יום שני, 28.04.2025 שעה 19:06
ONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורט
ליגה לאומית 24-25
 פלייאוף עליון 
7819-5533הפועל פ"ת1
7624-6833הפועל ת"א2
6531-6633הפועל ר"ג3
6241-6433הפועל כפר שלם4
4857-4434מכבי הרצליה5
4746-4234בני יהודה6
4444-4134הפועל כפ"ס7
4451-4734הפועל ראשל"צ8
 פלייאוף תחתון 
4432-3234מ.ס כפר קאסם1
4345-3233הפועל עכו2
4265-5434הפועל ניר רמה"ש3
4038-3533הפועל רעננה4
3548-3734מכבי יפו5
2950-3334הפועל נוף הגליל6
2656-2934הפועל עפולה7
2058-2634הפועל א.א. פאחם8

"אעשה הכל כדי לעזור למועדון שלא נרד ליגה"

דולינר בעלי הפועל ר"ג בראיון בלעדי ל-ONE - הפרידה מוורמוט ("החלטתי שצריך לשנות"), נעים ("מאוד אוהב את יובל"), וגם: החיים בארה"ב בצל המלחמה

|
יהודה דולינר (אחמד מוררה)
יהודה דולינר (אחמד מוררה)

החודשים האחרונים בהפועל ר"ג היו סוערים - זה החל בפרשת המאמן והאנליסט, בה לטענת האחרון, המאמן חבט בו בגופו, במה שהוביל לעזיבתו של האנליסט והמשיך בכושר הפחות טוב בו הקבוצה נמצאת, שהוביל בין השאר לעזיבתו של המנהל המקצועי בשנה וחצי האחרונות, גילי ורמוט.

היו"ר עינב חזנוולד הוא זה שמקבל את ההחלטות בארץ, כשלצידו חברי ההנהלה אבישי אברהם ומשה הוברמן, כשלאחרונה הצטרף אריאל ברק. אלא שמי שמוגדר כבעלים בפועל הוא איש העסקים בן ה-71, יהודה דולינר. כעת, זה הזמן לשמוע מה יש לדולינר, הבעלים בעשור האחרון שמתגורר בסן אנטוניו שבטקסס להגיד על הנעשה בקבוצה.

בראיון מיוחד למדור "לאומית במוקד" דולינר מדבר על ההחלטה להיפרד מגילי ורמוט, עתיד המועדון, המשך העסקתו של המאמן אורי גוטמן, הכסף שהושקע העונה ואיך לא - כיצד תפסה אותו מלחמת "חרבות ברזל" הכואבת, כישראלי שחי בארה"ב, שלאחרונה התגלו בה מקרים אנטישמיים.

שחקני הפועל ר"ג חוגגים (חגי מיכאלי)שחקני הפועל ר"ג חוגגים (חגי מיכאלי)

אתה מרוצה מהמצב בהפועל ר"ג כרגע?
"אני לא מרוצה ממה שקורה במדינה והראש שלי כרגע שם. לפני 50 שנים איבדתי המון חברים ולחמתי במלחמת יום הכיפורים. לא חשבתי ביום השחור ביותר שלי, שאגיע למצב של היום. הראש שלי לא בכדורגל ואני לא מבין איך החזירו את הכדורגל. אני לא יכול לתאר איך בחור בין 20 ,25 או 30 עולה לשחק כשהוא יודע שהחברים או המשפחה שלו נלחמים שם וכל יום נופלים לנו חיילים. אני בעצמי, נקרע לחתיכות כל יום בעבודה שלי מכמו הדם שנשפכת ומאיך שהפקירו את המדינה. אתה שואל אותי על כדורגל? יש לי התחייבויות בחיים והפועל ר"ג היא אחת ההתחייבויות שלי".

איפה תפס אותך אותו יום שישי ארור?
"הגעתי לארץ ביום חמישי בערב, יממה וקצת לפני. ביום שישי הספקתי להיות באימון ובהמשך להיפגש לשולחן שבת עם אחותי ובשבת בבוקר העירו אותי האזעקות. אשתי העירה אותי עם האזעקות ואמרתי לה שבטח מישהו הפעיל את גלאי העשן. פתחנו טלוויזיה, רצנו לחדר המדרגות ואחרי רבע שעה אני רואה מסוקים מעל חוף הים. רציתי להתנדב, אבל אמרו לי שאני מבוגר מדי. המצב הזה מאוד פוגע מאוד ואני מבין כל שחקן במועדון מה הוא עובר".

