יום רביעי, 05.03.2025 שעה 04:49
ONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורט

שחקני הנבחרת מסכמים: היינו יכולים להוציא יותר

גאנדלמן כאב את ההדחה: "לכל נבחרת הסתכלנו בלבן של העיניים". ניראון: "נתנו הכל". למקין: "לא באנו לשמש כתפאורה". תומר חבז, שליח ONE לאולימפיאדה

|
עומרי גאנדלמן בוכה (רדאד ג'בארה)
עומרי גאנדלמן בוכה (רדאד ג'בארה)
ONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורט

נבחרת ישראל סיימה אמש את דרכה בטורניר הכדורגל במשחקים האולימפיים, כאשר למרות הרצון להמשיך את ההיסטוריה ולהעפיל לשלב הבא, היא תסתפק בנקודה אחת בלבד בשלושה משחקים, כששני הפסדם הגיעו בתוספת הזמן.

“אנחנו הראשונים שמאוכזבים. הגיעה לפה נבחרת מצוינת שהגיעה בזכות והתמודדה עם נבחרות קשות. רצינו לעשות יותר ונלחמנו עד השנייה האחרונה. בניגוד לשני המשחקים הראשונים, פתחנו בצורה מאוד טובה והגענו ללא מעט מצבים", סיכם הקשר והקפטן עומרי גאנדלמן.

"בסיטואציה אליה הגענו לפני המשחק, היינו צריכים לנצל את המצבים ובטח מול נבחרת כה קשה. הימרנו ועשינו חילופים התקפיים, מאוד מבאס שגם הפסדנו בסוף. אם היינו מנצחים, זה יכול היה להיראות אחרת".

עומרי גאנדלמן בוכה (רדאד געומרי גאנדלמן בוכה (רדאד ג'בארה)

על הסיבות לאי ההעפלה: “זה טורניר מאוד קצר ובכל משחק ניסינו להגיע הכי מוכנים והכי טובים. בסופו של דבר, התמודדנו מול נבחרות מאוד קשות. יכולים להגיד דבר כזה או אחר על המשחק, אבל בסוף לכל נבחרת הסתכלנו בלבן של העיניים ויכולנו להוציא יותר. יצאנו מאוכזבים מכל המשחקים, גם מול פרגוואי שאומרים שבעטו מולנו הרבה, יכולנו להבקיע. הטורניר רק נגמר, ניקח כמה ימים לעכל אותו ואז נדע לסכם".

על הזיכרון שלו מהטורניר: “אין ספק שזו הייתה חוויה אישית מאוד גדולה. להיות באולימפיאדה, להבקיע גול, לראות את כל דגלי ישראל בצרפת. אבל לא באנו רק כדי לחוות דברים כאלה, אלא גם לעשות יותר כנבחרת וזה לא הצליח הפעם".

מי שהיה אולי השחקן הבולט בנבחרת, השוער עומר ניראון, הוסיף: “טורניר טוב שלי? בסוף אני חלק מנבחרת והמטרה הראשונה היא שכל הנבחרת תצליח. זה כואב, רצינו את זה מאוד ולא הצלחנו. היינו יותר טובים במשחק הזה, היפנים לא הגיעו כמעט לאף מצב, אבל הכדור לא נכנס".

עומר ניראון הודף (רויטרס)עומר ניראון הודף (רויטרס)

"אני לא חושב שהמקום הריאלי שלנו הוא המקום האחרון. יש פה חבורה של גברים ווינרים שנתנו את כל מה שיש להם. הפעם זה לא הספיק, אבל אני גאה בכולם”.

על היכולת שלו: “אני מסתכל נטו על הנבחרת וזה לא הזמן כרגע לדבר על טובתי האישית. יש פה יותר משחקן אחד או שניים שעשו טורניר לא רע בכלל ואני גאה בכולם".

על חוסר הניסיון של הנבחרת במעמדים כאלה: “אותה הנבחרת הייתה ביורו והגיעה לחצי הגמר. יש פה שחקנים שמשחקים ברמות הכי גבוהות באירופה והתרגשות יש בכל משחק, גם במשחק אימון. זה מתפקידנו להתעלות ולהופיע".

על הטורניר שלו והמעמד: “צברתי ניסיון ואני חושב שהראיתי שאני שייך לרמות האלה. אם המעמד שלי השתנה? בשבוע האחרון התנתקתי לגמרי מהמסביב".

