יום שבת, 22.02.2025 שעה 02:52
ONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורט
ליגת העל Winner 24-25
5313-4623הפועל ב"ש1
5124-5123מכבי ת"א2
4327-4923מכבי חיפה3
4232-4524בית"ר ירושלים4
3525-3323הפועל חיפה5
3533-3623מכבי נתניה6
3033-2223עירוני ק"ש7
2832-2523מכבי בני ריינה8
2635-3024הפועל ירושלים9
2438-2023מכבי פ"ת10
2332-1823בני סכנין11
2034-1623עירוני טבריה12
1845-3223מ.ס אשדוד13
1437-1723הפועל חדרה14

יפתיע? הצ'אנס שקיבל איתמר ניצן מול הביקורות

השוער שהגיע למכבי חיפה כברירת מחדל יצטרך לעמוד בלחץ אדיר. הדרך שעבר בקריירה, מה עמד מאחורי ההחלטה להביאו לאלופה ובמה הוא טוב יותר מג'וש כהן?

|
איתמר ניצן וג'וש כהן (האתר הרשמי של מכבי חיפה, עמרי שטיין ורדאד ג'בארה)
איתמר ניצן וג'וש כהן (האתר הרשמי של מכבי חיפה, עמרי שטיין ורדאד ג'בארה)

לא מעט שינויים נעשו בשערים של קבוצות ליגת העל בקיץ הזה. וכמו באפקט דומינו, הרבה העברות היו תלויות זו בזו. בהפועל באר שבע החתימו את אופיר מרציאנו במקומו של עומרי גלזר שעבר לכוכב האדום בלגרד, גם השוער המחליף של הקבוצה אריאל הרוש עבר למועדון ספורט אשדוד במקומו של יואב גראפי שעזב להפועל חיפה, הקבוצה שנפרדה מאוהד לויטה שחתם בהפועל חדרה, אחרי שהפועל חדרה אמרה שלום לרובי לבקוביץ' שחתם במכבי פתח תקווה במקומו של דני עמוס שעזב. ואפרופו עמוס, גם בני סכנין נפרדה מגד עמוס שעבר לבני ריינה, אחרי שזו נפרדה מאריק ינקו.

וזה לא הכל. גם במכבי תל אביב כבר מדברים על העזיבה של דניאל פרץ, אחרי שמחליפו דניאל טננבאום כבר הלך ולכן הביאו את רועי משפתי שעזב את מכבי חיפה, שם הירוקים רצו לקדם את שריף כיוף לעמדת השוער השני. אלא שהשוער הראשון של מכבי חיפה, ג'וש כהן, "נעלם" לקבוצה ובוחן אופציות אחרות, כאשר היהודי שהיה אמור להחליף אותו, ניית'ן בקסטר, חמק מתחת לרדאר ברגע האחרון.

האלופה הבינה שהיא בבעיה לקראת משחקי ההכנה לליגת האלופות ונכנסה באיחור לשוק הישראלי שכבר סגר את הרכש לעמדה הזו. ברגע בו גל אלברמן עשה את צעדיו פנימה לדוכן של השוערים, כל המדפים כבר כמעט היו ריקים, אבל ליד הקופה עמד אלמוג כהן עם דף ועט, וחיכה לקונים האחרונים. במכבי נתניה חשבו ללכת על הדור הבא, עם תחרות בין רז כרמי לתומר צרפתי בשער, והיהלומים רצו להיפטר מהחוזה הגדול של איתמר ניצן הוותיק. שני המנהלים המקצועיים מחיפה ונתניה נפגשו בשוק ורקמו את העסקה. אלברמן מיהר לחטוף את כיכר הלחם האחרונה מהמדף, ואחרי החתימה של איתמר ניצן, במכבי חיפה הודו: "לא היו הרבה אפשרויות בשוק".

