יום ראשון, 02.03.2025 שעה 12:27
ONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורט

המשחק מול פטרוקוב הוזז לבקשת מכבי ת"א

הצהובים קיבלו את אישור אופ"א לקיים את המשחק ב-27 ביולי ב-20:30 בגלל צום ט' באב. בית"ר פנתה בניסיון לדחות את המשחק מול פאוק סלוניקי ל-21:30

|
שחקני מכבי תל אביב מודים לקהל בסיום (איציק בלניצקי)
שחקני מכבי תל אביב מודים לקהל בסיום (איציק בלניצקי)

על מנת להתחשב ברגשות האוהדים בנוגע לחשיבות צום ט' באב, הצליחה מכבי ת"א לאחר מאמצים רבים ובעזרתו של יו"ר ההתאחדות, שינו זוארץ, לקבל אישור מאופ"א להזיז את שעת משחק הבית במסגרת מוקדמות הקונפרנס ליג נגד קבוצת פטרוקוב הינצ'סטי שייערך בבלומפילד ב-27.7 לשעה 20:30.

לקבוצה המולדובית הובטח לקבל את סיוע המועדון והרשויות בהעברות לשדה התעופה על מנת שיספיקו להגיע לטיסה חזרה בזמן. הגומלין מול פטרוקוב הינצ'שטי ייערך שבוע לאחר מכן במולדובה.

לפני המפגש הראשון מול פטרוקוב הינצ'סטי, מכבי ת"א תפגוש הערב (ראשון, 19:00) את בורנמות' למשחק הכנה וביום חמישי תשחק מול הפועל ב"ש במשחק האירופאיות.

במקביל, גם בית”ר ירושלים הודיעה כי היא פנתה לאופ”א בניסיון לדחות את שעת המשחק מול פאוק סלוניקי שייערך גם הוא ב-27.7 לשעה 21:30 במטרה “להתחשב באוהדי הקבוצה, שומרי המסורת, ובמועדי העם היהודי במסגרת צום תשעה באב”.




טוען תגובות...
הוסף תגובה
בשליחת תגובה אני מסכים/ה לתנאי השימוש
שגיאה
אסור לפספס
נגןמדהים: הצצה לחיים של פטאצ'י לפני מכבי
מדהים: הצצה לחיים של פטאצ'י בברזיל
נגןרונאלדו מזהה את הכפיל שלו ביציע ומגיב כך
רונאלדו מזהה את הכפיל שלו ביציע ומגיב כך
נגןמסצ'ראנו: ליאו מסי הוא כמו ילד על המגרש
מסצ'ראנו: "ליאו מסי הוא כמו ילד במגרש"
נגןפשוט אומנות! הסיפור של ימאל באנימציה
פשוט אומנות! הסיפור של ימאל באנימציה
/* LAST / NEXT ROUNDs */