יום שבת, 29.03.2025 שעה 10:40
ONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורט
ליגת העל Winner 24-25
 פלייאוף עליון 
6118-5427הפועל ב"ש1
6027-5927מכבי ת"א2
4835-5727מכבי חיפה3
4737-5127בית"ר ירושלים4
4134-3927הפועל חיפה5
3738-3827מכבי נתניה6
 פלייאוף תחתון 
3738-2927עירוני ק"ש1
3336-3627הפועל ירושלים2
3236-2827מכבי בני ריינה3
2837-2127עירוני טבריה4
2445-2227מכבי פ"ת5
2349-3627מ.ס אשדוד6
2341-2027בני סכנין7
2142-2327הפועל חדרה8

"חלק מהשחקנים עלו עם עודף ביטחון, חבל מאוד"

תסכול ואכזבה בב"ש אחרי ה-1:1 מול מכבי פ"ת שעצר את הרצף: "לא היינו אמורים להיעצר, פספוס גדול", מחמאות לשושנאצ'ב ולאליאסי. וגם: ההצעה לוויטור

|
אלון תורג'מן מאוכזב (מרטין גוטדאמק)
אלון תורג'מן מאוכזב (מרטין גוטדאמק)

הלחץ הכריע וההיסטוריה חוזרת על עצמה. הפועל באר שבע רצתה מאוד לרשום שיא ניצחונות בכל הזמנים ולשבור את רצף הניצחונות של ברק בכר בעונת 2016/17, אבל אכזבה ונעצרה בדיוק כמו לפני שבע שנים. החבורה של אליניב ברדה רשמה אמש (שבת) משחק לא מספיק מדויק וסיימה רק ב-1:1 נגד מכבי פתח תקווה, כשבמחזור הקרוב מחכה מכבי תל אביב. 

"יש אכזבה גדולה, אבל זה המשחק", אמרו במועדון. "לא היינו אמורים להיעצר במשחק הזה, מול הקהל שלנו ואחרי מומנטום כזה. חוץ מהרצף שזה יכול היה להיות נחמד לעשות היסטוריה, רצינו מאוד להגיע למשחק הקרוב נגד מכבי תל אביב עם ניצחון. הכל היה כמו שצריך, עד הבעיטה האחרונה. לפני חודש וחצי היינו כובשים רביעיות, במשחקים האחרונים הגולים פחות נכנסים וזה מתסכל, אבל זה הכדורגל. אנחנו יכולים להגיד הלוואי שבכל פעם שננצח עשרה משחקים ברצף נעשה תיקו, אבל היינו צריכים לנצח את המשחק הזה". 

בבאר שבע ירדו עצבניים ומתוסכלים אחרי איבוד הנקודות הביתי והראשון אחרי רצף של 11 ניצחונות ברצף בכל המסגרות ומאמן הקבוצה אליניב ברדה עודד את השחקנים שלו אחרי התיקו שכולו הפסד. במועדון קיוו מאוד לשבור את השיא מעונת 2016/17 ומעריכים שלא הגיעו עם הגישה הנכונה למשחק. "לא עלינו זחוחים, אבל חלק מהשחקנים עלו למשחק עם עודף ביטחון ליד השער, נינוחים מדי במקום להכניס את הכדור לשער בפשטות. חבל מאוד כי הפספוס הוא גדול", אמר גורם במועדון. 

אליניב ברדה (מרטין גוטדאמק)אליניב ברדה (מרטין גוטדאמק)

אחת מנקודות האור במשחק הייתה היכולת של החלוץ ארתור שושנאצ’ב, שהספיק פחות ממחצית להחמיץ מול השער, לנגוח ממצב קשה לקורה ולהבקיע שער בכורה בטרנר. "ארתור חלוץ רחבה אמיתי, אם הוא יתאקלם מהר וייכנס לכושר משחק אנחנו נהנה ממנו. השער הזה ייתן לו הרבה ביטחון", אמרו בקבוצה. 

האזינו לפודקאסט הפועל ב”ש:

ONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורט

שחקן נוסף שקיבל מחמאות הוא השוער ניב אליאסי, שרשם כמה הצלות גדולות. בבאר שבע מעודדים מכך ששני שחקני הקבוצה, גיא בדש ואופיר מרציאנו, חזרו לסגל אחרי תקופה ארוכה. החזרה של מרציאנו משמעותית יותר, שכן השוער הוותיק הולבש בפעם הראשונה מאז שנפצע בחודש ספטמבר, לא פחות מחמישה חודשי היעדרות. איאד אבו עביד שחזר לאימונים מלאים השבוע, לא נכלל בסגל, אבל אם ימשיך להעיד על הטבה, הוא יחזור לסגל בשבת הקרובה נגד מכבי תל אביב. 