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
פרסומת
כך ייראה חלון ההעברות של מכבי חיפה הקיץ

רבים הרימו גבה אחרי החתימה של איתמר ניצן במכבי חיפה, במיוחד לנוכח העובדה שהירוקים כבשו הכי הרבה שערים דווקא נגד מכבי נתניה, כאשר איתמר ניצן הוציא לא פחות מ-15 כדורים מהרשת שלו בארבעת המשחקים שהיו לו נגדם בליגת העל. זה השוער שספג הכי הרבה בליגת העל בכלל, וזה השוער שספג הכי הרבה ממכבי חיפה בפרט. חלק מהשערים היו באשמתו, כפי שקרה ב-1:5 של מכבי חיפה בנתניה במשחק ההכתרה, שם ניצן הרים לידיים כדור שנמסר אליו מרגל של שחקן נתנייתי, מה שהוביל לשריקה נדירה לעבירת יד של שוער בתוך הרחבה, שהסתיימה בגול של מוחמד אבו פאני שפתח רשמית את חגיגות האליפות.

יחד עם זאת, איתמר ניצן גם הדף באותו המשחק פנדל של פרנזי פיירו. האמת שגם בתבוסה 1:4 בסמי עופר, איתמר ניצן רשם כמה הצלות, אפילו במהלך שהסתיים בגול של עומר אצילי, בו הוא הדף שלושה כדורים שנבעטו לשער בזה אחר זה מטווח קצר, עד שנכנע בבעיטה הרביעית ששלחה כדור שננעץ ברשת מתוך הרחבה.

ספג לא מעט ממכבי חיפה. איתמר ניצן (מכבי חיפה, ראובן כהן)ספג לא מעט ממכבי חיפה. איתמר ניצן (מכבי חיפה, ראובן כהן)

איתמר ניצן חגג את יום הולדתו ה-36 ביום בו חתם על החוזה במכבי חיפה. השוער מהרצליה הספיק לשחק בקריירה שלו בהפועל תל אביב וזכה איתה בגביע כמחליפו של אפולה אדל במשחק הגמר נגד מכבי חיפה ב-2011, בעירוני קריית שמונה הוא זכה באליפות היסטורית כמחליפו של דני עמוס ב-2012 והגיע איתה גם לגמר הגביע ב-2013, ומאז החל לנדוד והפך לשוער ראשון ברמת השרון ובמכבי פתח תקווה, עד שחזר שוב לקריית שמונה מהדלת הראשית.

הפריצה הגדולה של ניצן הגיעה דווקא אחרי עונה פחות טובה בקריית שמונה, שם מהדי זועבי תפס את מקומו באמצע עונת 2017/2018. למרות זאת, בעלי בית"ר ירושלים, אלי טביב, החליט להביא אותו לבירה כשוער ראשון במקומו של בוריס קליימן, השוער שהיה בעונה לא רעה אך הקבוצה שלו ספגה המון, 51 שערי חובה, בדיוק אותה הכמות כמו הפועל אשקלון שירדה ליגה באותה העונה.

הובא לבית"ר כמחליפו של קליימן. איתמר ניצן (בית"ר ירושלים)הובא לבית"ר כמחליפו של קליימן. איתמר ניצן (בית"ר ירושלים)

בירושלים, איתמר ניצן נקלע לעין הסערה. האוהדים היו נגד טביב, שעזב, ובמקומו הגיע משה חוגג. כבר במחזור הפתיחה המאמן גיא לוזון ספג תבוסה של 4:1 ממכבי פתח תקווה, הקבוצה ניצחה רק פעם אחת בשמונת המחזורים הראשונים בליגת העל והאיש על הקווים לא האמין בו, כך שדודו גורש חתם כדי לאייש את העמדה וניצן נדחק לספסל. הוא חזר רק אחרי שגורש נפצע ולוזון פוטר, אבל בית"ר חשבה קדימה, החתימה בינואר את ארנסטס שטקוס וחיכתה לקיץ כדי שיסיים את החוזה שלו בהפועל חיפה.

