנבחרות וניצחה אמש (שבת) 0:1 את הפועל באר שבע באצטדיון בלומפילד, כאשר שער נהדר של דור תורג’מן הכריע את ההתמודדות.

עם זאת, היה לזה מחיר ושגיב יחזקאל שאובחן כמי שסובל משבר בעצם הלחי, נלקח לצילום בבית חולים לאחר המשחק. היום יחזקאל עבר ניתוח באסף הרופא על ידי מנהל היחידה לכירורגיה פה ולסת ד"ר רפאל אמיר בראון וד"ר מיכאל יואכים בליוויו של רופא הקבוצה ד"ר דרור לינדנר והוא ייעדר כחודשיים. במהלך היום יחליטו במכבי ת”א האם לצרף מגן ימני נוסף או לא לפני סגירת חלון ההעברות.

אלו לא הדאגות היחידות של האלופה, שכן גם טייריס אסאנטה וגבי קניקובסקי נפצעו במשחק וסובלים מפציעות שריר. גם דור תורג’מן סיים את המשחק עם פציעה, אבל הוא הרגיע: “אין לי קרע, זו רק התכווצות, אהיה בסדר תוך כמה ימים”.

המאמן ז’רקו לאזטיץ’ סיכם את ההתמודדות: “היה לנו לא פשוט לאורך כל המשחק, אך זה הניצחון הכי שהשגנו עד עכשיו. חשוב מאוד לנצח משחקים כאלה. מגיע כל הכבוד להפועל באר שבע ששיחקה טובה יותר, בעיקר במחצית הראשונה. היינו חסרי אנרגיות בהתחלה, אבל קבוצות גדולות מנצחות גם משחקים כאלו וזה חשוב מאוד”.

זז'רקו לאזטיץ' (שחר גרוס)

“נלמד ונבין למה שיחקנו ככה, ננתח את הדברים. לא היו לנו מספיק אנרגיות, היינו עייפים ולא זכינו בהרבה מאבקים. שחקני באר שבע הם היו מאוד אגרסיביים, ביצעו לא מעט עבירות ולא פשוט לשחק ככה. לא היינו שם מבחינה אינטנסיבית. אני ציפיתי לזה מבאר שבע, אבל נראה היה שלא היינו מוכנים לזה”, הוסיף הסרבי.

מאמן הפועל באר שבע, רן קוז’וק, אמר: “מאוד רצינו לנצח, או לפחות לקחת נקודה, ואני חושב שראו את זה גם בגישה של השחקנים. אני גאה בהם גם בהיבטים הטקטיים של המשחק, גם על התשוקה וגם על כך שעד הסוף הקבוצה שלנו נשארה במשחק, דבר לא פשוט בהתחשב באווירה שהייתה במשחק הזה. חסר לנו כמה דברים בקבוצה, אנחנו יודעים בדיוק מה. הסגל שלנו עובר שינוי, אפשר לראות משבוע לשבוע איך הוא משתנה ואני אוהב את איך שהוא משתנה. אנחנו נהיה קבוצה חזקה”.

“הלחץ הגבוה? זה הכדורגל שאני משחק, ככה הקבוצות שלי ישחקו וצריך לעשות את זה טוב, כשעושים את זה טוב זה נראה ככה, אבל שוב, אני מאוד לא מרוצה מהתוצאה. מכבי תל אביב הגיעה ל-2-3 מצבים שקבוצות לא אמורות להגיע נגדנו. בנוסף, אני חושב שלא הייתה לנו רגל מסיימת הערב. מתן בלטקסה? הוא שחקן מצוין, לא בכדי נלחמנו כדי שהוא יהיה אצלנו ואני שמח מאוד שהוא פה”, הוסיף.

רן קוזרן קוז'וק (רדאד ג'בארה)

“הקהל? יש לנו קהל עוצמתי שמגיע בהמוניו, הוא מאוד משמעותי עבורנו כקבוצה ואני שמח בשבוע הבא הוא יוכל לראות אותנו ואנחנו נוכל להרגיש אותו. החיסרון של מיגל ויטור? צריך להתמודד, לא פשוט להתמודד עם חיסרון של שחקן כזה חשוב אבל יש פה סגל מאוד חזק. המטרה שלנו היא להיות קבוצה חזקה שתדבר גבוה. למעשה, המטרה הכי חשובה היא בכל פעם זה המשחק הבא. הגענו למצבים שהיינו צריכים לדחוק את הכדור לרשת וזה לא קרה,. רותם חטואל? אני מרוצה מהגישה, ההתפתחות והבגרות שלו, הוא ישחק הרבה בהפועל באר שבע”, סיכם.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
/* LAST / NEXT ROUNDs */