יום רביעי, 24.12.2025 שעה 14:15
ליגת העל Winner 25-26
3515-3415הפועל ב"ש1
3318-3715בית"ר ירושלים2
2917-3215מכבי ת"א3
2519-2915הפועל ת"א4
2332-2915מכבי נתניה5
2216-2715מכבי חיפה6
2019-1915בני סכנין7
1824-2215הפועל חיפה8
1829-2215מ.ס אשדוד9
1726-2315הפועל פ"ת10
1733-1715עירוני טבריה11
1324-1715עירוני ק"ש12
1121-1315הפועל ירושלים13
439-1115מכבי בני ריינה14

"יהיה קשה, בית"ר הקבוצה בכושר הכי טוב בארץ"

מאמן עירוני טבריה, אלירן חודדה, לקראת המשחק מול הירושלמים בשבת: "יש להם חלק קדמי מסוכן, נצטרך להיערך בהתאם", בלילתי: "המשחק מול חיפה מת"

|
אלירן חודדה (חגי מיכאלי)
אלירן חודדה (חגי מיכאלי)

עירוני טבריה קיבלה את טבילת האש הכי קשה שאפשר לקבל בליגת העל, כאשר פגשה את מכבי חיפה למשחק הראשון בסמי עופר ונכנעה לה 4:0. בשבת ב-20:00, החבורה של אלירן חודדה תפגוש משוכה קשה גם כן, כשהפעם, תארח את בית”ר ירושלים.

״מה שהיה שנה שעברה זה היסטוריה ולא רלוונטי, ליגת העל זו ליגה קשה” אמר לקראת המשחק מאמן הקבוצה, אלירן חודדה. “קיבלנו הגרלה לא פשוטה, מכבי חיפה במחזור הראשון בסמי עופר, בית״ר במחזור השני, שהיא כרגע הקבוצה בכושר הכי טוב בארץ, יהיה קשה ונצטרך להיות במיטבנו בשביל לנסות להוציא נקודות מהמשחק”.

עוד אמר המאמן: “אנחנו מגיעים אופטימיים למשחק בשבת, לא חושבים על הפסד ומגיעים במטרה לנצח, נקווה לעשות את הכי טוב שלנו, כמובן שהצד השני חזק מאוד אבל נעשה את ההכנה שלנו ואת ההתאמות לבית״ר, שיש להם חלק קדמי מאוד מסוכן, כולם שחקנים איכותיים ומהירים גם על הספסל, אז נצטרך להיערך בהתאם”. 

אלירן חודדה ואלי בלילתי לקראת בית"ר י-ם

על הסגל לעונה: “ברור לכולם שנעשו התאמות מהעונה שעברה, אבל נצטרך להמשיך לעשות התאמות כי הסגל קצר, ומן הסתם המטרה הראשונית של טבריה היא להישאר בליגה, ננסה לשחק את הכדורגל שלנו שמאפיין אותי ואת הקבוצה ונקווה שזה יביא תוצאות טובות. השחקנים עברו את טבילת האש הראשונה בסמי עופר, אז הם ערוכים לגודל המשחק, הקהל של בית״ר הוא קהל אימתני ותומך, אבל גם לנו יש את הקהל שלנו שהורגש בסמי עופר ומקווים שיבואו לדחוף ולתמוך״

מגן הקבוצה, אלי בלילתי: ״אנחנו רואים את המשחק נגד מכבי חיפה כמת, אנחנו רוצים לבנות אופי של להישאר בליגה ולא להתפרק אחרי משחק כזה או אחר, והאופי הזה זה מה שישאיר אותנו בליגה. אנחנו רק בתחילת עונה, חודדה מכין אותנו למשחק מול בית״ר ירושלים, אנחנו צריכים לבוא צנועים ושקטים, לעשות את העבודה ובעזרת השם לנצח. המטרות האישיות שלי לעונה הזו הן בישולים, גולים, להשאיר את הקבוצה בליגה ולהיות ביחד כקבוצה״.

שחקני עירוני טבריה (שחר גרוס)שחקני עירוני טבריה (שחר גרוס)



טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןעומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה ישר
עומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה במקום
נגןערן זהבי מבקר בבית של מאור בוזגלו
מישהו מתרגש: זהבי מבקר את בוזגלו בבית
נגןלאמין ימאל פתח יוטיוב ושיתף סרטון מהבית
לאמין ימאל פתח יוטיוב ושיתף סרטון מהבית
נגןלאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
לאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
/* LAST / NEXT ROUNDs */