יום שבת, 12.04.2025 שעה 03:12
ONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורט
ליגת העל Winner 24-25
 פלייאוף עליון 
6629-6629מכבי ת"א1
6421-5829הפועל ב"ש2
5138-5929מכבי חיפה3
5038-5229בית"ר ירושלים4
4436-4029הפועל חיפה5
3743-3929מכבי נתניה6
 פלייאוף תחתון 
3737-3929הפועל ירושלים1
3743-2929עירוני ק"ש2
3538-3129מכבי בני ריינה3
3046-2829מכבי פ"ת4
2942-2329בני סכנין5
2841-2329עירוני טבריה6
2751-3929מ.ס אשדוד7
2147-2429הפועל חדרה8

"רוצים עוד מילסונים? השופטים חייבים להגן עליו"

מאמן מכבי ת"א, קין, בראיון נרחב: "החלטות הוועדה? רוצה לחשוב שכולם בליגה הוגנים". וגם: החילוף של דוידה ("טקטי"), שחר ("ישחק") ומאסו ("מקצוען")

|
רובי קין (שחר גרוס)
רובי קין (שחר גרוס)

מכבי ת”א לא עוצרת. הקבוצה של רובי קין ספגה את ההפסד היחיד שלה בכל המסגרות רגע לפני פרוץ המלחמה ומאז שחזרה מהפגרה הכפויה היא סופרת שמונה ניצחונות, העפילה לשמינית גמר הקונפרנס ליג והתבססה בפסגת טבלת ליגת העל. ביום ראשון ב-20:00 הצהובים יתארחו באצטדיון שלמה ביטוח אצל מכבי פ”ת והמאמן רובי קין דיבר במסע”ת.

“אם היה לי שרביט של הארי פוטר הייתי אומר לך למה הייתה ירידה בחצי השני מול הפועל באר שבע”, פתח קין. “המשימה שלי כמאמן היא שנשחק כמו במחצית הראשונה בטרנר לאורך כל המשחק. בכל משחק יהיו לנו רגעים שנהיה לא טובים, גם אם אתה ברצלונה או ריאל מדריד, זה נורמלי, אבל במחצית הראשונה חלק מהמהלכים היו ממש מהנים לצפייה.

“איך שהזזנו את הכדור, איך שהתחברנו, איך שהייתה רוטציה בקישור, לא יודע אם הכי טוב ששיחקנו אבל זה היה ממש טוב. היו 15-20 דקות שחשבתי שהם ממש מבינים איך אני רוצה לשחק. באופן טבעי לקבוצה השנייה יהיו דקות עם יותר שליטה במשחק, אבל היו יותר מדי עצירות למשחק במחצית השנייה מסיבות שונות. אז אולי זו הסיבה.

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
פרסומת
רובי קין במסע"ת של מכבי ת"א

“הלחץ שלנו אחרי איבוד כדור - אפשר לעשות אותו אפילו טוב יותר. נדבר עם כמה שחקנים על זה, כי יש שנייה אחת שיכולה לעשות את כל ההבדל וצריך לעבוד על זה עוד. הלחץ היה טוב ברגעים רבים, אבל תמיד אפשר להשתפר. ככה אני אוהב לשחק. אני אוהב כדורגל אינטנסיבי, עם לחץ גבוה והכי חשוב לשמור על הכדור ובאמת לרצות אותו כמה שיותר זמן אצלנו.

“זה לא רק כדי לשמור עליו, אלא כדי שנוכל להגיע כמה שיותר פעמים לשליש האחרון וכמה שיותר מהר. אני חושב שהשחקנים מתחילים להבין את מה שאנחנו רוצים להשיג, אבל יש שחקנים שצריכים להבין עוד כמה צדדים של המשחק, לא רק את ההתקפה, והם משתפרים, נראה להם יותר דברים וככה נשתפר יותר”, הוסיף קין. 

על רצף שמונה הניצחונות כאשר בליגה הם בהפרש של שער אחד בלבד, אמר: “המשחק אף פעם לא מסתיים ב-75 דקות גם ב-0:5. כדורגל משתנה תוך שנייה, רואים את זה. אני מפוקס ב-90 הדקות. בדרך בה אנחנו משחקים, יהיו לנו הזדמנויות. אבל כדורגל זה לא רק להבקיע, זה גם הצד האחר של המשחק. לפעמים צריך להתעסק בצד ‘המכוער’ של המשחק.