איך מרגישים את המצב בארה"ב?
"יש אנטישמיות אבל פה בסן אנטוניו יש בכל יום ראשון הפגנות למען ישראל עם דגלים. אני קופץ לשם, כי הלב שלי עם החטופים וכל המכות שאנחנו סופגים. הייתי בסרט הזה ב-73 וראיתי דם. זה משהו שאנחנו עוברים וזה לא ייגמר ביום או יומיים. גם אם נגמור את עזה, יש את בעיית הצפון. אני רואה את מה שעושה ביידן: הוא שולח לנו מטוסים עם אספקה, כי זה מהקונגרס. אבל בתור נשיא ארה"ב אתה יודע מאיפה מגיעה הרעה: איראן. גם מכיוון התימנים, גם מכיוון החיזבאללה וגם מכיוון עזה. הוא יודע את זה וצריך לצאת להזהיר אותם עם האצבע, אבל הוא לא עושה שום דבר".

איך זה להיות ישראלי בארה"ב בימים אלו?
"בסן אנטוניו לא מאוד מרגישים את זה. יש פה 20-25,000 מוסלמים ופלסטינים. אני נכנס לקנות אצלם ואשתי מנסה להזהיר אותי. בטקסס המשטרה חזקה, אז אני מרגיש פה יותר טוב. אבל עקרונית, אני מסתובב חמוש ובמשרד יש לי נשק במגירה. במיוחד איך שפרצה המלחמה הם יודעים מיהו ישראלי. אני ביקשתי גם מהעובד הישראלי שלי להסתובב חמוש".

יהודה דולינר (נעם מורנו)יהודה דולינר (נעם מורנו)

אתה מפחד?
"אני לא מפחד מאף אחד. אבל בטקסס מותר לך לשמור על עצמך עם נשק. החלום הגדול שלי היום הוא להיות בעזה. תן לי היום בגיל 71, ללבוש מדים וללכת להילחם בעזה. אבל מי ייקח אותי? הלוואי, אני עולה עכשיו על מטוס ומגיע לארץ. אמרו לי שעשיתי את שלי, אבל אמרתי להם שמדינת ישראל היא הדם שלי. זה מה יש, אני בטוח שאתם מרגישים את זה קשה יותר בארץ ונצטרך להמשיך לחיות. אני מדבר עם שחקנים או עם סוכנים וכל אחד מרגיש את זה בצורה אחרת. אולי כאחד שלחם ב-73, אז זה חזר לי שוב לראש אחרי חמישים שנים".

איזו מלחמה קשה יותר - יום הכיפורים או "חרבות ברזל"?
"הממשלה מכרה אותנו ולא אכפת להם. שמו גדר וחשבו שהגדר תציל אותנו. שמו ילדים שישחטו אותם. הם היו צריכים להגיע עד תל אביב ולא היה מי שיעצור אותם. אני קורא שבקיבוצים היו נשקיות שלא היו אליהם מפתחות ועד שהם הגיעו לשם, הרגו אותם בדרך. הייתה פשלה רצינית ואני הכי כועס שמספרים לי שהרמטכ"ל הזהיר אבל לאף אחד לא היה אכפת".

"כולם היו עסוקים במהפכה המשפטית. אני יושב בארה"ב 40 שנה, אבל חי את המציאות בישראל. החזירו את הספורט מוקדם מדי כי הכול זה הכסף ועניינים פיננסיים. החזירו את הקהל, אבל אני לא יודע כמה לאנשים את הראש לכדורגל ולספורט בכלל. אבל שוב, זו ההרגשה האישית שלי".

אני חוזר למצב של הפועל ר"ג
"קשה לשפוט, כי הפסיקו לשחק חודשיים והזרים ברחו ונסעו בהרבה קבוצות. היום זו עבודה פסיכולוגית גדולה של המאמן כדי שיתרכזו במשחק. התוצאות שלנו לא טובות עד כה, המציאות מדברת. אני אומר שהקבוצה תצא מזה: לא הייתי במשחק מול טבריה, אבל אנשים אמרו לי שהייתה קבוצה אחת על המגרש וטבריה רק התגוננה. הם משחקים יפה, אבל צריך לתרגם את זה לגולים כי בסוף מסתכלים על הטבלה ולא על מי שיחק יפה יותר. אני עדיין חושב שיש קבוצה טובה".

