איציק כלפי
|

אלן אוז'בולט (ראובן שוורץ)
מתיחות גדולה בהפועל תל אביב לקראת משחק סיבוב ח' של גביע המדינה בטדי נגד הפועל ירושלים היום (שבת, 15:00). חוץ מהלחץ שמגיע כלפי חוץ מצד האוהדים שהגיעו פעמיים בשלושה הימים האחרונים למחות על המצב של הקבוצה, הלחץ מגיע גם מבפנים.
דייויד מינצברג, שקיבל דיווח מהמחאה של עשרות בודדות של אוהדים באימון המסכם אתמול וזריקת זיקוקים, זעם על האירוע ושיגר הודעת אזהרה לאותם אוהדים. זאת הפעם הראשונה בעידן של קבוצת הבעלים האמריקאית שהיא צריכה להתמודד מול מחאת אוהדים בוולפסון, כאשר יהיה מעניין לראות כיצד יתמודדו עם מחאת האולטראס.
יותר מכך, הלחץ מבעבע לאור ההחלטה של הנהלת המועדון לא להכליל את אלן אוז’בולט בסגל הקבוצה לקראת המשחק בעוד שעות אחדות הרימה גבות מצד אנשי המועדון, הרשתות החברתיות וגם שחקנים בקבוצה. ההחלטה להוציא את אוז’בולט מהסגל נובעת בגדול כדי להפעיל עליו לחץ, כדי ללכת אחרי הצעה שקיבל ממאת'רוול מתחתית הליגה הסקוטית.
אלן אוז'בולט (רדאד ג'בארה)החלוץ הסלובני הבכיר מסיים את חוזהו בתום העונה ובהפועל תל אביב, שרכשו מספר שחקנים בחלון הנוכחי, יודעים שכעת יוכלו להרוויח סכום כסף עבורו. אוז’בולט קיבל בהפתעה את הוצאתו מן הסגל והוא היה רוצה לעזור לקבוצה במשחק הגביע החשוב בירושלים.
גם שחקנים הופתעו מאוד מההחלטה, שכן החלוץ הוא המוציא לפועל העיקרי של הקבוצה. "המשחק בגביע נגד הפועל ירושלים הוא משחק שאין ממנו דרך חזרה. אם נודח העונה שלנו נגמרה והתסכול יהיה גדול. זאת החלטה אמיצה מדי לוותר על אלן במשחק כזה חשוב", אמר אחד השחקנים.
אוז’בולט עצמו לא ממהר לקבל החלטה ומצפה להצעה טובה יותר מקבוצה שנאבקת על חייה בליגה הסקוטית, כמו כן הוא יצטרך לקבל החלטה איזה הצעה תגרום לו לעזוב בחלון הנוכחי.
שחקני הפועל תל אביב (רדאד ג'בארה)כפי שנכתב מעלה, ראשי המועדון דייויד ומייקל מינצברג ישקלו הצעות שיגיעו על שחקנים כאלה ואחרים, כעת מדובר באלן אוז’בולט ויהב גורפינקל, שקיבל הצעה חד פעמית משנזן הסינית כפי שפורסם ב-ONE לראשונה. מתקיימים מגעים מתקדמים בין השחקן לבין הקבוצה המדורגת במקום הרביעי בליגה הסינית ושני הצדדים אופטימיים שזה ייסגר בקרוב.
עם כל הרעש מסביב, האדומים יצטרכו להתעלות ולנסות להעפיל לשלב הבא מול הקבוצה שניצחה אותה בדקה ה-90 ממש לא מזמן. מאמן הקבוצה בורחה לאמה עומד בפרונט, נאלץ לספוג את הקללות בעצמו וגם את החלטת ההנהלה להוציא את אוז’בולט מהסגל. "במצב של בורחה, אין לו ברירה אלא לקבל את זה. אם היה מאמן בכיר יותר, הוא לא מעביר את המשחק בלי אחד השחקנים הבכירים בקבוצה, בטח בלי חוסה ועומרי", אמר גורם בכיר.