רובי קין, דייב סרקאן ורורי דלאפ (שחר גרוס)רובי קין, דייב סרקאן ורורי דלאפ (שחר גרוס)

“איך שהשחקנים הגנו בדקות האחרונות בב”ש, הם זרקו את עצמם על הכדור, דריק לוקאסן עשה הכול כדי להרחיק שם את הכדור בסוף, יוריס ואן אובריים עם ההרחקה של הקרן, דור תורג’מן עם הנגיחה החשובה שהוא חילץ. בדקות הסיום ב”ש שמה את מיגל ויטור כחלוץ וזה אתגר, כדי להשתפר צריך לעבור את האתגרים האלה. דקות הסיום בב”ש היו אתגר, לדעתי הם התמודדו עם זה היטב. זה הצד שאני אוהב. ברור שאשמח לשחק כדורגל יפה וטוב, אבל הכדורגל הוא הצד האחר - המכוער. דרך הדרך המכוערת אפשר להגיע להישגים ועשינו את זה. זה ריצה אותי”. 

על אושר דוידה שנכנס כמחליף, בישל ויצא לאחר מכן הוסיף: “דייב סרקאן הסביר לו כמה דברים שהוא צריך לעשות, הוא נכנס טוב מאוד למשחק, ראו את היכולת שלו. הוא נכנס בשלב מוקדם של המשחק. אם צריך לעשות שינוי טקטי, אעשה, בלי להתחשב בנושא של מתי הוא עלה למשחק או לא. תורג’מן הוחלף נגד נתניה בגלל שינוי טקטי. זה לא קשור להופעה. אני יודע מה הוא מסוגל לעשות, בצד ההגנתי הוא צריך לעבוד על כמה דברים ואנחנו עובדים על זה.

“יש לנו אנשים טובים פה, אנליסטים, שמראים מה צריך לעשות טוב יותר טקטי. דוידה היה טוב מאוד, הוצאתי אותו מסיבה טקטית לסיום המשחק. הם שמו חמישה שחקנים קדימה, שחקנים גבוהים, הייתי צריך את עידן נחמיאס עם משחק הראש הטוב ביותר, יונתן כהן בחור גבוה, תורג’מן גבוה, הייתי צריך אותם שם בסיום. זה לא קשור לדוידה. לפעמים צריך לעבור לשחק אחרת. יש להם קבוצה טובה מאוד בנייחים, הייתי צריך כמה שיותר שחקנים גבוהים על הדשא. האם הייתי יכול להגן ככה עם שחקנים נמוכים יותר? כנראה שלא”.

אושר דוידה מודה לקהל (רדאד גאושר דוידה מודה לקהל (רדאד ג'בארה)

על הודעת איגוד השופטים שלא היה צריך לבטל את הפנדל בסיום בטרנר, ועל הפנדל השגוי שנתנו למכבי נתניה (באיגוד הודו שלא הגיע פנדל למרות שלא פרסמו את זה במסקנות שלהם), אמר קין: “אני רוצה לחשוב שזה לא המצב שאנחנו לא מקבלים כבוד מהשופטים. כל מקצוען צריך לעשות את העבודה שלו על הצד הכי מקצועי שיש.

זה מאוד פשוט עבור שופטים. יש להם עבודה קשה, כן, אבל עכשיו קל להם יותר עם ה-VAR. העבודה שלהם צריכה להפוך לקלה יותר בזכות זה. לכולם יש יום רע, אני טועה, אתה טועה, זה בסדר. אבל ככל שלומדים מהטעויות שלך ואתה יכול להסתכל על עצמך בבוקר שאחרי ולהגיד טעיתי אבל בפעם הבאה אשתפר, זה מה שאני רוצה עבור כל שופט.

“אני רוצה להגיד עוד משהו - אני בטוח שכולם רוצים שהליגה הזאת תשתפר, שהשחקנים הטובים ביותר יהיו פה, אתם רוצים את המילסונים יהיו פה, נכון? שחקנים כאלה כמו פליסיו מילסון, שיכולים לרגש את הקהל, שמרימים אנשים מהכיסא, צריך להגן עליהם. חייבים להגן עליהם. לדעתי לא הגנו עליו בטרנר אם אני מדבר בכנות. זו דעתי.