אתה מפחד מירידת ליגה?
"מי לא מפחד מירידת ליגה? אני אעשה הכול כדי לעזור למועדון שלא נרד ליגה. אם אצטרך חיזוק בינואר, אני אביא חיזוק, אם יהיה משהו נורמלי. כבר הבאתי בקיץ שחקנים, הרבה מעל שהקצבתי כלכלית, אבל חלקם לא פוגעים. אני לא יודע את מי להאשים ואני לא מאשים, אבל כששמתי תקציב, בנו סגל ואחרי זה היו צריכים עוד כספים".

גילי ורמוט (עמרי שטיין)גילי ורמוט (עמרי שטיין)

באמת בניתם סגל באחד התקציבים היותר גבוהים בתקופתך וזה לא בא לידי ביטוי במגרש
"זה לא בא לידי ביטוי כי יש איזושהי בעיה. אני לא רוצה לזעזע את המועדון בגדול: היה זעזוע אחד עם גילי ורמוט ואני מקווה שזה יעזור. אין לי שום דבר נגד גילי: הוא אחלה בחור, אני אוהב אותו והוא איש מקצוע טוב. אבל החלטתי לגמור את זה בצורה יפה ולעשות את זה בדרך הכי יפה שאפשר. אני איש ישר, עם מילה שלא מתווכח: החלטתי שאני צריך לשנות פה משהו באיזושהי צורה. אם אני לוחץ על טבריה 85 דקות ולא מבקיע, יש פה בעיה. אני לא מאמן ולא איש מקצוע. יש פה איזשהו משהו והגעתי למסקנה עם גילי שהוא צריך ללכת. אנחנו נישאר חברים לעד כי הוא נשמה טובה וגם בן אדם. הוא לא פגע במועדון בשום דבר".

אולי זה תפקיד מיותר מלכתחילה למועדון כמו הפועל ר"ג
"התחלנו את העונה שעברה עם רוני אוואט ופתאום המועדון נאבד לו בין האצבעות. הגעתי לארץ והוא החליט להתפטר. הבאתי את גילי ושאלתי אותו מה עושים. הבהרתי לו שאין הרבה מנהלים מקצועיים בליגה הלאומית, אבל אנחנו חייבים להכניס איש מקצוע שיקבל החלטות".

רוני אוואט (חגי מיכאלי)רוני אוואט (חגי מיכאלי)

איך אתה רואה את מצבו של המאמן אורי גוטמן?
"אני חושב שהוא בעל מקצוע טוב. תראה, הוא מלא באמביציה להצליח. הוא מקבל וקיבל את מה שהוא צריך ואעזור לו כדי שיצליח הלאה. העתיד? התוצאות מדברות, אבל אני לא חושב שהוא כרגע הזעזוע הבא".

שמעת על התקרית שלו עם האנליסט אני מניח
"שמעתי, ראיתי את התמונות ומשהו לא מתאים לי שם. זה נכון שהוא נתן לו מקום בגב, אבל הסימנים לא מראים לי מכה בגב ואני לא יודע מה היה. שאלתי גם את גילי שישב לידו, אבל אף אחד לא יכול לענות לי על מה שהיה. זה קורה ברגע של עצבים ולכל בן אדם יש את הקריזות שלו. לא נכנסתי לעניינים, האנליסט קם ואמר שהוא לא רוצה להמשיך ולחצו ידיים. זה קורה בכל מקום: אתה לא זוכר שלפני שנתיים אחי נצרת הפסידו אצלנו והחלו מכות? זה הכדורגל".

יובל נעים כמעט חזר אליכם לפני גוטמן והוא נעלב מהצעה כספית נמוכה
"אני לא חושב שזה היה עניין כספי או לא. אני מאוד אוהב את יובל, אבל היה לי מנהל מקצועי שהחליט מה לעשות ואני לא קבעתי לו איזה שחקן לקחת או איזה מאמן לקחת. גם ששואלים אותי שאלות במועדון, אני אומר להם שהם חיים שם ויודעים טוב ממני".

