יום שני, 14.04.2025 שעה 04:07
ONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורט
מוקדמות יורו 24 22-23
 בית 1 
215-258ספרד1
178-178סקוטלנד2
1218-1410גיאורגיה3
1112-148נורבגיה4
028-38קפריסין5
 בית 2 
223-298צרפת1
187-178הולנד2
178-1910יוון3
610-98אירלנד4
041-08גיברלטר5
 בית 3 
204-228אנגליה1
2010-1510אוקראינה2
149-168איטליה3
820-108צפון מקדוניה4
020-28מלטה5
 בית 4 
177-148טורקיה1
164-138קרואטיה2
1611-1410ווילס3
811-98ארמניה4
319-58לטביה5
 בית 5 
154-128אלבניה1
156-128צ'כיה2
1511-1510פולין3
1010-78מולדובה4
213-28איי פארו5
 בית 6 
193-217בלגיה1
197-178אוסטריה2
911-137שבדיה3
717-78אזרבייג'ן4
127-39אסטוניה5
 בית 7 
187-168הונגריה1
149-158סרביה2
1111-98מונטנגרו3
614-88ליטא4
414-78בולגריה5
 בית 8 
229-2010סלובניה1
2210-1910דנמרק2
1814-1911פינלנד3
1817-1611קזחסטן4
913-910צפון אירלנד5
031-310סן מרינו6
 בית 9 
225-1610רומניה1
1711-2210שווייץ2
1515-1211ישראל3
1214-910בלארוס4
1110-1010קוסובו5
220-310אנדורה6
 בית 10 
302-3610פורטוגל1
228-1710סלובקיה2
1721-1311לוקסמבורג3
1319-2212איסלנד4
922-1011בוסניה5
028-110ליכטנשטיין6

חזן: הייתי מוטרד אם לא היו ביקורות על הסגל

מאמן הנבחרת לקראת איסלנד: "לא היה שום סימן שאלה לגבי זהבי, וייסמן עוד יהיה שוב בנבחרת בעתיד. זמנו של פיינגולד יגיע, ויטור ראוי להערכה"

|
אלון חזן (רדאד ג'בארה)
אלון חזן (רדאד ג'בארה)

נבחרת ישראל רחוקה שני משחקים מאליפות אירופה. החבורה של אלון חזן תפגוש ביום חמישי הקרוב ב-21:45 את איסלנד במסגרת חצי גמר פלייאוף היורו, כשהמנצחת תתמודד ראש בראש מול המנצחת במשחק בין בוסניה ואוקראינה על הכרטיס לטורניר שייערך בקיץ בגרמניה. המאמן הלאומי דיבר היום לקראת ההתמודדות במסיבת עיתונאים שהועברה בשידור חי כאן באתר.

הנבחרת תמריא מחר לבודפשט כשגם במקרה של הפסד היאתקיים משחק ידידות מול המפסידה בחצי הגמר השני. מבחינת קהל, 550 אוהדים הבטיחו את מקומם, 400 מישראל ועוד 150 מהקהילה היהודית בהונגריה. 

חזן אמר לגבי הזימונים: “הייתי מוטרד אם לא היו ביקורות לגבי הסגל שבחרתי. לגבי כל אחד ואחד מהם, אנחנו בונים סגל שהוא לא רק מקצועי, שיהיה סגל שגם חדר ההלבשה והמרקם כולו רץ ביחד. אני יודע ששון וייסמן משחק כרגע ולא שאלו אותי למה הוא מוזמן כשארבעה חודשים הוא לא שיחק. אנחנו מסתכלים בצורה רחבה ויכול להיות שנצטרך שחקנים שרצים לאורך תקופה ארוכה ואםנצטרך אותם ל-10 דקות או 20 דקות אז הם יעשו את זה בלי היסוס. שון הוא שחקן נבחרת, ויהיה גם בעתיד, הפעם בחרנו לשחק בלעדיו”.