פליסיו מילסון ואורלנדו מוסקרה (רדאד גפליסיו מילסון ואורלנדו מוסקרה (רדאד ג'בארה)

“אם אני רואה את זה כאוהד, אנחנו רוצים עוד מילסון בישראל. היו לפחות 4-5 פעמים שבאופן ברור הוא הוכשל והם לא שרקו. אולי לשופט היה יום פחות טוב, אבל הייתי רוצה לחשוב שאין אף אחד נגד מכבי. הייתי רוצה לחשוב שכולם בליגה הוגנים כלפי כל הקבוצות באותה הצורה. אם זה פנדל אז פנדל. אם זה כדור חופשי אז כדור חופשי. לנו, לחיפה, לנתניה. זה פשוט”.

על איבן מאסו אמר קין: “אני לא רוצה ממש לדבר על זה כרגע. כשמשהו יקרה אני אתן לכם לדעת ואז אכנס ליותר פרטים בנושא. אם וכאשר משהו יקרה. אבל הוא מקצוען, שתדעו את זה. אין איתו בעיות. אנחנו מדברים כל יום. זה לא שיחה לעכשיו, זה שיחה אולי לעוד כמה שבועות אם המצב ישתנה”.

האירי נשאל האם יהיה קשה להביא זרים לישראל בעקבות המצב והשיב: “זה לא היה קל גם לפני. אני לא דואג מדברים כאלה. אני דואג על מה שנמצא לפניי. יש לי סגל טוב. תראו את עידן נחמיאס, הוא נכנס כמגן ימני, האם הוא כזה? לא. אבל יכול לשחק שם? כן. שרן ייני גם. עידו שחר אפילו יכול לשחק שם. הוא טכני מאוד. אני לא מודאג מדי”.

איבן מאסו וקיקו בונדוזו (שחר גרוס)איבן מאסו וקיקו בונדוזו (שחר גרוס)

על עידו שחר הוסיף: “אני רוצה שכל שחקן ישחק, אני גם רוצה ששחר ישחק. אם אתה שמח לא לשחק יש בעיה. שיחקתי את המשחק, אני מבין את זה. אמרתי לעידו לפני כמה שבועות שאני מנסה מאוד לתת לו דקות, הוא יקבל דקות. כמו כולם. זה בטוח. הוא מקצוען, לא מתלונן אפילו פעם אחת. הכנסתי אותו למשרד שלי, דיברתי איתו על זה, מקצוען גדול, באימונים הוא מסיים יפה, הוא כובש, הוא עושה מה שאני רוצה. אבל זה קשה כמאמן כי אני אוהב אותם מאוד באופן אישי ומנסה לתת לכולם דקות, הוא אחד האנשים שאני ממש רוצה לתת להם דקות והוא יקבל. הוא עובד מאוד קשה וזה מגיע לו ואעשה את המיטב לתת לו”. 

לקראת מכבי פתח תקווה אמר: “כל משחק נגדנו מרגיש שזה הגמר של היריבה. תראו את נתניה. הם היו נהדרים נגדנו ואז הפסידו 3:0 והמאמן שלהם פוטר. אני לא חושב שהגיע לו להיות מפוטר. הוא שיחק כדורגל שאני ממש נהניתי ממנו, היה לי ממש צר לשמוע על זה שהוא פוטר. אבל בכל פעם שמישהו משחק נגדנו זה משחק ענק עבור היריבה ואני מבין את זה.

“ההודעה מאוד ברורה מצידי לכל השחקנים - תתרכזו במה שאנחנו עושים. יש לנו צוות נהדר, יש לנו אנליסטים נהדרים, אנחנו יורדים לפרטים אצל כל קבוצה. בסופו של דבר צריך להתרכז בחוזקות שלנו ואנחנו יודעים מהן. אז כן, מכבי פ”ת לא ברגע טוב, אבל זה לא אומר שהם לא יכולים לשנות את זה. אני בטח שהמאמן שלהם ינסה להשיג תוצאה טובה מאוד נגד מכבי ת”א כדי לשנות את העונה שלהם. אנחנו צריכים לדאוג למה שאנחנו עושים”.