"אין לי את הסיבה למה לא לקחו אותו: אולי כי הוא ישב בבית למעלה משנה. אם אני ממנה מנהל מקצועי למועדון שלי, אני חייב להקשיב לו ולא אלך נגדו. זה כמו בעסקים: כשיש לי מנהל מפעל או מישהו שאחראי שאומר לי שהוא רוצה לנסות משהו, אני אומר לו שינסה. אתה חייב לזרום עם האחראיים אצלך".

יובל נעים (ראובן שוורץ)יובל נעים (ראובן שוורץ)

אז כמה אתה מעורב ומי מקבל את ההחלטות בהפועל ר"ג?
"ההחלטה בנושא של גילי הייתה בשיחה שלי עם גילי. באופן כללי: אני ,עינב חזנוולד, אבישי אברהם ומשה הוברמן שהוא עורך הדין של המועדון. בשנתיים האחרונות זה היה גילי. עינב לדוגמא, נותן את הנשמה יותר מדי. הוא נשמה טהורה: הוא לוקח ללב יותר מדי אבל ככה זה בספורט".

אתה האיש המתאים להפועל ר"ג מבחינה כלכלית?
"כן. אם יש מישהו שרוצה להשקיע יותר כסף, שיבוא. אתן לו את המועדון ואתמוך גם במועדון. בכדורגל, כל קבוצה היא בור ללא תחתית ואני לא צריך להגיד לך את זה. אני יושב בצד השני של העולם ואם אני רואה מהארץ שלושה משחקים בשנה זה הרבה. לקחתי את הפועל ר"ג רק כי אף אחד לא לקח אותה. אני לא אהיה ברמת מכבי ת"א או מכבי חיפה. מועדון כדורגל זה לא לשפוך כסף: אני נהנה ממחלקות נוער, מילדים שנמצאים בבית הספר לכדורגל. אני הולך לראות את הבוגרים שאני מגיע לארץ, אבל עושה לי טוב ללכת לראות את מחלקות הנוער".

"אני נורא רוצה שהנוער יצליח ולייצב את המועדון: אני חושב שאפשר שיהיה במועדון לפחות שלושה או ארבעה שחקני בית. כסף ושמות לא תמיד עוזרים. קח לדוגמה את אום אל פאחם שכל שנה שופכת לא מעט כסף, אבל הם רואים שאין תוצאות ולהביא שמות לא יעזור. היו שם את כל החלוצים בליגה, אבל התחילו בהמשך לשחרר".

אצטדיון ר"ג (מערכת ONE)אצטדיון ר"ג (מערכת ONE)

השאלה היא אחרת. אתה מדבר על לייצב את המועדון. אבל לא בא לך לצאת מהבינוניות?
"כל אחד רוצה להיות במקום גבוה ולהצליח, אבל אתה צריך גם כלים. אנחנו משלמים 250,000 שקל כל שנה על להתאמן בבת ים. לפני שנה דיברו על וינטר אבל בסוף זה התמוסס. זה פוגע שאין לשחקן את הבית שלו. כמה פעמים היית באצטדיון ר"ג? תשאל כל שחקן שמשחק שם והוא יגיד לך שגם עם 5,000 אוהדים, הוא לא מרגיש את הקהל. זה לא מגרש ביתי. אחת הסיבות שהפועל רעננה ירדה לליגה הלאומית הייתה שהם שיחקו באצטדיון ר"ג".

אם היית גר בישראל, התוצאות היו טובות יותר? זה היה משפיע על הקבוצה?
"לא יודע. אם הבעל בית מגיע אז בהכרח מנצחים יותר? גם גולדהאר לא חי בארץ וכך גם יואב כץ. אני לא יכול לשפוט את זה. אני גם ככה לא אחד שייכנס לחדר הלבשה ויתחיל לצעוק או לשבור כיסאות. לפעמים לפני משחקים, המאמן מבקש שאעלה בפייס טיים ואדבר עם השחקנים. אבל כמה הם מסתכלים לכיוון הזה? אני לא יודע וקשה לי להגיד. אני לא חושב שבהרבה קבוצות אתה רואה את הבעלים בתוך חדר ההלבשה. אולי אבי לוזון במכבי פ"ת מתערב ביום יום, לשאר הבעלים יש את אנשי המקצוע שלהם".

