מערכת ONE
|

איזבלה רוסקוף (רויטרס)
נבחרת ישראל ברכיבת סוסים כבר רשמה הישג נהדר במשחקים האולימפיים בפאריס כשהעפילה לגמר התחרות וסיימה אותו במקום התשיעי, כשהיום (שני) איזבלה רוסקוף, מוהר רובין ודניאל בלומן לקחו חלק במוקדמות קפיצות הראווה, אך לא השיגו את הכרטיס לשלב המכריע.
רוסקוף שפתחה את התחרות לא הבריקה וסיימה רק במקום ה-64 בדירוג הכללי, רובין הגיע למקום ה-42 שלא מספיק לכרטיס לגמר ואילו דניאל בלומן פרש טרם פתיחת התחרות ולא לקח בה חלק.
כזכור, בסך הכל היו 74 רוכבים שמתחרים במסגרת האישית ברכיבת המוקדמות, כאשר 30 המקומות הראשונים בסיום העפילו לרכיבת הגמר. התחרות התקיימה בגני ארמון ורסאי, שנמצאים מדרום-מערב לעיר פאריס.
מהלך התחרות
כאמור רוסקוף הייתה ראשונה בתחרות והנציגה הישראלית סיימה את מסלול קפיצות הראווה בזמן של 76.13, כשגם צברה 20 נקודות שליליות. אחרי זמן מה, הגיע תורו של מוהר רובין שעצר את השעון על 73.46 וצבר 8 נקודות שליליות. דניל בלומן, הנציג השלישי והאחרון של המשלחת הישראלית בתחרות זו, פרש ולא לקח בה חלק.