שחקני מכבי תל אביב באימון (שחר גרוס)שחקני מכבי תל אביב באימון (שחר גרוס)
שחקני מכבי תל אביב באימון (שחר גרוס)שחקני מכבי תל אביב באימון (שחר גרוס)
שחקני מכבי תל אביב באימון (שחר גרוס)שחקני מכבי תל אביב באימון (שחר גרוס)
אושר דוידה ואיבן מאסו (שחר גרוס)אושר דוידה ואיבן מאסו (שחר גרוס)
שחקני מכבי תל אביב באימון (שחר גרוס)שחקני מכבי תל אביב באימון (שחר גרוס)
לכתבה זו התפרסמו 43 תגובותלקריאת כל התגובות הוספת תגובה
ישנן 43 תגובות ב-27 דיונים
הוסף תגובה
בשליחת תגובה אני מסכים/ה לתנאי השימוש
27
חיים א.24/12/2023 08:14
בושה וחרפה , חוסר מקצועיות של שני הצדדים
אם אתה לא חלק מזה - אתה לעולם לא תבין
השב   •  00
26
יחיא סינואר23/12/2023 06:03
צודק
השב   •  10
25
אלי22/12/2023 23:46
פתח תקווה אחרי 3 הפסדים רצופים והולך להיות קשה למכבי. הקבוצה ששמה חמישייה לבאיירן באה אחרי 4 הפסדים רצופים והתפוצצה על באיירן. בכדורגל הכל יכול להיות
אם אתה לא חלק מזה - אתה לעולם לא תבין
השב   •  50
24
Roi22/12/2023 23:43
מתחזה
השב   •  10
23
אבי דדמי22/12/2023 22:50
רובי קין, לך הבייתה למקום שהרוב גזען, לא צריך אותך, כמו שמכבי תל אביב ניראת היא תיקח השנה אליפות גם עם מאמן מתלמד מול הטירון דגו, לך מפה.
השב   •  052
22
צהוב עצבני22/12/2023 21:45
לעולם לא אסלח לו על הזלזול וההתעלמות מהמלחמה
את הבוז שלי בבלומפילד הוא ישמע יופי ומקווה שכל הקהל יעשה כמוני
לא לוקחים אליפות בכל מחיר אנחנו יכולים גם בלעדיו
השב   •  158
נירו22/12/2023 21:52
די להתחזויות
השב   •  280
21
דרומי22/12/2023 20:17
הכי חשוב שהשופטים ימשיכו להגן על שוערים שבועטים כמו נינגה בשחקני היריב. בכיין. רנשרייבר שפט חד צדדית לטובתכם.
השב   •  239
20
מוסה22/12/2023 19:27
לכל המגיבים בזדון, הייתם מתים שיהיה לכם מאמן כזה .
חלום לכל קבוצה. ובנוסף ג׳נטלמן אמיתי . ולכן ימותו הקנאים
אני מכבי, מי אתם בכלל?
השב   •  452
19
עופר22/12/2023 18:21
חברים, עזבו את מי אתם אוהדים, ראיון בקלאס, מדבר לעניין, מקצועי, לא מתלהם, נהניתי לקרוא
השב   •  671
18
YELLOW WITH LOVE22/12/2023 17:33
TY RUBBIE
WE LOVE YOU
אם אתה לא חלק מזה - אתה לעולם לא תבין
השב   •  352
17
רון22/12/2023 16:34
על שאפי האנטישמי תשמור אתה
השב   •  26
16
אני22/12/2023 16:16
מה עם אדום לגולסה שבוע שעבר?מה עם לשמור על שחקנים כמו זוסוואה או שאפי?לשמור רק על השחקנים של מכבי?
השב   •  134
אתה22/12/2023 16:44
רק אוהד הפועל לא מבין מה כתוב ..הרי הוא אמר למי שמגיע יקבל ולא משנה מי הקבוצה .בטח גם את זה לא תבין
השב   •  181
15
צהוב עולה זה מכבי22/12/2023 14:58
קשה להאמין שזאת העונה הראשונה שלו אי פעם כמאמן ראשי 19 ניצחונות ב23 משחקים ורק הפסד אחד בכל המסגרות
אני מכבי, מי אתם בכלל?
השב   •  471
14
ציון22/12/2023 14:47
איזה קלאס. לפחות 20 שנות אור לפני כל ״המקצוענים״ הישראלים. צריך ללמד את התנהגות רובי קין לכל אדם שרוצה לקבל תעודת פרו. פשוט מהמם.
השב   •  690
13
אריק22/12/2023 13:24
רובי קיין הוגן ונהדר,בנה,קבוצה מעולה במכבי
השב   •  630
12