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
פרסומת
מסע"ת נבחרת ישראל לקראת איסלנד

“בחמישי שעבר כולם שאלו אותי אם עידו שחר פותח בהרכב של הנבחרת, ואחרי ה-6:1 כולם שאלו אם הוא מגן טבעי או לא. אני מכיר אותו, ראיתי בו כמה דברים שעשו את השינוי במכבי תל אביב וחשבתי שנכון לרגע זה - זה מתאים לנו. עיליי פיינגולד שחקן מאוד מוכשר שאני עוקב אחריו הרבה זמן וגם הזמן שלו עוד יגיע”.

“לגבי רז שלמה הוא רץ איתנו והשתדלנו לקחת כמה שיותר שחקנים שרצו איתנו תקופה ארוכה, לא לעשות יותר מדי שיוניים לקראת משחק חשוב כמו איסלנד, גם כדי לא ליצור דברים שפוגעים במרקם שהרכבנו גם מבחינה מקצועית. מכבי ת”א אמרו שהוא יהיה כשיר ואתמול נודע שהוא מרגיש כאבים, החישוב שלנו זה לצרף עוד שש קלאסי כמו דן גלזר ויש לנו שחקנים שאנחנו יכולים להזיז מתוך המערך הזה אל החלק האחורי של הבלמים. יש לנו כרגע שלושה בלמים ובמידת הצורך אם נצטרך בלם רביעי אז אנחנו יכולים לעשות שינוי פנימי מתוך הסגל”. 

על ההפסדים של הישראליות באירופה אמר: “עד לפני שבוע כולם היו אופטימיים ואמרו שאנחנו בשיאנו. מכבי חיפה עם יכולת מדהימה ב-4:3 ומכבי ת,א עם ה-1:4 מול אולימפיאקוס, הכדורגל הוא תנודתי. משבוע לשבוע ובמדינה שלנו גם מיום ליום הדעות משתנות. אני לא מחפש תירוצים, יש לנו סגל שחקנים שאיתו אנחנו הולכים ובהם אנחנו מאמינים, נעשה את העבודה אם השחקנים האלה, בלי להסתכל על תוצאה כזו שעשתה קבוצה בחמישי. אנחנו יודעים לחבר את כולם ביחד וכולם יודעים את המשמעות של המשימה. זה מה שחשוב מבחינתנו”. 

אלון חזן (רדאד גאלון חזן (רדאד ג'בארה)

על הזמן שעבר מאז ארבעת המשחקים הרצופים: “התקופה שונה לחלוטין. באותו קמפיין של המשחקים זה היה בעיצומה של המלחמה וכולם היו עם אפקטים מטורפים על כל אחד, כמה שניסנו להוריד זה היה קשה מאוד להתנתק, גם לשחקנים וגם לצוות. אנחנו עדיין במלחמה וברגעים קשים, אבל עושים הכל כדי לבודד את כל הדברים ולהתמקד מקצועית. אנחנו צריכים לנצח את איסלנד ואז לחשוב על משהו אחר, מסתכלים משחק-משחק כמו תמיד. יש לנו משימה לא קלה, אבל אנחנו נחושים לעשות את זה ולהמשיך הלאה”.

לגבי הנציגים הישראלים אמר: “יהיו כאלה שיגידו שזה עומס על השחקנים, הייתה תקופה בקמפיין הקודם ששחקנים הגיעו מבלי שהם משחקים בצורה סדירה, אני סומך על המאמנים ומאמני הכושר של הקבוצות שהם יודעים לתת את ההתאוששות הטובה לשחקנים ששיחקו. אני מעדיף ששחקנים מגיעים עם הרבה דקות משחק מאשר שלא משחקים באופן קבוע”. 