ההודעה על החתמתו של הליטאי הגיעה דווקא אחרי חמישה משחקים בהם ניצן ספג רק שער בודד וההגנה שלו התייצבה. בעקבות ההחלטה הזו, באותם ימים השוער הישראלי הלך שפוף בבית גן. משה בן דוד, מאמן השוערים של הקבוצה, תפס אותו לשיחה וניער אותו אחרי שאיתמר ניצן התלונן: "לא רוצים אותי פה". בן דוד המנוסה הסתכל עליו ואמר לו: "תמשיך לעבוד בשקט והכל יהיה בסדר, סמוך עליי. שטקוס כרגע לא פה, אתה צריך לתת את כל מה שאתה יכול כדי להרוויח את המקום שלך לעונה הבאה". ניצן היה מאוכזב ואמר: "אבל הוא כבר חתום", ומאמן השוערים ענה: "אם תהיה טוב בהנהלה לא יביאו אותו".

ארנסטס שטקוס (עמרי שטיין)ארנסטס שטקוס (עמרי שטיין)

וכך היה. ככל שחלף הזמן, איתמר ניצן תפס ביטחון, גרף מחמאות וסיים את העונה ביכולת טובה, שהביאה את בית"ר לנצח את אותה מכבי פתח תקווה באותה התוצאה עם 1:4. הכל התהפך, אחרי שהירושלמים עלו מהתחתית ודווקא הלוזונים ירדו ליגה. בשורה התחתונה, ב-26 ההופעות השוער של בית"ר הוא סיים עשר פעמים עם רשת נקייה בליגה. הוא אפילו ספג בממוצע פחות משטקוס, כי הליטאי חטף בממוצע למשחק 1.4 שערים וניצן ספג רק 1.07.

לקראת הקיץ הגיע המנהל המקצועי החדש, יוסי בניון, ובעקבותיו חתם בירושלים גם המאמן רוני לוי, והשניים התרשמו מהיכולות של ניצן כך שהחליטו לוותר על שטקוס. "קיבלנו את שטקוס בחינם בינואר ומכרנו אותו בקיץ להפועל באר שבע במיליון שקל מבלי ששיחק אצלנו דקה אחת", סיפר גורם בבית"ר ירושלים. "איתמר ניצן הרוויח את מקומו ביושר, אחרי שלקחנו אותו מהספסל של קריית שמונה. כשראינו מה קיבלנו ממנו, העדפנו שלא לבזבז זר על המשבצת הזאת".

"הרוויח את מקומו ביושר". ניצן (דוברות בית"ר ירושלים)"הרוויח את מקומו ביושר". ניצן (דוברות בית"ר ירושלים)

מכאן והלאה, מעמדו של איתמר ניצן נשאר יציב. הוא המשיך לעוד שלוש עונות בטדי ואפילו זומן לראשונה לסגל נבחרת ישראל, במדיה הוא ערך הופעה אחת. בבית"ר, הוא היה שוער שהביא את היכולות שלו לקצה והיה בין הבולטים בארץ.

אחרי ארבע עונות בירושלים, איתמר ניצן עבר בקיץ שעבר למכבי נתניה, שהביאה אותו כמחליף לדני עמוס, כך שבמובן מסוים הוא סגר מעגל עם השוער ששיחק לפניו בתחילת הדרך בקריית שמונה. בנתניה ניצן הציג יכולת גבוהה, כולל בעצירות פנדלים, אך הוא גם ספג יחסית הרבה שערים, משום שהיהלומים חטפו לא פחות מ-58 שערים - הכי הרבה בליגת העל בעונה האחרונה - והקהל לא אהב את זה.

ההגנה של נתניה ספגה הכי הרבה בליגת העל. ניצן (ראובן שוורץ)ההגנה של נתניה ספגה הכי הרבה בליגת העל. ניצן (ראובן שוורץ)

למרות זאת, הקבוצה סיימה במקום החמישי והגיעה לגמר גביע המדינה. במשחק המכריע על הגביע, ניצן רשם כמה הצלות מרשימות, אך הקבוצה הפסידה 3:0 לבית"ר ירושלים וירדה מאוכזבת מהדשא באצטדיון סמי עופר. בסופו של דבר, התוצאות לא היו משביעות רצון ובנתניה רוצים לבנות על תומר צרפתי שכיכב במונדיאליטו בארגנטינה, שם נבחרת הנוער סיימה במקום השלישי וזכתה במדליית הארד, הרבה בזכותו.

