ריאל מדריד אומנם כבר צירפה הקיץ את קיליאן אמבפה ואנדריק, אך נראה שבמועדון לא קרובים להיות שבעים. מלבד השיחות סביב העברה אפשרית של אלפונסו דייויס, אחת ממטרות הרכש של הבלאנקוס הוא לני יורו, הבלם בן ה-18 של ליל והנבחרת הצעירה של צרפת. כרגע, בריאל מחכים לראות האם השיחות של נאצ’ו עם אל איתיחאד מערב הסעודית יבשילו לידי חתימה, ואם זה אכן יקרה, יפעלו מיידית להחתמת יורו, אותה כבר קידמו מול השחקן מולו ומקורביו, אך לא עם קבוצתו ליל, עמה עדיין לא היה שום קשר.
יורו, אחד הבלמים המבטיחים ביותר בכדורגל האירופי, מציב את האופציה של הגעה לריאל מדריד מעל לכל אופציה אחרת מבין רבות שעומדות בפניו. ההעדפה הזו של השחקן היא הנכס הגדול של הלבנים במשא ומתן, משהו שגם המועדונים הגדולים האחרים שמתעניינים בצרפתי יודעים, ומחכים להתפתחויות כשהם מודעים למעמדם ה’משני’.
פ.ס.ז', ליברפול ומנצ'סטר יונייטד הן שלוש הקבוצות שהביעו הכי הרבה עניין ביורו וגם נפגשו איתו, אבל כרגע לריאל מדריד יש יתרון משמעותי על פני כל יריבה אחרת בכל הנוגע למאבק על השחקן. המומנטום הספורטיבי המוצלח של הלבנים בעשור האחרון (שש זכיות בליגת האלופות) הפך אותם ליעד מועדף כמעט עבור כל כדורגלן ובמיוחד עבור הצעירים ביותר, שרואים כיצד אלופת אירופה מרכיבה סגל עם כמה מהשחקנים המבטיחים בעולם, שזוכים ללא הרף בתארים.
עם יורו, מתבצע אותו תהליך שהמנהל המקצועי ג'וני קלאפאטה משתמש בו בדרך כלל כדי ‘לבשל’ החתמה וזה עבד כל כך טוב עם ג'וד בלינגהאם בעונה שעברה. לאחר שפנה לשחקן, חיזר אחריו, הסביר לו את הפרויקט הספורטיבי ואת תפקידו בו, הראה לו את מתקני ואלדבאס והציע תנאים כלכליים עתידיים, בדומה לבלינגהאם, יורו שמסיים את חוזהו בקיץ הבא יתבקש להיות מעורב באופן פעיל במשא ומתן עם המועדון שלו כדי להקל על המעבר. בנוסף לוויתור על הצעות חוזה גבוהות יותר מקבוצות אחרות כדי להימנע מ’מכירה פומבית’ מול קבוצות אחרות, בריאל ידרשו מהשחקן להבהיר לקבוצתו כי החלטתו לחתום במדריד היא נחרצת, וכי לשם כך הוא מוכן להמתין, לסיים את חוזהו ולעזוב בחינם, דבר שבאופן טבעי ירתיע את ליל.
כך בטוחים בשורות אלופת אירופה שכאשר יתחילו לדבר על סכומים עם ליל, 50-60 מיליון האירו עליהם מדברים כעת במועדון הצרפתי יופחתו ל-35-40 מיליון אירו, כשהבלאנקוס לא מוכנים לשלם יותר מכך עבור בלם שנותרה לו רק שנה אחת בחוזה. נראה כי ליל מחויבת למכור את יורו בקיץ, בהתחשב בכך שהוא יהיה שחקן חופשי ב-30 ביוני 2025 ובמיוחד לאור הקשיים הכלכליים שכל המועדונים בצרפת עוברים בשל משבר זכויות השידור של הליגה המקומית לאחר עזיבתו של אמבפה (הפחתה דרסטית בחוזה זכויות השידור הבא: מ-800 ל-450 מיליון אירו).
לפני כמה חודשים, בריאל תכננו לחכות לקיץ הבא ולצרף את יורו בהעברה חופשית, אבל הפציעות הקשות של אדר מיליטאו ודוויד אלאבה שינו בהמשך את סדר העדיפויות, בטח עם עזיבתו הצפויה של נאצ’ו. כעת, חיזוק מרכז ההגנה נחשב הכרחי יותר מבחינת הבלאנקוס מאשר חיזוק עמדת המגן השמאלי, שם הסיפור עם דייויס דומה מאוד לזה של יורו, כשגם הוא החליט לעבור למדריד ובאיירן מינכן לא יכולה לעשות יותר מדי כדי למנוע את זה, מעבר להחלטה אם להוריד את הדרישות שלה או להשלים עם זה לראות אותו עוזב בעוד שנה בלי לגייס את 35 המיליון שמדריד הציבה כסכום שהיא מוכנה לשלם.
אם נאצ'ו אכן יעזוב, הבלמים שיהיו לקרלו אנצ’לוטי בסגל הם אנטוניו רודיגר, אדר מיליטאו ודוויד אלאבה, כשגם אורליאן טשואמני יכול לשחק בעמדה הזו, אם כי גם המאמן וגם הצרפתי עצמו מעדיפים שהוא ישחק בקישור. רפא מארין שהושאל העונה לאלבס הוא אופציה למישהו שעשוי לחזור לסגל ולשמש כבלם גיבוי, אם כי יכול מאוד להיות שהוא יעבור בהעברה קבועה, שכן יש לו ביקוש ברחבי אירופה. בכל מקרה, לקראת עונה בה ריאל מדריד תשחק משחקים רבים בעומס כבד, חשוב למועדון לצרף בלם, בעיקר לאור שבמועדון לא יכולים לדעת איזה מיליטאו ואיזה אלאבה הם יקבלו אחרי הפציעות הקשות שצמד הבלמים עברו.
מה שנותר לראות הוא האם במקרה שנאצ'ו יחליט לבסוף להמשיך בקבוצה עדיין במדריד יחליטו ללכת על יורו כבר בקיץ הנוכחי. בכל מקרה, מדובר בשחקן שעתיד להגיע לבלאנקוס במוקדם או במאוחר. באלופת אירופה רואים בהחתמתו החתמתה אסטרטגית לעתיד כמו רפאל וראן בזמנו, איתו יש לו קווי דמיון רבים – אותו לאום, אותו גיל ואפילו אותו גובה (1.90). וראן הגיע לריאל ב-2011 בגיל 18 מלאנס ואחרי עשור מוצלח עזב למנצ'סטר יונייטד.