היו הצעות לרכישת הקבוצה לאורך תקופתך כבעלים?
"אף פעם לא היו הצעות רציניות, אלא רק דיבורים. אני ביקשתי שאנשים יפקידו 250,000 דולר כערבות לבקרה התקציבית ואז נדבר. היו לי שני אנשים שונים: הראשון היה אחד שרצה להיכנס לכנסת ולתפוס את השם דרך הכדורגל, אבל מהר מאוד זה לא הבשיל. בפעם השנייה באו אלי חבר'ה מאשדוד ולא רציתי לעשות את זה. אם יבוא מישהו רציני וירצה לעשות מהפועל ר"ג מועדון פאר? אתמוך בו".

"אני לא נמצא פה כדי לפרסם את השם שלי. אין לי עסקים בארץ, אין לי חברות בארץ. יש לי רק נכסים ואני לא מחפש בכדורגל פרסום. אני אפילו לא מתראיין כמעט, רק כי ביקשת. אני לא אביא את מסי להפועל ר"ג, אבל כל שחקן שיוכל לתרום למועדון? אפתח ידיים ואקבל אותו".

שחקני הפועל ר"ג (חגי מיכאלי)שחקני הפועל ר"ג (חגי מיכאלי)

לאן המועדון יכול להגיע איתך?
"כסף לדעתי לא מביא מועדון לשום מקום. הפועל ר"ג צריכה כיום להיות במקומות 3-8 בליגה הלאומית. אנחנו יכולים להגיע לליגת העל, זה ריאלי. כשהתגייסתי לצבא היה לי מ"פ והוא אמר לי שאין דבר כזה לא יכול, יש לא רוצה. אני דוגל בלהחזיק מאמן לתקופה ארוכה ולתת לו לבנות. כל בן אדם לומד מהטעויות שלו וככה הוא יתקדם קדימה. בארץ אף אחד לא מעריך מאמנים ואחרי שלושה משחקים רוצים שהם ילכו הביתה. אני אומר: תן לאותו מאמן לנהל והוא ייצא מזה. אתה חושב שבכל יום בעסקים שלי אני מרוויח? לא, יש ימים שאני גם מפסיד".

עד מתי יהודה דולינר יהיה בהפועל ר"ג?
"אנשים שואלים אותי את זה גם בעסקים ואני אומר שעד שאהיה שני מטרים מתחת לאדמה. אני רואה את הצלחת המועדון ובשביל להצליח במועדון, זה כמו בחיי הנישואים: אתה צריך בית ולהפועל ר"ג אין בית. כשלזוג נשוי אין בית, הנישואים יכולים להתפורר. אם להפועל ר"ג היה היום מגרש ביתי בר"ג, היא הייתה קופצת שלוש דרגות קדימה. היא הייתה נראית אחרת והייתי מביא כבוד לעיר".

כל עוד הפועל ר"ג בידיים שלי, היא לא תתפורר, אני לא אתן לה. אלחם בכל מצב, אשלם כספים ואתאמן בכל מקום שאפשר. חמש או שש שנים אחורה, צלצלתי גם לגולדהאר והצעתי שנשים חצי חצי כדי לבנות אצטדיון פאר. היו שם ויכוחים גם עם ראש העיר דאז, ישראל זינגר".