מכביסט22/12/2023 13:20
פשוט מאמן מצויין..ממש רואים שהקבוצה משחקת בדיוק כמו שהוא מאמין שצריך לשחק..אדם מכבד ומכובד הגון וישר..
מזמן לא היה כאן מאמן ובכלל הצוות המלא של מכבי שעושים עבודה מדהימה כל אחד בתחומו…
רק חבל שהשופטים ממשיכים להתעלל בקבוצה ובשחקניה ללא רחמים וללא בושה..בכל משחק ממש מכסחים
שחקנים של מכבי בברוטליות והכל עובר אצל השופטים כאילו אין חוקים למשחק שהם שופטים בו.
ילמדו השופטים להיות הוגנים ולשפוט את כל הקבוצות באותו קו ובאותה חומרה..
השב   •  791
צהוב22/12/2023 17:35
חוץ מ VAR נתן.
זה כבר שקוף אדוני השופט
אם אתה לא חלק מזה - אתה לעולם לא תבין
השב   •  91
11
אורלאנדו22/12/2023 13:08
צריך לחפש מועמד לכל עמדה גם להזרים עניין וגם ממונטום. חייבים עוד שחקנים שוברי שוויוןת
השב   •  51
10
חנן22/12/2023 12:55
זו זכות שהבן אדם הזה נמצא בכדורגל הישראלי. איזה איש יקר והגון. כל מה שהוא אומר זה אמת לאמיתה. אפילו דיבר על זה שלא היו צריכים לפטר את רן קוז׳וק. זו הסיבה שאנחנו המועדון הכי גדול בארץ ולא יעזור כלום. האנשים שעובדים במועדון הם רמה מעל לכדורגל הישראלי. לגבי השיפוט, רואים שהוא לא מפה ולא יודע שהשופטים של יעקב שחר ולכן כל משחק אנחנו מקבלים איזה החלטה הזויה נגד מכבי.
אם אתה לא חלק מזה - אתה לעולם לא תבין
השב   •  570
9
אלרוי22/12/2023 12:42
באיזה פתיחות הוא מדבר,
מסביר את ההיגיון תענוג באמת.
מקצוען ומאוד ריאלי, לא חי בסרט אחר,
הלוואי ישאר לשניה מכבי תנפץ את תקרת הזכוכית של הכדורגל הישראלי איתו והצוות שלו.
השב   •  551
8
Gilad22/12/2023 12:31
הגון ומכבד, אומר דברים פשוטים אבל עם המון ניסיון של שחקן… הוא עוד יגיע רחוק..!
שמח שאנחנו הבית הראשון שלו כמאמן, יזכור אותנו להרבה שנים..
השב   •  530
7
מכבי22/12/2023 12:07
מאמן חלש לא תורם לנו , ניתן לזכות גם בלי מאמן. חייב ללכת הביתה
אם אתה לא חלק מזה - אתה לעולם לא תבין
השב   •  1112
שגיא22/12/2023 12:32
התחזות זו עבירה פלילית…!
השב   •  411
Dave22/12/2023 12:34
די .. מתחזה זול אתה
השב   •  291
רגנאר22/12/2023 13:20
ראש קטן מהירקת
תחזור לפרובניציה
השב   •  271
שונא טיפשים22/12/2023 13:21
אתה טיפש ירוק או אדום…
השב   •  211
דוד5522/12/2023 13:28
חשהתי שהבוטים מטהרן מתעסקים רק בפוליטיקה.
השב   •  241
אוהד ותיק23/12/2023 10:44
מה זה ירוק בחוץ, אדום בפנים ויש לו ראש של אבטיח?
אם אתה לא חלק מזה - אתה לעולם לא תבין
השב   •  00
6
אכלו לי שתו לי גנבו לי22/12/2023 12:01
כל הבכייה הזו על הפנדל שבוטל ובצדק זה רק בכדי להכין את הרקע לקבל פנדל הזויי בעתיד כשבאמת צריך את הפנדל הזה
מי שלא מכיר את מכבי תא הצהובים הנחשים הכי גדולים עלי אדמות
תזכרו טוב השבוע מכבי תא תקבל ישר פנדל לטובתה
הדרום מתעורר לחיים
השב   •  477
קיקט22/12/2023 12:30
עליתם מחצית שניה לשבור רגליים, חבורה של כסחנים. הסיפור שלכם בכדורגל נגמר. אתם חוזרים להיות קבוצה עלובה כמו פעם
השב   •  511
הפועל מסריח22/12/2023 12:30
אוי הקינאה הקינאה.לך תאומן בשקט ותעזוב אותנו בשקט.
השב   •  191
איתן22/12/2023 14:00
