יום שישי, 27.02.2026 שעה 13:04
ליגת העל Winner 25-26
5523-5424הפועל ב"ש1
5127-5624בית"ר ירושלים2
4628-5024מכבי ת"א3
4526-4424הפועל ת"א4
3925-4624מכבי חיפה5
3535-4024הפועל פ"ת6
3153-4224מכבי נתניה7
2933-2524בני סכנין8
2649-3024עירוני טבריה9
2442-3424עירוני ק"ש10
2440-3024הפועל חיפה11
2347-3024מ.ס אשדוד12
2035-2224הפועל ירושלים13
1157-1724מכבי בני ריינה14

הפועל הגישה תביעה נגד חברת "הכשרה" ביטוח

פרסום ראשון: האדומים טוענים כי החברה ששימשה כנותנת חסות מסרבת לשלם 650 אלף ש"ח שנותרו לה "בטענות חסרות שחר". החברה מנגד דורשת את כספה חזרה

|
שחקני הפועל תל אביב עם הסמל של
שחקני הפועל תל אביב עם הסמל של "הכשרה" (אורן בן חקון)

ל-ONE נודע לראשונה כי הפועל תל אביב הגישה לבית משפט השלום בת"א תביעה על סך של 650 אלף נגד חברת הביטוח “הכשרה” בטענה שהיא מסרבת לשלם לקבוצה את הסכום, שמהווה את החלק הרביעי של התשלומים כנותנת החסות הראשית של הקבוצה. החברה אמורה לשלם לפי התביעה סך של 1.3 מיליון שקל לעונת משחקים.

האדומים, באמצעות עורכי הדין בועז אלשטיין ודניאל סלע, טוענים כי: "שלושת התשלומים הראשונים שולמו על ידי הנתבעת ואילו את התשלום הרביעי הנתבעת מסרבת לשלם תוך שהיא מעלה טענות סרק חסרות שחר. חרף דרישות חוזרות ונשנות ש התובעת, הנתבעת מסרבת לשלם את יתרת התמורה ובכך גורמת לתובעת לנזקים רבים, לרבות פגיעה קשה במסגרת התקציבית לפיה פועל המועדון ופגיעה במוניטין המועדון".

עוד טוענת הקבוצה כלפי “הכשרה” כי: "התנהלותה של הנתבעת, אשר מסרבת לשלם את יתרת התמורה, מעמידה את המועדון במצב שבו עליו לגייס נותן חסות אחר. אולם, מאחר שליגת העל מצויה בעיצומה (באמצע עונת המשחקים), ובישראל עדיין שורר מצב מלחמה, אין למועדון אפשרות לגייס נותן חסות חלופי לעונה זו, על אף שהמועדון פעל לגיוס נותן חסות חלופי. בכל מקרה, עלות החלפת נותן חסות חלופי ראשי אשר גם מצריך ייצור מדים חדשים לשחקנים ולמוצרי המועדון (גם בחנות האוהדים) וכן הסרת הנתבעת משלטי המתקנים של המועדון, הינה כ-180 אלף שקל".

שחקני הפועל תל אביב (רדאד גשחקני הפועל תל אביב (רדאד ג'בארה)

מנגד היועץ המשפטי של “הכשרה”, שגיא קהלני, במכתב להפועל ת"א עוד לפני הגשת התביעה נגד החברה טען כי: "למען הסדר הטוב, יוער כי לאור היחסים ארוכי השנים בין הצדדים, הכשרה ניסתה לשמור על שמו הטוב של המועדון ולא להתייחס להפרות הרבות של המועדון את ההסכם".

כמו כן דורשת החברה מהפועל ת"א להשיב להכשרה לאלתר את התשלום האחרון שקיבל ממנה, בסך של 650 אלף שקל ."תשלום זה היה מותנה בקיום כל התחייבויות המועדון".

עוד טוענת החברה: "בפועל, כמעט ולא בוצעה פעילות יח"צ משותפת עם הכשרה וכל פעילויות היח"צ שהוצעו להכשרה על ידי מנהלי המועדון, המתחלפים חדשות לבקרים, הייתה תמורת תשלום נוסף (פרסים או מתן חסויות נוספות). יאמר ברורות, הסכם החסות אינו תמורה של הכשרה למועדון אלא הינו כלי שיווקי/פרסומי עבורו שילמה הכשרה סכומים משמעותיים ביותר בעיקר על מנת לקבל דריסת רגל בקרב חוג קהל האוהדים של המועדון בתקווה לייצר לידים למכירת מוצרי ביטוח. היעדר התמורה שקיבלה הכשרה בהקשר זה מהדהד".




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
למה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
/* LAST / NEXT ROUNDs */