יום ראשון, 04.01.2026 שעה 19:46
ליגת העל Winner 25-26
4116-4317הפועל ב"ש1
3618-3816בית"ר ירושלים2
3319-3617מכבי ת"א3
2516-3116מכבי חיפה4
2520-2916הפועל ת"א5
2327-2917הפועל פ"ת6
2324-2117בני סכנין7
2338-2917מכבי נתניה8
2134-2217עירוני טבריה9
1826-2216הפועל חיפה10
1833-2216מ.ס אשדוד11
1327-1816עירוני ק"ש12
1128-1517הפועל ירושלים13
744-1517מכבי בני ריינה14

הפנאטיקס: מצפים מהמועדון לגבות את אוהדיו

אולטראס מכבי ת"א בתגובה לאירועי הדרבי: "שוטרי ישראל איבדו צלם אנוש, תאטרון בובות שמנוהל ע"י סטרשנוב וזוהר. כלפון, תדרוש שיפתחו ועדת חקירה"

|
הדוחק בכניסה לשער 11 (איציק בלניצקי)
הדוחק בכניסה לשער 11 (איציק בלניצקי)

על הדשא הדרבי התל אביבי היה חד צדדי וסיפק חוויה בלתי נשכחת לאוהדי מכבי ת”א, עם 0:5 מפלצתי על היריבה העירונית המרה, אבל האירוע כולו הוכתם בגלל מה שהתרחש לפני המשחק מחוץ לאצטדיון. המוני אוהדים נדחקו בכניסות, המשטרה הפעילה כוח מוגזם והתמונות היו קשות לצפייה. הערב (רביעי), הפנאטיקס, ארגון האולטראס של מכבי ת”א, הגיבו למקרה.

“נשים, ילדים וזקנים נדרסו אתמול ע”י פרשי המשטרה, הוכו באלות, נדחפו ונמעכו כמו חיות במכלאה. שוטרי ישראל איבדו צלם אנוש, הותירו אנשים מדממים, מעולפים ושבורים, וצחקו בתוך הפנים של אלו שקראו לעזרה. אלו לא היינו אנחנו, חברי הארגון. אלו היו אוהדים תמימים, אבות ובנים, סבתות ונכדים, שהגיעו כדי לראות משחק כדורגל, וחוו במקום זה את כוח הזרוע של הגוף שאמון על שלום הציבור. חלקם לעולם לא יחזרו אל המגרשים אחרי הסימנים הפיזיים והנפשיים שהותירו בהם אירועי אמש.

“תנ”צ חיים בובליל, מפקד מרחב איילון, אנחנו יודעים שאתה ניהלת (בכישלון מוחלט) את האירוע, והאלימות הקשה והדם שנשפך אתמול הם קודם כל על הידיים שלך. אבל עוד אנחנו יודעים, שאתה רק בובה קטנה בתאטרון הבובות, שמנוהל ע”י גורמים חזקים ממך. בחדר שבו מתקבלות ההחלטות נמצאים בין השאר נשיא בית הדין אמנון סטרשנוב, יו”ר ההתאחדות לכדורגל שינו זוארץ ושר הספורט מיקי זוהר.

שוטרים בבלומפילד (איציק בלניצקי)שוטרים בבלומפילד (איציק בלניצקי)

“הם מנהלים בחודשים האחרונים קמפיין דה לגיטימציה לאוהד הכדורגל הישראלי ומבקשים להדביק על כל מי שפוקד את היציע תווית של עבריין אלים. כולכם, מלמעלה עד למטה, הייתם שותפים למבצע צבאי שכלל בידוק קפדני, מכות, מגנומטרים, סוסים וכלבים, שה’הישגים’ היחידים שלו הם עשרות נפגעים ועיכוב של חצי שעה בשריקת הפתיחה. כי את כולכם ניצחנו, ולא רק על הדשא. ועם כולכם עוד נבוא חשבון”.

האוהדים הוסיפו: “אנו יוצאים מכאן בשלוש קריאות. הראשונה, אל הנהלת מכבי: אנו מצפים מהמועדון לגבות את אוהדיו, לצאת באופן נחרץ נגד התנהלות המשטרה ואף להודיע על צעדים שתעשה כנגדה. כניסת אבוקות מתגמדת לעומת אוהדים שגמלה בליבם ההחלטה שלא להגיע יותר למשחקים לאור חשש מפני אלימות משטרתית משולחת רסן.

“השנייה, אל יו”ר מנהלת הליגה, ארז כלפון: דרוש לפתוח בוועדת חקירה על מה שקרה אתמול מחוץ לבלומפילד. אסוף את הסרטונים שמסתובבים ברשת, זמן אנשים לעדויות. המידע כולו לפניך. תתחיל לעבוד מהיום, כדי למנוע את הפעם הבאה, שיכולה להיגמר הרבה יותר גרוע. 

האבוקות ביציעי מכבי תל אביב (איציק בלניצקי)האבוקות ביציעי מכבי תל אביב (איציק בלניצקי)

“השלישית, אל משטרת ישראל: כל הגורמים שהוזכרו מעלה נמצאים ברשימה, אבל אתם הראשונים בתור. פירוטכניקה איננה אמל”ח, במיוחד כשהיא נשארת בידיים של אלו שהדליקו אותה, וכי בשעה שקרוב לאפס אנשים נפגעו עד היום מאבוקות מישראל, מספר קורבנות האלימות שלכם עומד בישראל על מאות ואלפים. לא נשכח לכם את אתמול. וזו רק תחילת הדרך”.

דוחק ובלאגן בכניסה ליציעי מכבי ת"א



טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
נגןעומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה ישר
עומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה במקום
/* LAST / NEXT ROUNDs */