דורון בן דור
|

האבוקות ביציע אוהדי מכבי חיפה (רדאד ג'בארה)
הדרבי החיפאי חזר הערב (ראשון) עם מפגש מרתק שהסתיים בחלוקת נקודות ו-1:1, ואיתו גם אמצעי הפירוטכניקה. אוהדי מכבי חיפה הדליקו אבוקות ביציעי סמי עופר, מה שגרם לשופט שניר לוי לעצור את המשחק בדקה ה-20 למשך ארבע דקות, כשלאחר מכן הדרבי נמשך.
ממשטרת ישראל נמסר כי סוכלה הכנסת 32 אבוקות לאצטדיון, כאשר שישה חשודים בשנות ה-20 לחייהם נעצרו בחשד להפרת סדר והחזקת אמצעי פירוטכניקה, ביניהם קטין שניסה להיכנס לאצטדיון עם שתי אבוקות על גופו.
האבוקות ביציע אוהדי מכבי חיפה (רדאד ג'בארה)בהודעת המשטרה נכתב: ”במהלך משחק הכדורגל הערב בין הקבוצות מכבי חיפה והפועל חיפה באצטדיון סמי עופר, בוצעו מספר פעולות לאיתור אמצעי פירוטכניקה למניעת אלימות והפרות סדר, במטרה לאפשר חווית ספורט מהנה ובטוחה לכל ציבור האוהדים”.
“בתוך כך, בפעילות יזומה וסמויה של שוטרי מחוז חוף לקראת תחילת המשחק, המשטרה עצרה 6 חשודים בשנות ה 20 לחייהם, ביניהם קטין שניסה להיכנס לתוך האצטדיון עם שתי אבוקות שהסליק על גופו”.
“במשטרת ישראל רואה בחומרה את אלו המפרים את הסדר הציבורי במהלך אירועי ספורט ותמשיך לפעול על מנת למנוע מקרים אלו וכמובן להביא את החשודים לדין”.
אמצעי הפירוטכניקה שנתפסו (דוברות משטרת ישראל)
האבוקות ביציעי מכבי חיפה (עמרי שטיין)
השחקנים על רקע האבוקות (רדאד ג'בארה)
האבוקות ביציע אוהדי מכבי חיפה (עמרי שטיין)
האבוקות ביציעי מכבי חיפה (עמרי שטיין)