יום ראשון, 02.03.2025 שעה 03:38
ONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורט
ליגת העל Winner 24-25
5614-4824הפועל ב"ש1
5427-5425מכבי ת"א2
4627-5024מכבי חיפה3
4232-4524בית"ר ירושלים4
3828-3724הפועל חיפה5
3635-3725מכבי נתניה6
3133-2625מכבי בני ריינה7
3137-2525עירוני ק"ש8
2735-3025הפועל ירושלים9
2635-1925עירוני טבריה10
2439-2024מכבי פ"ת11
2333-1824בני סכנין12
1947-3325מ.ס אשדוד13
1740-2025הפועל חדרה14

מסאי דגו: לא הפריע לנו שמכבי תל אביב ניצחה

מאמן מכבי חיפה אמר לאחר ה-0:5 על אשדוד: "יש הרבה נקודות בקופה, אנחנו באים צנועים". פיירו: "לא משנה כמה אני מחמיץ אני יודע שאתגבר על זה"

|
מסאי דגו (רדאד ג'בארה)
מסאי דגו (רדאד ג'בארה)

מכבי חיפה חזרה לפסגה הערב (ראשון) לאחר שהביסה 0:5 את מועדון ספורט אשדוד, כאשר פרנזי פיירו חגג על המגרש עם רביעייה משלו שנתנה לו את המקום הראשון במלכות השערים.

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
פרסומת
דגו: אם פיירו היה ישראלי היו מהללים אותו

לאחר המשחק, מסאי דגו סיכם: “הגישה הייתה מדהימה, גם לפני האדום פתחנו חזק, ידענו שאשדוד יבואו נמוכים – קבוצה שרוצה להילחם על החיים שלה. ברגע שהכנסת את הראשון היה יותר קל, עם האדום אז אני מאוד גאה בבחורים. לבוא לפה אחרי ההישג שעשינו באירופה זה מראה שיש לנו משהו מיוחד, אז אני גאה בהם”.

על פיירו: “אני תמיד קודם כל מדבר על הבן אדם הזה, כי הוא תמיד רוצה לטובת הקבוצה, גם כשהוא היה בתקופה פחות טובה ודין דוד יותר שיחק, בן אדם באמת מיוחד. שחקן מאוד קבוצתי, אני מאוד אוהב את האיש הזה ברמה האישית כי הוא בן אדם מאוד צנוע, אני מתנתק ממה שאומרים עליו, הקבוצה מאוד אוהבת אותו, אני שמח בשבילו על הרביעייה.

“הייתה לו תקופה לא פשוטה, במיוחד שהפציעה הגיעה אחרי שהוא היה בכושר שיא, הוא ראה את הקבוצה מצליחה מבחוץ, וכשהוא חזר אז דין דוד היה בתקופה טובה, הם שניהם אוהבים לשחק ביחד, הוא שחקן מאוד מאוד קבוצתי, אנחנו שמחים מאוד בשבילו, אם הוא היה ישראלי אז היו מהללים אותו ואומרים שהוא הכי גדול שיש, אבל כשהוא שחקן זר אז באים ומזלזלים”.

פיירו חוגג (רויטרס)פיירו חוגג (רויטרס)

על שינויי המקום עם מכבי תל אביב: “אני מאוד מכבד את כל הקבוצות, גם אלו שלידנו, אנחנו מסתכלים רק על עצמנו, מהרגע הראשון אמרתי לשחקנים שאנחנו מכבי חיפה והכל תלוי בנוי, גם בהפסדים וגם בניצחונות. לא הפריע לנו שמכבי תל אביב ניצחה, גם השחקנים יודעים שיש הרבה נקודות בקופה ויש לנו שלושה משחקים עד לפלייאוף, מי שיכתיר אלופה אז יש לו בעיה קשה, אנחנו לא מסתכלים על אף אחד, אנחנו צריכים לבוא צנועים.

“יש לנו ביום רביעי משחק גביע מול הפועל אום אל פאחם מאוד מאוד חשוב, אני רוצה לראות את הקבוצה שלי מגיעה באותה גישה שהיא באה היום, אחרי זה נתקדם, יש לנו הפועל חדרה, פיורנטינה, משחק אחרי משחק, אני לא מסתכל לעולם קדימה.

“עברנו הכל השנה, כשעוזבים אותך שחקנים כמו צ’רון שרי, דיא סבע וגם דולב חזיזה שנפצע, בסוף שחקנים אחרים באים והכל בסדר אז זה שלהם, יש פה סגל מדהים שאני נהנה ממנו מאוד, יש לי כאב ראש בכל משחק איזה הרכב לשים, כל אחד יכול להיות שחקן הרכב פה”.