ארתור שושנאצארתור שושנאצ'ב (מרטין גוטדאמק)

מי שלא היה בסגל למרות שקיבל דקות בכורה במשחק האחרון, הוא הרכש הקולומביאני דיינר קיניונס. בבאר שבע טוענים כי שחקן הכנף עדיין לא נמצא בכושר משחק מירבי ומעדיפים כרגע להלביש שחקנים אחרים שכן יכולים לסייע לקבוצה. אחרי שיוני סטויאנוב, מיגל ויטור, רותם חטואל ורועי גורדנה עלו למשחק עם ארבעה כרטיסים צהובים ובסכנת הרחקה למשחק נגד מכבי ת”א, גורדנה הוא זה שספק את הצהוב החמישי ולא ישחק נגד הצהובים בשבת - דבר שיהווה מכה משמעותית וכאב ראש שלילי לברדה לקראת המפגש בבלומפילד.

מיגל ויטור הצליח לעבור את המשחק בשלום אחרי שהיה בספק בגלל נפיחות בקרסול. הקפטן הפורטוגלי, שלוקח את תשומת הלב בבאר שבע לאחרונה בגלל שאלת עתידו, הצהיר במסיבת העיתונאים אחרי המשחק כי אין מה לחדש בעינינו מאחר ועדיין לא קיבל הצעה רשמית מאלונה ברקת.

למרות זאת, בצל דבריו של ויטור, בבאר שבע מכינים בסיס להצעה כולל תפקיד מקצועי עתידי ובקבוצה טוענים שהיא תוגש בקרוב. כפי שפורסם בשבוע שעבר, במועדון יפגשו בקרוב עם משפחתו כדי לקדם את הישארותו. המנכ"ל גיא פרימור מטפל בנושא וכבר הצהיר בעבר ל-ONE: “כל עוד מיגל ויטור ירצה לשחק בהפועל באר שבע, הוא יהיה שחקן של הפועל באר שבע, אין כאן בכלל משא ומתן. זה הוא שצריך להחליט”.

ONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורט
Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
פרסומת
ברדה: אנחנו מאוכזבים, אבל עשינו רצף יפה



טוען תגובות...
הוסף תגובה
בשליחת תגובה אני מסכים/ה לתנאי השימוש
שגיאה
אסור לפספס
נגןענק: איך אסי בוזגלו מתכונן לחג הפסח
ענק: איך אסי בוזגלו מתכונן לחג הפסח?
נגןאמבפה מתלהב ובצדק מבובת השעווה שעשו לו
אמבפה מתלהב ובצדק מבובת השעווה שעשו לו
נגןלא רק כדורגלן: רונאלדו מצטרף למשחק מכות
לא רק כדורגלן: רונאלדו מצטרף למשחק מכות
נגןאשתו של נטע לביא מקדמת את העסק שלה ביפן
אשתו של נטע לביא מקדמת את העסק שלה ביפן
כדורגל ישראלי חדשות
ליגת העל Winner
ליגה לאומית
ליגות נמוכות
גביע המדינה
גביע הטוטו
גביע הטוטו לאומית
ליגת העל לנוער
וולה נוער וילדים
ספורט תיכוניים
ליגת ''יעז'' פוצ'יוולי
נבחרת ישראל
ליגת העל לנשים
הליגה הלאומית לנשים
התאחדות/שופטיםכדורגל עולמי חדשות
ליגה ספרדית
ליגה איטלקית
ליגת האלופות
הליגה האירופית
קונפרנס ליג
ליגה אנגלית
ליגה גרמנית
ליגה צרפתית
ליגה בלגית
ליגה הולנדית
ליגה רוסית
ליגה טורקית
ליגה יוונית
ליגה קפריסאית
ליגה סקוטית
ליגה פורטוגלית
ליגה שווייצרית
ליגה אוסטרית
ליגה פולנית
ליגה ארגנטינאית
ליגה ברזילאית
ליגת האומות
מוק' מונדיאל 26 (אירופה)
מונדיאליטו
יורו עד 21
ליגות נוספותכדורסל ישראלי חדשות
ליגת ווינר סל
גביע המדינה
גביע ווינר
לאומית גברים
ליגת ווינר אתנה נשים
ליגת התיכונים
נבחרת ישראלכדורסל עולמי
חדשות
NBA
יורוליג
יורוקאפ
ליגת האלופות של פיב''א
ליגה ספרדית
ליגה יוונית
ליגה איטלקית
ליגה טורקית
ליגה צרפתית
/* LAST / NEXT ROUNDs */