על השאלה האם ימשיך אחרי איסלנד במידה שלא שהנבחרת לא תעפיל: “אני לא חושב לרגע מה קורה איתי באופן אישי. מה שעומד לפני זו רק הנבחרת, לא קיבלנו הזדמנות אלא יצרנו אותה עבור עצמנו. ניצחנו כדי להגיע לסיטואציה שאולי נצטרך להגיע לכאן. אני יודע שכולם חשבו שנדלג ואמרתי לכם שזה בית קשה. יכולנו לעשות את זה שם ויש לי את החשבון נפש האישי שלי, אני לא חף מטעויות, אבל אני לא מסתכל אחורה. יש לנו את איסלנד ונעשה הכל כדי לעבור אותה ולהמשיך למשוכה הבאה”.

אלון חזן (רדאד גאלון חזן (רדאד ג'בארה)

על איסלנד אמר: “היא נבחרת נורא מטעה. כשאומרים איסלנד כולם נזכרים בזו ביורו שהפתיעה את אירופה והעולם, יש תחושה שהיא עכשיו בשקיעה, אבל היא ממש לא. יש לה הרבה שחקנים שמשחקים בליגות הבכירות, זו נבחרת פיזית ואגרסיבית, זה הולך להיות מסגו המשחקים שפגשנו בעבר, אנחנו צריכים להיות מרוכזים, אנחנו מתכוננים למשחק הזה די הרבה זמן ואני מאמין שגם לשחקנים נצליח להעביר את הדברים החשובים כדי לנצח את המשחק”.

ההתבטאות של מאמן איסלנד: “קראתי, שמעתי, לא מעניין אותי מילה ממה שהוא שאמר. אני בא לשחק כדורגל עם הנבחרת לטובת הנבחרת והמדינה ואנחנו צריכים לעשות את העבודה שלנו שם. לא להתייחס לאמירות כאלה ואחרות, לכל דבר יש את הזמן שלו, כרגע לא מעניין אותנו מה אמר מאמן, שחקן או כל דבר אחר”. 

על השחקנים שמשחקים בקבוצות אמר: “אין ספק שכשאני רואה שחקנים שמשחקים במסגרת הליגות ובכושר טוב זה מעודד אותי מאוד, אבל נבחרת זה שונה. מעבר למה ששחקן עושה בקבוצות, אחד הדברים הגדולים להצלחה היא היכולת להבין את המשמעות שלנו כנבחרת. אם לא נביא את זה אז נשלם על זה מחיר, לפעמים קל לנו להגיד כמה אנחנו מאמינים ורוצים, אבל צריך לעשות את זה. כל אחד צריך להרגיש שיש מחויבות להראות את הדברים בפועל, ברגע שנעשה את זה גם מבחינת העשייה אז נצליח לתרגם את הדברים בצורה יותר טובה”. 

אלון חזן (רדאד גאלון חזן (רדאד ג'בארה)

על השאלה האם הנבחרת באה יותר משוחררת אמר: “אני לא מוטרד מהבאזז. אין ספק שאם זה היה בארץ אז האווירה הייתה שונה וכל מה שקורה מסביב. אני יודע שכל המדינה מאחורינו, אבל אני יודע שחלק מאנשים חושבים שאנחנו לא מסוגלים לעשות את זה וזה לא מטריד אותי בכלל. שמעתי שאיסלנד מדברת על זה שהם רק צריכים לעבור אותנו כדי להגיע לגמר, בסיטואציה מסוימת אנחנו באים כסוג של אנדרדוג שאף אחד לא סופר, אבל זה לא מעניין אותי ואת השחקנים. צריכים לעבוד קשה יותר מכל נבחרת שתבוא מולנו ולעשות את הדברים ברמת מחויבות הכי גבוהה, זה המפתח להצלחה”. 

לגבי ההרכב המסתמן: “זה טוב שיש הרבה דעות. גם לנו יש דעות ושחקנים שרצים בראש ואנחנו מנסים לעשות כל מיני חישובים והרכבים שונים. יש לנו עוד 4 ימים עד המשחק ומאמין שנגיע לסיטואציה שנשתדל לקבל את ההחלטות הכי טובות כדי לעשות נבחרת שתעבוד ותהיה מנצחת. ליאל עבדה עד לפני שבועיים היה בסגל סלטיק ועמד לשחק בהרכב, עד אותה סיטואציה עם האוהד שהובילה לפרידה. הוא מתאמן איתנו בכל 10 הימים האחרונים והוא בכושר טוב, לא צריך להיות מוטרד מהכושר שלו”. 