איתמר ניצן סיים את העונה האחרונה בסמי עופר ויפתח את העונה הבאה בסמי עופר. הוא שוער עם אופי חיובי, כך מעידים מי שחלקו איתו מקום בחדר ההלבשה, עד כדי כך שתומר צרפתי הצעיר היה מתקשר אליו מארגנטינה כדי להתייעץ איתו מה כדאי לו לעשות לפני המשחקים הגורליים במונדיאליטו, הן מבחינה מקצועית והן בפרטים טכניים כמו בחירת הכפפות למשחקים. בזמן הפנוי שיש לו, איתמר ניצן מנגן בגיטרה ולפני משחקים הוא שומע באוזניות בעיקר רוק כבד. "מוזיקה מזרחית זה לא בשבילו, אבל הוא יזרום על כל סגנון בחדר ההלבשה", סיפרו בחיוך מי שעבדו איתו בבית"ר.

התייעץ עם ניצן כשהיה בארגנטינה. צרפתי (איציק בלניצקי)התייעץ עם ניצן כשהיה בארגנטינה. צרפתי (איציק בלניצקי)

כעת, איתמר ניצן מגיע לרוק אנד רול של חיפה. האווירה באצטדיון סמי עופר תהיה מחשמלת וספק אם האוהדים יהיו סבלניים כלפיו, בעיקר בגלל שהם ציפו למשהו אחר, אבל מסאי דגו יקבל לסגל שלו שוער שהתמודד עם לחצים בתקופות לא קלות בבית"ר ירושלים. הוא עשה זאת בשקט לכל אורך הדרך והוא לא היה איזה שחקן פומפוזי בקבוצות בהן הוא שיחק. יתרה מכך, הוא גם עבר קורס מאמנים ובוודאי ינסה לעזור לדמות החדשה על הקווים מבחינה מקצועית וחברתית. "איתמר שוער שגם אם ספג בגלל טעות בהגנה, הוא לא רץ להתפוצץ על הבלמים", ציינו מי ששיחקו לצידו. "הוא טיפוס חיובי ושקט, לא כדורגלן טיפוסי, ובקטע הזה מכבי חיפה הרוויחה".

מבחינה מקצועית, איתמר ניצן הוא שוער לא רע, למרות המספרים שלו מהעונה האחרונה. "מכל מה שהיה אפשר לבחור באותה נקודת זמן, לדעתי הוא הדמות הנכונה", ציין מאמן השוערים גיורא אנטמן, שבעבר עבד בחיפה במשך שנים רבות. "הוא עבר תקופות לא קלות בבית"ר ירושלים אז הוא מודע ללחץ, גם בנתניה עשה עונה טובה יחסית. מכבי חיפה אוהבת להניע את הכדור ויש לו משחק רגל טוב יותר, כך שמהבחינה הזו הם יוכלו להיעזר בו. יש לו גם אינסטינקטים טובים, הוא שוער שחי את המשחק ויש לו אישיות טובה".

"ניצן הדמות הנכונה". גיורא אנטמן (איציק בלניצקי)"ניצן הדמות הנכונה". גיורא אנטמן (איציק בלניצקי)

אז איפה הקושי? גיורא אנטמן טוען שהמפתח נמצא ביכולת שלו להשתלב מהר: "אם הוא יהיה השוער הראשון בקבוצה, איתמר ניצן יצטרך להיכנס באופן מיידי להופעות במסגרת של אירופה, שם אין יותר מידי זמן לתקן ואין ימי חסד. לבוא למכבי חיפה ולהיכנס לנעליים האלה זה לא פשוט, אתה צריך לייצר משחק משולם בכל הופעה במוקדמות ליגת האלופות. עצם זה שהוא בן 36 זה דווקא יתרון כי הוא מנוסה, הוא היה בנבחרת והוא כבר היה במעמדים גדולים. השאלה היא רק לגבי היכולת שיביא, כי בהיבט הגופני והטקטי לג'וש כהן יש יתרון כי הוא בין הטובים שיש בכוח מתפרץ ובמיקום, בטח בהשוואה לניצן שנמצא בגיל מתקדם יחסית. איתמר ניצן חייב להיות בשיאו כבר מהרגע הראשון".