לכתבה זו התפרסמו 45 תגובותלקריאת כל התגובות הוספת תגובה
ישנן 45 תגובות ב-33 דיונים
הוסף תגובה
בשליחת תגובה אני מסכים/ה לתנאי השימוש
33
שוקי28/12/2023 12:47
למה תמיד חושבים איך לא לרדת? לא עדיף לחשוב איך לעלות ב 10 שנים דולינר השקיע מיליונים רבים בשחקנים בינוניים ומטה, ללא תוצאות. תלמד מקבוצות אחרות שהביאו שחקנים , שהעלו את הקבוצות מליגה א עד ללאומית ריינה למשל. תתחילו קצת לחשוה יותר מאשר השרדות משנה לשנה.
השב   •  00
32
אורי25/12/2023 09:13
הנהלה מהטובות בכדורגל הישראלי , בטח בכל שנות קיום המועדון המפואר הזה הפועל רמת גן.
כשחקן עבר במועדון אני יכול להעיד על תקופות חשוכות שרדפנו אחרי משכורות ושבתנו מלהתאמן יותר משהתאמנו.
מוריד את הכובע בפני ההנהלה היקרה הזאת
השב   •  40
31
גיא25/12/2023 06:55
מועדון מיותר ביום טוב מביא 200 אוהדים
השב   •  14
אסא25/12/2023 17:17
להפועל רמת גן יש פוטנציאל של6000-7000 אוהדים.וראיתי כמה וכמה משחקים עם קהל אוהדים במספרים האלה
השב   •  00
yuda25/12/2023 17:59
500-600 ספור. בליגת העל יבואו לפחות 3000
השב   •  00
30
אחלה דולינר25/12/2023 05:06
אני מציע לאורדונים להיזהר בתגובות ובמעשים , יש פה אדם אחד שהחליט להשקיע ולהחזיק את המועדון מעל המים , יחד עם זאת יש בעיה כאובה אין מגרש בייתי ואין גם מגרש חלופי בכל אזור המרכז , במצב כזה קל להיעלם ממפת הכדןרגל ודולינר מונע את זז
השב   •  50
29
לא מעורב25/12/2023 00:21
הסכום שדולינר מוציא על הפועל רמת גן בשנה הוא בערך הסכום שהוא חוסך לעצמו מתשלום
לשלטונות המס האמריקאים בגין תרומתו למועדון הכדורגל. הוא לא רוצה ואולי גם לא יכול להוציא מעבר לזה. למרות זאת צריך להגיד תודה רבה.
השב   •  71
28
יוגב24/12/2023 20:59
מחלקת נוער מהטובים בארץ ? ראיתם מי מנהל את זה ? שקרים וקומבינות .
השב   •  33
אודי24/12/2023 22:19
קומבינות? למה כי הבן שלך שוחרר מקבוצת הנערים כי לא היה מספיק טוב?
תתקדם
השב   •  40
ש24/12/2023 23:17
כנראה הקומבינות לא עזרו הפעם לילד . אז הלך
השב   •  61
27
הורה24/12/2023 20:57
כמה מטומטמים אפשר להיות .מועדון כושל .מחלקת נוער כושל עם מנהלים עם קומבינות ושקרים . עינב כושל כושל כושל . אם דולינגר לא קואה את האמת אז חבל . חשבתם כמה כתבות יצאו על רמת גן בימים האחרונים ? הכל לנסות לתקן את השקרים וכישלון במועדון שמתנהל ככה שנים . עינב לך הביתה קח את מנהל מחלקת הנוער העצוב איתך .
השב   •  43
26
אורדונון24/12/2023 20:48
עוד אחד ברשימת הפריארים שזרקו כסף לחינם ועוד ירקות עליהם
..כדורי.קוריס.נחו.אבירי וכמובן ארקין .אתה מבזבז כסף של הילדים שלך ושל הנכדים שלך ..לטובת אוהדים שלא מעריכים.עדיף תתרום לצבא
השב   •  42
גבאי24/12/2023 22:11
די רובי יא קנאי
השב   •  11
25
קובי24/12/2023 20:26
לא אוהד אבל מאוד אוהב את האגודה הזו.
אחד הבעלים אם לא הבעלים מהטובים שיש בכדורגל בארץ נותן מכספו כבר שנים כאוהד של הקבוצה ,לא למטרות רווח. הנהלה מדהימה עינב ,משה ואבישי אין כאלה אנשים מדהימים נותנים את הכל למועדון.וחד משמעי מח נוער מהטובות בארץ.
יישר כח לכולם. ואני לא אשכח את מוניק המדהימה❤️
השב   •  61
24
רוני24/12/2023 19:53
צריך חהגיד 1000 פעם תודה ליהודה ואתה ציף ציף קנאי
רק זורעה שינאה די מספיק שקל לא תרמתה תנשק את יהודה כל בוקר
השב   •  40
23
עופר בקר24/12/2023 18:59
כתבה מרגשת על איש מדהים.
מועדון שמתנהל בצורה מסודרת מחלקת נוער טובה .
הבעיה מגרש ביתי שאם היה הקבוצה היתה יכולה לעלות ליגה.
ואני לא מרמת גן
השב   •  72
22
יעקב24/12/2023 18:51
ח גילי ורמווט לא רואה בעניים בעניין כספים חוץ מכסף לא מעניין אותו
חיפה היא של הפועל
השב   •  20
21
אסף24/12/2023 18:17
בעלים למופת עם הנהלה למופת .
כל מי שפגש ופוגש אותם מבין שכאלה אנשים הכדורגל הישראלי זקוק לו.
סגל, יענקל׳ה , דולינר, עינב ועוד כמה אלה האנשים שאנחנו רוצים בכדורגל.
ערכיים ואנשי דרך ארץ.
השב   •  81
20
אינקובטור24/12/2023 17:56
לך הבייתה וקח איתך אל עינב הקוניליימך אין לכם מושג רון שוחט צודק אתם סרטן בתוכנו לכו כבר מהחיים שלנו
השב   •  49
19
שוקי24/12/2023 17:15
איזו כתבה מעודדת. טוב שיש אדם כמו דולינר,שהאהבה שלו למועדון כל כך עמוקה,ולא כמו שאר בעלי הקבוצות שרק חושבים על עשיית רווחים.
אוהבים אותך דולינר
השב   •  132
18
אור24/12/2023 16:49
יש וינטר תשפצו אותו!!
השב   •  32
17
בר24/12/2023 16:48
לא מבין יש וינטר תשפצו אותו ויש אחלה מתקן לליגת העל אפילו
הלב שלי תמיד יהיה צהוב-שחור
השב   •  32
16
אורדון24/12/2023 15:34
דולינר , האורדונים אוהבים אותך .
השב   •  123
15
אוהד אמיתי24/12/2023 15:14
כל מי שכותב כאן נגד יהודה ונגד ענב כותב מאינטרס. אני
זוכר מה היה כאן לפני וכולם יודעים מה ומי היה כאן. תצדיעו להם שהם כאן ושומרים על המועדון
כי אם הם יילכו באמת לא יהיה כאן כלום.
השב   •  103
14
דרור24/12/2023 14:05
האיש הזה מעניין.
השב   •  121
13
עד לאנשים האלה24/12/2023 14:02
הבעלים הטוב בארץ ביחד עם עוד כמה בודדים שראויים להגדרה הזאת.
ללא אינטרסים שופך כסף עם הנהלה מהטובות בכדורגל הישראלי וכל מי שיצא לו לעבוד מולם יעיד זאת.
אנשים טובים מקצועיים הגונים וישרים , בנו מחלקת נוער לתפארת שכולם מדברים עליה .
הפועל רמת גן שנים שהיתה ראויה לגיכוחים אצל אנשי הכדורגל בארץ על המוסר תשלומים הירוד ועל ההתנהלות שלה בהתאחדות ובכדורגל בפרט.