על התובנות אחרי המשחק מול רומניה: “בסופו של יום, מי שהיה שחקן ומאמן צריך להבין שבסיום משחק כשאתה מפסיד הזדמנות לעלות ליורו, כמה שתהיה מתוסכל – זה רק יוכיח לנו שלא היינו מסיק מפוקסים במגרש כדי לעשות את זה. גם אני כמאמן וגם השחקנים לא הבנו את המשמעות שהיינו צריכים לתת עוד קצת יותר כדי לקחת את המשחקים האלה. אם מישהו שחושב שבאה הזדמנות שנייה וטוב נעלה ונעשה את הדברים, אז זה לא יספיק. צריך שכל אחד שעולה על המטוס חייב להבין שאם הוא חשב בפעם הקודמת, כולל אני, שה-100 אחוז שלנו אז היה מספיק אז צריך לחשוב פעמיים. יהיו פה נבחרות מולנו שיוכיחו על כר הדשא שהם רוצים להיות ביורו, אסור לנו שתהיה נבחרת שתראה שהיא רוצה יותר מאיתנו. כל ההסברים והתירוצים לא שווים כלום, אנחנו צריכים להראות את הדברים על כר הדשא”.

אלון חזן (רדאד גאלון חזן (רדאד ג'בארה)

על המוכנות אמר: “צריך להגיע כל הזמן יותר מוכנים, אם לא הגענו מספיק מוכנים מול רומניה אז זה חלק גדול באשמה שלי. המשחק נפתח בצורה פשוט מצוינת מבחינתנו, עשינו טעויות שברמה הזו משלמין עליהם במזומן. אני יכול להסתכל על הפספוס ובצורה שלילית, אבל אני לא חי ככה ואני מסתכל על ההזדמנות שעומדת לפניניו, שהיא איסלנד בחמישי”. 

על הסיטואציה עם שגיב יחזקאל: “הסיטואציה הזויה מלכתחילה, כל ההתנפלות של הכדורגל הטורקי על יחזקאל כאילו הוא עשה משהו שהוא בל יעבור, אני חושב שהוא עשה הבעת תמיכה מתבקשת ומינימלית ולא שום דבר מתריס לגבי המדינה שהוא משחק בה. לרוע המזל הוא נמצא בסיטואציה משפטית שלא מאפשרת לו להתאמן עם קבוצה בצורה סדירה, במשך חודש וחצי זו תקופה ארוכה מדי כדי להחזיק אותו בכושר משחק. הוא שחקן שחסר ויש גם אחרים, אבל במקום החסרים יש אחרים שיקבלו את ההזדמנות וחובת ההוכחה עליהם ועלינו”.

“אני חושב שכשמסתכלים פנימה בתוך הנבחרת צריכים להיות מלאי הערכה לאנשים שעושים מה שהם לא חייבים לעשות. מיגל ויטור משחק בב”ש, תושב של מדינה אחרת שקושר את עצמו לכדורגל הישראלי ויכול היה בקלות להתחמק ולהגיד אני מרגיש פצוע, והוא עשה את הכל כעדי להגיע במצב הכי אופטימלי כמה שיותר קרוב למשחק כדי לשחק את המשחק הראשון. כשמסתכלים עליו צריך להעריך את מה שיש לנו ביד, כי מיגל מראה שהוא יודע להעריך את המקום שלו במדינה ובנבחרת. יש לא מעט דוגמאות של שחקנים כאלה, ואנחנו נתקדם ונעשה צעד קדימה כשנגיד את הדברים לא כחריג, אלא כשזה יהיה סימפטום. האפשרויות בהגנה? זה המצב. כרגע יש את מיגל ויטור ואני מאמין שיגדלו שחקנים שיקבלו את הבמה ויוכיחו, גם אם נצטרך לשלם מחיר”.

