יום חמישי, 25.12.2025 שעה 14:32
ליגה לאומית 25-26
3519-3716מכבי פ"ת1
3214-2716מכבי הרצליה2
2816-2016הפועל כפ"ס3
2517-2316הפועל ראשל"צ4
2421-2516מ.ס כפר קאסם5
2424-2616הפועל כפר שלם6
2221-2316הפועל ר"ג7
2221-2316מ.ס קריית ים8
2119-2016הפועל עכו9
2027-2316עירוני מודיעין10
1824-1516הפועל רעננה11
1628-1516הפועל עפולה12
1521-1916הפועל חדרה13
1535-2716מכבי יפו14
1526-1516בני יהודה15
1323-1816הפועל נוף הגליל16

דוד מרטן: זה 1:5, אבל אלו עדיין שלוש נקודות

מאמן יפו הצטנע אחרי נס ציונה: "מנסים לשחק חיובי, אבל אין לנו תקציבי עתק כמו לאחרות". נעים: "אולי פעם אחת קיבלתי 5 בקריירה. יפו הטובה בליגה"

|
דוד מרטן (חגי מיכאלי)
דוד מרטן (חגי מיכאלי)

מכבי יפו הביסה הערב (שני) 1:5 את סקציה נס ציונה, רשמה ניצחון נוסף ונראית כמי שתיאבק על העלייה עד תום העונה. בצד השני, האורחת איבדה הזדמנות להיאבק על המקום בפלייאוף העליון והציגה תצוגה רעה מאוד.

"זה מחמיא שזה מגיע מיובל שהוא קולגה", התייחס מאמן יפו, דוד מרטן למחמאה של מאמן נס ציונה,  יובל נעים, שמכבי יפו היא הקבוצה הטובה בליגה. "אנחנו צריכים להישאר עם רגליים על הקרקע. אנחנו במומנטום טוב והולכים לכיוון טוב, אבל יש עוד 12 משחקים".

"אמרתי לשחקנים לפני המשחק שהכי חשוב להישאר יציבים ולשמור על המומנטום כי בליגה הלאומית הפסד או תיקו הכול מתחיל להשתבש. אני שמח הם עשו את העבודה בצורה פנטסטית. אנחנו צריכים להישאר עם רגליים על הקרקע ולא להסתנוור. אמנם זה 1:5, אבל אלו עדיין שלוש נקודות", סיכם.

"זה 1:5, אבל אלו עדיין שלוש נקודות"

מרטן המשיך: "משחקים את הכדורגל הכי טוב בליגה? אני די מסכים שאנחנו מנסים לשחק כדורגל חיובי כל הזמן. זה משהו שאנחנו עובדים עליו מתחילת העונה וצריך לזכור שאנחנו מחברים סגל יחסית חדש וצעיר, שהשתנה גם תוך כדי תנועה. אנחנו לא עם תקציבי עתק כמו שלוש הקבוצות שמתמודדות איתנו. עשינו את הדברים בחוכמה ובטבעיות וזה לוקח קצת יותר זמן להתחבר. היום הדברים התחברו מציין ואני מקווה שזה ימשיך ככה".

השתלמות הפרו בז'נבה: "אני חושב שזה עשה לי טוב קצת להתנתק לכמה ימים. מי שעובד כמאמן ביום יום זו עבודה אינטנסיבית. מעבר לזה שזו הייתה סדנה ברמה גבוהה, זה נתן לי קצת להתאוורר ועשה לי טוב. השחקנים נהנו מכמה ימים בלעדי (צוחק)".

שחקני יפו חוגגים ניצחון ענק (אופיר מגדל)שחקני יפו חוגגים ניצחון ענק (אופיר מגדל)

מנגד, יובל נעים היה הרבה יותר מאוכזב: "האמנו בקבוצה ובמערך של 4:3:3, אבל שילמנו בגלל שחקני האיכות של מכבי יפו ולא הגבנו מספיק טוב בהגנה. כשאתה לא מגיב טוב בהגנה מול כזאת קבוצה זה מה שקורה. אני לוקח את האחריות עליי. אמרתי לפני המשחק שמכבי יפו ונוף הגליל הן שתי הקבוצות הכי טובות בליגה והיינו צריכים אולי לבוא יותר נסוג".

עוד אמר: "אני מאמין בשחקנים שלי ובשיטה. פתחנו טוב את המשחק עם כמה מצבים. קיבלנו היום מכה, אבל נסתכל קדימה למשחק הבא ונקווה לעשות תוצאה יותר טובה. כשאני מסתכל על הקריירה שלי, אני חושב שאולי פעם אחת קיבלתי 0:5 בסמי עופר עם אשקלון מול מכבי חיפה. שיחקנו מול קבוצה טובה, אין לנו תירוצים. עשינו את כל השטויות האפשריות מול שחקני ההכרעה שלהם שהיו פנטסטיים. לא היו לנו תשובות לשחקני ההתקפה שלהם וזו תוצאה כואבת".

המאבק על הפלייאוף העליון: "כנראה שלא מגיע לנו. בכל הקרבות עם הקבוצות מהמקומות הראשונים לא לקחנו נקודות. אסור לשכוח שהגעתי כשהקבוצה הייתה במקום ה-15 והמטרה הייתה להישאר בליגה. אנחנו עדיין קרובים למבחנים ומשחק העונה שלנו יהיה בשבוע הבא מול שפרעם. אני בטוח שלא יהיה קל, אבל אני גם עכשיו מאמין בשחקנים והם עשו פה דברים יפים. יפו הקבוצה הכי טובה בליגה, אבל זה לא היה צריך להיגמר בתוצאה כזאת".

יובל נעים (חגיובל נעים (חג'אג' רחאל)



טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
נגןעומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה ישר
עומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה במקום
נגןערן זהבי מבקר בבית של מאור בוזגלו
מישהו מתרגש: זהבי מבקר את בוזגלו בבית
/* LAST / NEXT ROUNDs */