ענאן חלאילי, פרנזי פיירו ועילי פיינגולד חוגגים (רדאד גענאן חלאילי, פרנזי פיירו ועילי פיינגולד חוגגים (רדאד ג'בארה)

פיירו אמר: “זו פעם ראשונה בקריירה שלי, שאני מבקיע רביעייה, אז זה משהו חיובי עבורי, אני שמח שהצלחתי לעשות את זה, הדבר החשוב ביותר הוא לנצח משחקים.

“אני רק מנסה לעשות את מה שאני יודע לעשות. אני מקבל הזדמנויות, עובד קשה, לא משנה כמה אני מחמיץ אני יודע שאתגבר על זה. אני נותן קרדיט לחברים שלי לקבוצה, בלעדיהם לא הייתי מבקיע רביעייה. זה לא רק אני, זה כולם”.

על התקופה הקשה שקדמה לזו: “אנשים צריכים להבין שחלוץ זה עליות וירידות. יש משחקים שמחמיצים, שמכניסים. רק צריך להמשיך לעבוד ולא הפסקתי לעבוד אף פעם”.

מאמן אשדוד, אלי לוי, אמר: “תחושות לא נעימות, לא כיף להפסיד, בטח לא בתוצאה כזאת ולא במחצית אחת. אני רוצה קודם כל להתנצל בפני הקהל שלנו שהגיעו הרבה, באמת מאכזב עם תצוגה כזאת. מכבי חיפה גדולה עלינו בהרבה מספרים, ניסינו לעשות התאמות ולא הצלחנו לעשות את זה, אנחנו עם הפנים למשחק הבא מול בני סכנין.

אלי לוי (רדאד גאלי לוי (רדאד ג'בארה)

“כל הדברים ביחד, כשאתה מקבל גול מוקדם הכל רך, ואז האדום, זה הופך ליותר קשה ובמיוחד עם הפערים מול מכבי חיפה. לא הופענו ולא הגענו, אנחנו עם הפנים למשחק הבא”.

מערך אחר: “ראינו את מכבי חיפה, עשינו את ההתאמות בהתאם, אמרתי לפני המשחק שנבוא לשחק כדורגל ונהיה אמיצים, לצערי זה לא הצליח. אני הראש ואני האחראי, אם הם לא עשו משהו אז האחריות עליי, כנראה שהדברים לא נעשו כמו שרצינו, אני לא מאשים אף אחד ואם מישהו צריך לשאת באחריות זה אני”.

גיל כהן אמר: “תחושות קשות, בקושי מדברים, אין מה להגיד אחרי משחק כזה, פתחנו אותו הכי רע שאפשר, דבר שממש לא ציפינו לו, המשחק הזה נגמר וצריך להרים את עצמנו ולהביא כמה שיותר נקודות.

“קשה לעלות למחצית השנייה אחרי מחצית כזאת, אבל זה התפקיד שלנו, לבוא ולהרים את עצמנו ולדעת שכבר הביאו לנו בראש, לדעת לא לספוג עוד שערים, וזו מטרה שלפחות אני שמח שעשינו שלא ספגנו עוד שער”.

הבלם המשיך: “הכרטיס האדום זה משהו שעושה לא טוב לקבוצה, בטח נגד מכבי חיפה שהיא קבוצה מאוד טובה, תפסנו יום לא טוב, במיוחד שחקני ההגנה, פיירו לא התאמץ בכלל בשביל לכבוש, אבל אנחנו נשפר את זה ומקווה שנישאר בליגה”.




טוען תגובות...
הוסף תגובה
בשליחת תגובה אני מסכים/ה לתנאי השימוש
שגיאה
אסור לפספס
נגןמדהים: הצצה לחיים של פטאצ'י לפני מכבי
מדהים: הצצה לחיים של פטאצ'י בברזיל
נגןרונאלדו מזהה את הכפיל שלו ביציע ומגיב כך
רונאלדו מזהה את הכפיל שלו ביציע ומגיב כך
נגןמסצ'ראנו: ליאו מסי הוא כמו ילד על המגרש
מסצ'ראנו: "ליאו מסי הוא כמו ילד במגרש"
נגןפשוט אומנות! הסיפור של ימאל באנימציה
פשוט אומנות! הסיפור של ימאל באנימציה
/* LAST / NEXT ROUNDs */