שאפו אנשים יקרים !
השב   •  141
12
רון שוחט24/12/2023 14:02
יהודה אין לך מושג ועינב יותר גרוע ממך 9 שנים של בעלות 8 יותר מדי רק דבר אחד בענין שליובל נעים אתה שקרן וגם עינב משקר לא רציתם שהוא יאמן במועדון ותפסיק להגיד אני אוהב את יובל אתה אפס כי אם באמת רציתה יובל היה מאמן
השב   •  613
יורם24/12/2023 18:12
צ׳יף צ׳יף
תתקדם אתה כבר לא מענין עבר זמנך
ויהודה ועינב רצו אך המנהל המקצועי לא רצה
השב   •  44
בני ארגס24/12/2023 19:34
רון שוחט אתה חצוף.את מה שעשה יהודה למועדון במד החיובי את עשית שלילי.
השב   •  60
אורדון24/12/2023 21:18
רון מה כבר השקעתה או ניהלתה בחייך! חוץ מלהעביר ביקורות אין סוף! מספיק עם הליכלוכים ההסתה והשנאה אנחנו בתקופה אחרת יש לך משקיע אתה מוזמן! במידה ולא תעביר ביקורת לענין ולא על אנשים נהדרים בודאי כמו יהודה דולינר! דרך אגב לגבי מושג(אין לך מושג)