אלון חזן (רדאד גאלון חזן (רדאד ג'בארה)

על הבצורת שערן זהבי חווה: “לא היה שום סימן שאלה לגבי הזימון שלו. אחד הדברים שאנחנו נוהגים לעשות לא להשתמש בשחקנים ולזרוק אותם, אלא לתת גיבוי כשהם צריכים אותנו. קורה שחלוץ לא מוצא את הרשת, הוא הרגיל את הכדורגל הישראלי ששלושה-ארבעה משחקים הוא לא מבקיע אז זה סוף העולם. הוא נקלע לתקופה שלא הכיר, אבל לא היה סימן שאלה. הוא יודע לתת את התפוקה, לא היה שום סיכוי שלא נכליל אותו בסגל אחר שצירפנו אותו אם כל הסיפור שהיה קודם. האמנו ביכולת שלו לחזור לעצמו. הסיפור שלו צריך להיות מסר, שחקן שמבקיע מספר שנים כמות כזו ונקלע לבצורת, פתאום כולם הוציאו את שירי ההספד, אני נותן אותו לדוגמה, אנחנו ממהרים להכתיר מלכים ולהפסיד אחרים שלא מספקים את הסחורה. אפשר להגיד ביקורות ולפעמים בצדק רב, אבל לדעת לעשות את הדברים בצורה יותר מכובדת”. 

על אוסקר גלוך וההלוויה של החבר שלו: “לא יהיו שום תכנים מהדברים שעוטפים אותנו, המטרה היא לבודד את השחקנים ולהתרכז רק בכדורגל. כולנו עוברים יום יום איזשהו חיכוך אישי מכל מה שקורה פה, זה לא פוסח על אף אחד. גם אני באופן אישי יש לי בן של חברים שמאוד יקר לי ואני מבקר אותו רואה מה הוא עובר, אבל נגיע למשחק הזה כדי לבודד ולהבין שהרגשות צריכים להתפרץ אחרי המשחק”.

האם מה שעבר על השחקנים בעבר היה מעמסה רגשית: “אין שום ספק. גם אם הייתי רוצה לתרץ ולהגיד שלא, אי אפשר להתנתק מזה. כולנו היינו בהלם ראשוני. כולנו תפילה שהחטופים יחזרו, אבל אנחנו חייבים לנתק את עצמנו. באותם הימין ששיחקנו ארבעה משחקים התנודתיות הייתה קשה שאי אפשר להתנתק ממנה, אנחנו רוצים להתרכז בכדורגל ודרכו להסב נחת קצת נחת לכולם”.

