מערכת ONE
|

דני אבדיה (רויטרס)
לראשונה בקריירה דני אבדיה רשם הלילה (בין חמישי לשישי) רצף של שבעה משחקים בהם הוא קולע בספרות כפולות. הפורוורד, שנמצא בכושר הטוב ביותר בחייו, סיים ערב קליעה בינוני עם 15 נקודות (5 מ-13 מהשדה ו-0 מ-3 מחוץ לקשת), 8 ריבאונדים ואסיסט ב-26 דקות, כאשר וושינגטון הפסידה 113:109 לניו יורק ניקס במדיסון סקוור גארדן.
ג’יילן ברונסון היה בלתי עציר והצטיין עם 41 נק’, 20 מתוכן ברבע האחרון. הוא נעזר ב-21 של ג’וליוס רנדל ו-19 של או. ג’י אנונובי ודונטה דיווינצ’נזו, כשאייזיאה הארטנשטיין הסתפק ב-6 נק’ אך הוסיף 17 ריב’. הניקס לא הובילו ביותר מ-10 הפרש וראו את הוויזארדס קרובים לאורך כל המשחק, אך עלו למאזן 17:25 ויפגשו בראשון את טורונטו והאקסים.
מנגד, ג’ורדן פול הוביל את הקבוצה של ווס אנסלד ג’וניור עם 24 נק’, מרווין באגלי רשם בכורה מרשימה למדי עם 20 נק’ ו-11 ריב’, כשהוא נכנס היישר לחמישייה בעקבות הפציעה של דניאל גאפורד וקייל קוזמה, כמו אבדיה, קלע 15. לאנדרי שאמט עלה מהספסל עם 13, קורי קיספרט תרם 10. וושינגטון תחזור ל-DC ותארח את סן אנטוניו ספרס.
דני אבדיה מול או. ג'י אנונובי (רויטרס)שתי הקבוצות התקשו להיכנס לקצב קליעה בפתיחה ואחרי 12 דקות התוצאה עמדה על שוויון 22, כשאבדיה בלט עם 8 נק’. המשחק המשיך להיות צמוד ועם קצב קליעה נמוך בצורה חריגה ל-NBA, בדיוק כפי שהניקס הרגילו אותנו במשחקים האחרונים, בדרך ל-45:46 בהפסקה. גם הרבע השלישי היה דומה לקודמיו, בזמן שהישראלי הגיע ל-11.
ברבע האחרון ברונסון נכנס לעניינים. הוא קלע 18 מ-21 של הניקס במהלך ריצה מסוימת והגדיל ל-97:105 כדקה וחצי לסיום. משם הוויזארדס לא הצליחו לחזור ובשניות האחרונות אבדיה גם ביצע את העבירה השישית שלו וסיים את חלקו במשחק. בסיום, הניקס רשמו 109:113 ביתי ועלו למאזן 2:8 מאז הטרייד על אנונובי שמתברר כמוצלח ביותר.
דני אבדיה מול או. ג'י אנונובי (רויטרס)