עומר ניראון (רויטרס)עומר ניראון (רויטרס)

מי שחווה טורניר אחד או שניים מוצלחים בשנתיים האחרונות, היה הבלם סתיו למקין: “ברור שיש לנו תחושת החמצה גדולה. היינו פה, הראנו בכל משחק נחישות והכול הוכרע על קטנות בדקות האחרונות. בכל משחק הראנו יכולת שווה וזה יכול היה ללכת למצב שאנחנו גם מסיימים עם תשע נקודות, אבל הפעם זה לא הלך".

“אנחנו כן מאוכזבים, אבל אני כן מאמין שיש פה נבחרת מוכשרת שתחזור למעמדים גדולים. אני לא חושב שאנחנו תולים תקוות גדולות מדי בכדורגל הישראלי: בכל משחק היינו שם, צמודים. גם נגד פרגוואי ביכולת פחות טובה, הגענו ל-2:2 וגם נגד מאלי לא היינו רחוקים מניצחון. גם הפעם אם הגול היה נכנס, היינו סוגרים את זה כמו שצריך. כן רצינו לעבור שלב, אבל אני באמת מאמין שנחזור למעמדים הגדולים".

“הגענו למספיק מצבים להכריע את המשחק ואנחנו מתבאסים שזה לא קרה כי זה באמת הגיע לנו", סיכם גם הקשר עידו שחר. “זו אכזבה, כי האמנו ותכננו והמטרה הייתה לעלות שלב. אני חושב שיכולנו לעשות את זה כי עמדנו שווה בשווה נגד כל נבחרת והגענו למספיק מצבים נגד כל נבחרת. מרגישים שזה התפספס לנו טיפה".

סתיו למקין (רדאד גסתיו למקין (רדאד ג'בארה)

“אני מקווה קודם כל שנצליח להגיע לכל אולימפיאדה, זה לא דבר קל. לא באנו לפה כדי לשמש תפאורה, באנו כדי לעלות שלב ואנחנו מאוד מאוד מאוכזבים. הציפיות מהארץ? אנחנו לא מסתירים שבאנו לעלות ואנחנו לא נבחרת פחות טובה מאף נבחרת".

על המשך הדרך שלו: “אנחנו צריכים עכשיו לחזור להתרכז בקבוצות, יש לנו עונה שלמה לפנינו. אני מרגיש שעשיתי את המקסימום שלי ב-100%, גם כשפתחתי בהרכב וגם כשנכנסתי כמחליף".




טוען תגובות...
הוסף תגובה
בשליחת תגובה אני מסכים/ה לתנאי השימוש
שגיאה
אסור לפספס
נגןמי הפיל במשפחת בקהאם את הפנקייק לרצפה
מי הפיל במשפחת בקהאם את הפנקייק לרצפה
נגןרונאלדיניו צילם דוגמנית בת 72 במקלחת?
האם רונאלדיניו צילם דוגמנית מתקלחת?
נגןג'ובאני רוסו מוצא דרכים להציק לשייע
ג'ובאני רוסו מוצא דרכים להציק לשייע
נגןלאמין ימאל מספר את הספר שלו
יש לו את זה: לאמין ימאל מספר את הספר שלו
כדורגל ישראלי חדשות
ליגת העל Winner
ליגה לאומית
ליגות נמוכות
גביע המדינה
גביע הטוטו
גביע הטוטו לאומית
ליגת העל לנוער
וולה נוער וילדים
ספורט תיכוניים
ליגת ''יעז'' פוצ'יוולי
נבחרת ישראל
ליגת העל לנשים
הליגה הלאומית לנשים
התאחדות/שופטיםכדורגל עולמי חדשות
ליגה ספרדית
ליגה איטלקית
ליגת האלופות
הליגה האירופית
קונפרנס ליג
ליגה אנגלית
ליגה גרמנית
ליגה צרפתית
ליגה בלגית
ליגה הולנדית
ליגה רוסית
ליגה טורקית
ליגה יוונית
ליגה קפריסאית
ליגה סקוטית
ליגה פורטוגלית
ליגה שווייצרית
ליגה אוסטרית
ליגה פולנית
ליגה ארגנטינאית
ליגה ברזילאית
ליגת האומות
מוק' מונדיאל 26 (אירופה)
מונדיאליטו
יורו עד 21
ליגות נוספותכדורסל ישראלי חדשות
ליגת ווינר סל
גביע המדינה
גביע ווינר
לאומית גברים
ליגת ווינר אתנה נשים
ליגת התיכונים
נבחרת ישראלכדורסל עולמי
חדשות
NBA
יורוליג
יורוקאפ
ליגת האלופות של פיב''א
ליגה ספרדית
ליגה יוונית
ליגה איטלקית
ליגה טורקית
ליגה צרפתית
/* LAST / NEXT ROUNDs */