לכתבה זו התפרסמו 26 תגובותלקריאת כל התגובות הוספת תגובה
ישנן 26 תגובות ב-24 דיונים
הוסף תגובה
בשליחת תגובה אני מסכים/ה לתנאי השימוש
24
מצפה להצלחה18/03/2024 08:17
אנחנו נהיה יותר מוטרדים אם ישראל לא תעלה ליורו ואתה ובניון תמשיכו בתפקידכם כרגיל
השב   •  00
23
חזן תתבייש17/03/2024 21:28
איפה גנדלמן?
איך אתה מעדיף את אבו פאני גלזר ונטע לוי על גנדלמן שיותר טוב משלושתם.!!
בית"ר הדגל של המדינה
השב   •  10
22
יובל יובל17/03/2024 17:31
ערן לפני שבוע היה ענק אמרו ובאחד המשחקים הגדולים שהיו קיבל ציון 10 היום אומרים הפוך גועל ערן הרכיל לטוב מידיי מבחינתו אנשים יקרים ערן עד הסוף מגיע לו קרדיט ויתן את החלק שלו ובסוף יעשו חשבון והשוואות וההיסטוריה תדפוט ואין לי ספק הגדול מכולם בב12 שנים האחרונות ביג טיים ובכל הזמנים מהגדולים ביותר והווינר הגדול מכולם עבור יחד עם מכנס אוחנה וראובן עטר וכבר הערב תראו עוד טוב ממנו ובנבחרת ידלים שבוע גגול
השב   •  00
21
פלמח17/03/2024 17:09
אכן עידו שחר הביא את השינוי במכבינץ תל אביב!
השב   •  00
20
אור17/03/2024 15:44
מאמן בובה של בניון, הרסתם קמפיין שלם הכל קומבינה חבל
רק בחיפה יש מכבי!
השב   •  60
19
מושיקו17/03/2024 14:43
‘מאמן כושל,קח גם את ה״בוס״ שלך בניון והתעלמו לנו מהעינים.זוג אפסים שדירדרו את הכדורגל ארבע שנים אחורה.
השב   •  70
אבי17/03/2024 15:56
מה אתה רוצה ממנו?
הוא לא קובע שם כלום ושום דבר
נראה לך שמשהו שם תלוי בו??
בניון והסוכן שלו נימני ( שערוריה!!) קובעים את הכל
השב   •  60
18
נמרוד17/03/2024 14:33
תעוף כבר כישלון כמו שאומרים המורדים מקפלן אתה הראש לך הביתה ואז תתראין .
השב   •  20
17
מאסטרו17/03/2024 14:21
תפסיק לקשקש נכשלת ואתה לא תעלה ליורו אתה שחצן קשקשן ועודה חשבונות עם שחקנים מאמן בלי רזומה שמונה הגלל קומבינות
הפועל שלי - את השיגעון!
השב   •  30
16
אלי17/03/2024 14:16
תעיף את זהבי.לא מסוגל לעבור אבן.חבל שיקח מקום של הצעירים המצוינים לטובת הנבחרת.
השב   •  40
15
בניון17/03/2024 14:04
הפעם חזן צודק ויסמן לא מתאים לרמות האלה שחקן פח מגעיל
השב   •  11
14
ישראלי17/03/2024 14:00
סתם שחקן של רעש וצלצולים.
במקום לתת לצעירים הזדמנות נותנים לסוס בלי שיניים להרוס את הנבחרת
השב   •  02
13
ירום17/03/2024 13:40
היה צריך לקחת את השחקנים שפורחים בליגה ובעולם , לא את השחקנים שפרחו לפני שנה שנתיים .

היה צריך לסמן את יוספי , רפאלוב ועוד שחקנים שעכשיו עושים את העבודה שלהם ולוהטים .