הקריירה של האנשים שמנהלים את הקבוצה מראה שיש להם מושג!
השב   •  51
11
שי ב.24/12/2023 13:49
אישיות מדהימה. ראיון מאלף.
השב   •  92
10
רון שוחט24/12/2023 13:46
בעלים מלגיחרי אפס מאופס,
השב   •  512
9
דודי24/12/2023 13:45
מועדון עקום עמוס באנשים בינונים עם רמה אישית מהנמוכות בכדורגל הישראלי .
אוהדים שהרימו ידיים ולא מתעניינים ,שחקנים שכבר בגיל צעיר עוזבים , מאמנים שמקללים ורבים , מתקני אימון לא ראויים ולא זמינים .
אין שום היתכנות בהמשך קיום , עדיף לסגור את העסק או להחליף את ההנהלה של הנוער והבוגרים ולהביא אנשי מקצוע ולא חאפרים שלא יכולים למצוא עבודה באף מועדון מסודר והישגי
השב   •  79
הפוך24/12/2023 15:15
הפוך גוטה הפוך. יש כאן מועדון לתפארת
ומחלקת נוער טובה גדולה ונקיה מכל מיני אינטרסנטים.
מי שיודע להעריך מעריך.
השב   •  133
הורה24/12/2023 16:02
מחלקת נוער גמורה מנהל מיקצועי שמעניין אותו הכול חוץ מהנוער,מאמנים שבאים להעביר זמן,עסקאות השאלה מוזרות ועד שיש שחקנים איכותיים נותנים להם ללכת.
רוצה דוגמאות מנערים א
1-רביד אוליצקי
2-ראם תורגמן
השב   •  25
אחד שיודע24/12/2023 16:33
נערים ב - ליגת כל
נערים א -ליגת על
נוער - מתמודדים על עליה לליגת על,
זו מחלקת נוער גמורה ? מחלקת הנוער מדורגת בצמרת מחלקות בנוער בארץ לדעתי בעשיריה הראשונה
השב   •  82
דני24/12/2023 18:14
הבן שלך הודח? שוחרר?
אז חפש אותו במועדון אחר כנראה לא מתאים פה לרמה.
אבל אין טעם ללכלך .
לא משאירים פה שחקנים בכל גם לא אותם שהזכרת.
הרי הם יתחננו לחזור עוד שנה שנתיים מבטיח לך כי אף אחד מהם לא יכול לשחק בנוער או בבוגרים של הפועל תל אביב.
השב   •  32
8
חביתה24/12/2023 13:38
בעלים עלאק עינב,עובד עליך כבר 10 שנים הרס את המועדון לגמרי השאיר 50 איש ביציע
השב   •  67
7
אחלה יובל נעים24/12/2023 13:25
נשמע שיש לך ראש שכל אז איך הקשבת לוורמוט??היית מתייעץ עם החתול בפח היה נותן לך עצה יותר טובה
השב   •  32
6
אחלה בעלים אחלה יהודה24/12/2023 13:09
אבל כל האנשים מסביבו פחים מנצלים אותו ומשחקים אותה אנשים טובים זבל עינב אבישי לכו הביתה נוכלים שחושבים שהם יודעים הכל ומבזבזים ליהודה את הכסף את מנהלים ליהודה את הפועל רמת גן כישלון כבר 10 שנים מחלקות נוער והבוגרים כל יום סיפור חדש תראו מי מלמד את הילדים שלנו עבריינים ומהמרים יהודה תתעורר עינב משקר אותך
השב   •  36
5
עינב יזין לך הביתה24/12/2023 12:51
הבעלים חושב בקטן אז מה אנחנו שווים לפחות להיות חזקים בליגה לאומית ועינב תמיד אתה מוקטן אופי של אפס גם ששיחקת התנהגת ככה מפוחד מבוהל תיקו טוב רק לא להפסיד עלוב
השב   •  56
4
גיא24/12/2023 12:48
איש טוב והגון.
השב   •  60
3
מתחמק24/12/2023 12:41
הבעלים הכי מוזר בעולם אף פעם לא רוצה לעלות ליגה רק לשרוד
השב   •  82
2
ערן24/12/2023 12:23
החוכמה היא לעלות ליגה, לא לא לרדת ליגה
השב   •  112
1
עמיר24/12/2023 12:23
ראיון מהטובים שקראתי
השב   •  63
אסור לפספס
נגןגוליבר: וומבניאמה משחק עם ילדים כדורגל
גוליבר: וומבניאמה משחק עם ילדים כדורגל
נגןכשאתה עולה על טיסה ביחד עם שחקני ברצלונה
כשאתה עולה על טיסה ביחד עם שחקני ברצלונה
נגןקבלו הצצה למוזיאון הפרטי של איתי שכטר
קבלו הצצה למוזיאון הפרטי של איתי שכטר
נגןרגע לפני הקלאיסקו: יאמל מפתיע עם לוק חדש
רגע לפני הקלאסיקו: ימאל מפתיע עם לוק חדש
/* LAST / NEXT ROUNDs */