יום ראשון, 04.01.2026 שעה 19:48
ליגת העל Winner 25-26
4116-4317הפועל ב"ש1
3618-3816בית"ר ירושלים2
3319-3617מכבי ת"א3
2516-3116מכבי חיפה4
2520-2916הפועל ת"א5
2327-2917הפועל פ"ת6
2324-2117בני סכנין7
2338-2917מכבי נתניה8
2134-2217עירוני טבריה9
1826-2216הפועל חיפה10
1833-2216מ.ס אשדוד11
1327-1816עירוני ק"ש12
1128-1517הפועל ירושלים13
744-1517מכבי בני ריינה14

"סיבוב אחד נגמר, יש עוד אחד בדרך למטרה"

במכבי ת"א סוגרים את השלב הראשון של הפלייאוף: "נכנסנו עם פער של 7, ממשיכים להסתכל על עצמנו, יהיה קשוח מאוד בדוחא". וגם: מעקב פלייאוף האלופות

|
חגיגות אצל שחקני מכבי תל אביב (עמרי שטיין)
חגיגות אצל שחקני מכבי תל אביב (עמרי שטיין)

מכבי תל אביב סוגרת את השלב הראשון של הפלייאוף העליון כשהיא עדיין בפער של שבע נקודות בפסגת הטבלה וביום שני תצא לדוחא, שם תפגוש את בני סכנין. הצהובים יגיעו למשחק הקרוב יומיים אחרי שמכבי חיפה כבר תשחק מול בני ריינה ורגע לפני משחק עונה נוסף, כך שהמחזור הקרוב הוא משמעותי במיוחד למאבק האליפות. 

"סיבוב אחד נגמר, יש עוד אחד בדרך למטרה שלנו", אמרו במכבי ת"א. "נכנסנו עם פער של 7 נקודות והוא נשאר כזה, ממשיכים להסתכל על עצמנו כי להסתכל על דברים אחרים לא נתן לנו שום דבר". במועדון זוכרים היטב איך נפתח הפלייאוף, עם אותו 0:2 דרמטי על סכנין בבלומפילד ואת ההבטחות שפוזרו על ידי אנשי סכנין ביציאה מהמגרש. 

"ברור לנו שיהיה קשוח מאוד בדוחא, אנחנו מבינים היטב לאן אנחנו הולכים ואיזה משחק מצפה לנו. אם הדשא בגרין היה יבש וקשה למשחק, אז ברור לנו שבדוחא יחכה לנו משהו הרבה יותר גרוע. צריך לדעת להתעלות מעל זה, לא לאבד עשתונות, להיות מספיק חכמים ולדעת לנצח שם", אמרו במכבי ת"א. 

צפו באימון הפתוח של מכבי ת"א

אחרי המשחק מול ריינה, אל רשימת השחקנים המוצהבים שנמצאים בסכנת הרחקה הצטרף עדן קארצב, אשר גם לו יש ארבעה כרטיסים צהובים. כעת, הוא ביחד עם רוי רביבו, אנריק סבוריט, דור פרץ ומילסון יצטרכו להיזהר מכרטיס צהוב מול סכנין שמשמעותו תהיה הרחקה ממשחק העונה מול מכבי חיפה בסמי עופר. 

בהמשך לעדכון בפודקאסט מכבי ת"א ב-ONE Podcasts, המעקב אחרי הקיץ של הצהובים ממשיך. במצב הנוכחי בו ארבע האחרונות בליגת האלופות מקבלות כרטיס אוטומטי לשלב הבתים ליגת האלופות דרך הליגה, מתחילה תזוזה מתחת שמרימה קבוצה אחת שאמורה להתחיל את דרכה בקיץ הקרוב בשלב הפלייאוף של ליגת האלופות, ישירות אל שלב הבתים. 

במצב הזה יש כיום חמש קבוצות עם ניקוד גבוה יותר ממכבי ת"א שיכולות לקבל את המקום אשר מתפנה ישירות בשלב הפלייאוף של ליגת האלופות, מה שבעצם מונע את תחילת הקיץ מוקדם מאוד ומבטל את סיבובים 2 ו-3. נכון להיום, החמש אשר זכאיות לקבל את המקום הזה מפאת נקודות דירוג גבוהות יותר הן קופנהגן (דנמרק), פאוק סלוניקי או אולימפיאקוס (יוון), סלביה פראג (צ'כיה) ודינמו זאגרב (קרואטיה). 

רובי קין (עמרי שטיין)רובי קין (עמרי שטיין)

כל הליגות כמובן נמצאות בישורת האחרונה של העונה, ובסוף השבוע החולף חל מהפך בטבלת הליגה הקרואטית - שם דינמו עלתה למקום הראשון. אם היא תזכה באליפות בליגת העל, כדי שמכבי ת"א תקבל את הכרטיס הישיר לשלב הפלייאוף ובכך תדלג על סיבובים 2 ו-3 בלי לשחק, היא צריכה שכל 5 הקבוצות שצויינו למעלה - לא יזכו באליפות. 

באופן מפתיע, עד סוף השבוע האחרון, זה בדיוק היה המצב וכל החמש לא הובילו את הליגות שלהן. אולם, המהפך בקרואטיה משבש את התמונה ובמחזור הקרוב יתקיים שם משחק העונה בו רייקה תארח את דינמו זאגרב. אם הצהובים יזכו באליפות, כדאי להם לעודד את רייקה במשחק הקרוב. המעקב ימשיך בפודקאסט של מכבי ת"א. 




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
נגןעומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה ישר
עומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה במקום
/* LAST / NEXT ROUNDs */