מחכה לתגובה שלך אחרי המשחק מול פתח תקווה
השב   •  81
עידן22/12/2023 15:15
בוא אני אסביר לך את הבעיה בביטול של הפנדל, הואר יכול להפוך את ההחלטה המקורית של השופט רק במקרה שבודאות ההחלטה הייתה שגויה, השופט עצמו אמר שלא יכל לקבוע בודאות שהיה פנדל, ההחלטה המקורית הייתה פנדל ולכן הוא היה צריך להוכיח בודאות שלא היה, במקרה כזה הולכים עם ההחלטה המקורית שבמקרה הזה היא פנדל. בכל מקרה אני אומר את זה באמת בצער אתם קבוצה מאוד מאוד חלשה העונה
השב   •  101
5
SpaceMonkey22/12/2023 11:58
רובי קין פרו-פלסטיני
השב   •  165
4
דוד22/12/2023 11:52
רובי כבר מבין שכולם נגדנו השופטים ההתאחדות ככה זה שמקנאים בטובים ביותר
אבל האליפות השנה צהובה על אפם וחמתם בעז״ה
אם אתה לא חלק מזה - אתה לעולם לא תבין
השב   •  433
אליפות של מלחמה בחמאס22/12/2023 12:29
אין לאף אחד ראש לכדורגל ואתם בזמן שכולם יישנים אתם תזכו ללא ספק באליפות
הדרום מתעורר לחיים
השב   •  127
ds22/12/2023 12:51
תודה לאל על הכדורגל שיש לי עוד משהו לחשוב עליו חוץ מהבן שנלחם בעזה
אם אתה לא חלק מזה - אתה לעולם לא תבין
השב   •  300
3
שי22/12/2023 11:46
מאמנים אתם מבינים. שופטים אתם מבינים מה הוא אומר. כל מה שאמר אמת לאמיתה. מה חשב השופט כשלא שרק עבירה ברורה על מלסן בתחילת המשחק. ובר נתן למה להסתבך על דבר ברור שגם ילד רואה ? למה? מה עבר לך בראש באותו רגע? לבר נתן הפתרון
השב   •  332
דוד22/12/2023 15:19
הרכב החדש שהוא צריך לקבל
השב   •  23
2
דוד22/12/2023 11:39
פשוט קלאסה!מאמן אדיר שיגיע רחוק.
איזה קו מחשבה, איזה נימוס, איזה כבוד לאחרים.
ללמוד ולנסות לשכפל!
השב   •  401
1
גידי22/12/2023 11:13
תישאר , תישאר , תישאר
השב   •  422
אסור לפספס
נגןאינטימי: פאטצ'י מעניק מסאז' בירך לזהבי
אינטימי: פטאצ'י מעניק מסאז' בירך לזהבי
נגןקבע שיא עולמי מטורף בעליות מתח ב-24 שעות
קבע שיא עולמי הסטרי בעליות מתח ב-24 שעות
נגןכמה כוכבי כדורגל אפשר לפגוש במשחק של מסי
כמה כוכבי כדורגל אפשר לפגוש במשחק של מסי
נגןאתגר "נחש מי?" פדרי מול פרנקי דה יונג
אתגר "נחש מי?" פדרי מול פרנקי דה יונג
כדורגל ישראלי חדשות
ליגת העל Winner
ליגה לאומית
ליגות נמוכות
גביע המדינה
גביע הטוטו
גביע הטוטו לאומית
ליגת העל לנוער
וולה נוער וילדים
ספורט תיכוניים
ליגת ''יעז'' פוצ'יוולי
נבחרת ישראל
ליגת העל לנשים
הליגה הלאומית לנשים
התאחדות/שופטיםכדורגל עולמי חדשות
ליגה ספרדית
ליגה איטלקית
ליגת האלופות
הליגה האירופית
קונפרנס ליג
ליגה אנגלית
ליגה גרמנית
ליגה צרפתית
ליגה בלגית
ליגה הולנדית
ליגה רוסית
ליגה טורקית
ליגה יוונית
ליגה קפריסאית
ליגה סקוטית
ליגה פורטוגלית
ליגה שווייצרית
ליגה אוסטרית
ליגה פולנית
ליגה ארגנטינאית
ליגה ברזילאית
ליגת האומות
מוק' מונדיאל 26 (אירופה)
מונדיאליטו
יורו עד 21
ליגות נוספותכדורסל ישראלי חדשות
ליגת ווינר סל
גביע המדינה
גביע ווינר
לאומית גברים
ליגת ווינר אתנה נשים
ליגת התיכונים
נבחרת ישראלכדורסל עולמי
חדשות
NBA
יורוליג
יורוקאפ
ליגת האלופות של פיב''א
ליגה ספרדית
ליגה יוונית
ליגה איטלקית
ליגה טורקית
ליגה צרפתית
/* LAST / NEXT ROUNDs */