בכל מקרה שיהיה בהצלחה
כחול זה הצבע, כחול זה בלב
השב   •  01
מיקי17/03/2024 15:57
שחקנים של דודו דהן מוזמנים רק בלית ברירה
השב   •  00
12
שמוליק17/03/2024 13:40
בגלל שהיזמנתם את זהבי היפסדתם הרבה הורדים .לא יתפלה עם תתנו לו את הסרט
השב   •  11
11
שוקו17/03/2024 13:21
מאמן גאון. הזמין את זהבי, יפילו הפרשנים עליו את כל התיק לזה שלא יעלו, וימשיך לחוזה נוסף. הבנאדם גאון.
השב   •  00
10
רונן17/03/2024 13:07
חזן מאמן פח בו עיון אפס להיות שחקן זה לא ניהול נבחרת שמקבלים תפקידים צריך לבצע וזנכשלים צריכים ללכת בבעיטה הביתה הבנת את זה שטקר
השב   •  00
9
צוקי17/03/2024 12:58
זהבי בחדר לבד ?
השב   •  00
8
שרון17/03/2024 12:37
מאמן חלש מאוד
השב   •  11
7
אמיר17/03/2024 12:36
20 שנה סיפרו לנו שמגבלת הזרים תקדם את הכדורגל שלנו ובסוף קרה בדיוק הפוך,כל המדינות שמלאות זרים פורחות ואנחנו בדיחה..מעניין כמה זמן יקח להתאחדות שלנו ללמוד
חלק מהשחקנים בסגל זה פשוט מביך
במקום שההתאחדות תשפר את הרמה היא מורידה אותה בכוונה כדי שלישראלים יהיה כמה שיותר קל, העיקר מתעסקת לי בערבי גאלה שחקני עבר ומסיבות תקשורת..
העסקנות הורסת את הספורט
השב   •  31
6
מריאן סולוז17/03/2024 12:33
הם יכולים לארוז מזוודות איך שהם מגיעים עדיף. כבר לא להופיע.
השב   •  01
5
זאביק הירוק17/03/2024 12:30
הלואי תפסיקי ולו תעלו בנעיון וזן אתם בושה שונאי ישראל הלואי שתפסידו 6-0 ולא תעלו אתם בושה למדינה
הדם שלנו הוא ירוק
השב   •  01
4
אדי17/03/2024 12:25
רק לא את זהבי
השב   •  12
3
אילן17/03/2024 12:03
איזה אנשים לחוצים איזה כדורגל ישראלי לחוץ ואלים. יאללה כבר תעשו שאכטה ותירגעו כולכם אוהדים ישראלים פסיכים. יואו כמה פסיכים אתם יכולים להיות לא נמאס לכם מעצמכם? אין בושה גם? לא ייאמן.
השב   •  01
2
מתניה ישראל17/03/2024 12:02
גנב דעת יאללה שתחרר מהנבחרת כבר ושחרר אותנו
השב   •  31
1
בינימין17/03/2024 11:40
גונב דעת - בובה של יוסי
השב   •  61
אסור לפספס
נגןאינטימי: פאטצ'י מעניק מסאז' בירך לזהבי
אינטימי: פטאצ'י מעניק מסאז' בירך לזהבי
נגןקבע שיא עולמי מטורף בעליות מתח ב-24 שעות
קבע שיא עולמי הסטרי בעליות מתח ב-24 שעות
נגןכמה כוכבי כדורגל אפשר לפגוש במשחק של מסי
כמה כוכבי כדורגל אפשר לפגוש במשחק של מסי
נגןאתגר "נחש מי?" פדרי מול פרנקי דה יונג
אתגר "נחש מי?" פדרי מול פרנקי דה יונג
כדורגל ישראלי חדשות
ליגת העל Winner
ליגה לאומית
ליגות נמוכות
גביע המדינה
גביע הטוטו
גביע הטוטו לאומית
ליגת העל לנוער
וולה נוער וילדים
ספורט תיכוניים
ליגת ''יעז'' פוצ'יוולי
נבחרת ישראל
ליגת העל לנשים
הליגה הלאומית לנשים
התאחדות/שופטיםכדורגל עולמי חדשות
ליגה ספרדית
ליגה איטלקית
ליגת האלופות
הליגה האירופית
קונפרנס ליג
ליגה אנגלית
ליגה גרמנית
ליגה צרפתית
ליגה בלגית
ליגה הולנדית
ליגה רוסית
ליגה טורקית
ליגה יוונית
ליגה קפריסאית
ליגה סקוטית
ליגה פורטוגלית
ליגה שווייצרית
ליגה אוסטרית
ליגה פולנית
ליגה ארגנטינאית
ליגה ברזילאית
ליגת האומות
מוק' מונדיאל 26 (אירופה)
מונדיאליטו
יורו עד 21
ליגות נוספותכדורסל ישראלי חדשות
ליגת ווינר סל
גביע המדינה
גביע ווינר
לאומית גברים
ליגת ווינר אתנה נשים
ליגת התיכונים
נבחרת ישראלכדורסל עולמי
חדשות
NBA
יורוליג
יורוקאפ
ליגת האלופות של פיב''א
ליגה ספרדית
ליגה יוונית
ליגה איטלקית
ליגה טורקית
ליגה צרפתית
/* LAST / NEXT ROUNDs */