איתמר ניצן הוא לא שוער גבוה במיוחד ובמשחקים באירופה יש חשיבות גם למשחק הגובה ולעזרה בהגנה מול התקפות קטלניות. לדבריו של אנטמן, "משחק הגובה והיציאות לכדורים ברחבה זה משהו שדורש תיאום עם ההגנה ואחריות רבה, ואלה דברים שאיתמר ניצן יצטרך לדעת מהר מאוד איך להתמודד איתם. עדיף להימנע מסיכונים במצבים שכאלה ככל האפשר כדי שלא להיכנס ללופ רע".

יעמוד בציפיות? ניצן (מכבי חיפה, ראובן כהן)יעמוד בציפיות? ניצן (מכבי חיפה, ראובן כהן)

למרות זאת, גורם מקצועי שעבד עם השוער הזה טוען: "כולם אומרים שאיתמר הוא שוער נמוך, אבל הוא נמוך מג'וש כהן אולי בסנטימטר. שניהם באזור 1.85 מטרים, אז מה ההבדל? לאיתמר יש משחק רגל ואינסטינקטים טובים, הוא חכם, מבין את המשחק, יש לו הצלות גדולות - והוא לא נופל מג'וש כהן. ההבדל הוא שג'וש יותר מהיר וחכם, אבל לאיתמר ניצן יש משחק רגל טוב יותר. בכל אופן, אין ספק שמכבי חיפה איבדה שוער טוב ומנוסה אם ג'וש כהן אכן עוזב".

במכבי חיפה עדיין לא פוסלים את החזרה של ג'וש כהן. לטענתם, הוא עדיין לא ירד מהפרק. אלא שג'וש כהן כבר הרגיש שמיצה את עצמו במכבי חיפה והבהיר לא פעם בשנים האחרונות כי הוא רוצה לעבור ליעד הבא. היהודי-אמריקאי הוא לא טיפוס שפועל מרגש, אלא בעיקר עם מחשבה קרה קדימה, כך שקשה להשאיר אותו במניפולציות כאלה ואחרות. סביר להניח שהוא יבחן את כל האפשרויות שעומדות בפניו ורק לאחר מכן יחזיר תשובה.

לא נראה שיחזור. גלא נראה שיחזור. ג'וש כהן (עמרי שטיין)

גם כהן כמובן לא הגיע כשוער מוביל למכבי חיפה, כי הוא היה המחליף של גיא חיימוב בתקופה פחות טובה, אבל הוא צמח ביחד עם המועדון אחרי שגיורא אנטמן לחץ להחתים אותו. בדיעבד, זו הייתה החלטה שעזרה למכבי חיפה לזכות בתארים כי הוא הציל את הקבוצה ברגעים קריטיים.

בצוות המקצועי במכבי חיפה עדיין מתלבטים מי יהיה השוער הראשון בסיטואציה הנוכחית אליה הקבוצה נקלעה, כאשר כרגע יש להם בסגל את איתמר ניצן ושריף כיוף. אחרי מחנה האימונים הכל יהיה יותר ברור ודגו ייקח את ההחלטה. במקביל, בקבוצה מתחילים להכשיר את כיוף להיות שוער מוביל, אחרי שבלט לטובה בהפועל עפולה תחת שחר ויזינגר, שהצטרף לצוות המקצועי בחיפה כעוזרו של דגו. גם איתמר ניצן יוכל "לחנוך אותו" על הדרך, ביחד עם מאמן השוערים של נבחרת ישראל איתי זילפה שהצטרף גם הוא לצוות.

ההחלטה אם ישחק תהיה שלו. מסאי דגו (עמרי שטיין)ההחלטה אם ישחק תהיה שלו. מסאי דגו (עמרי שטיין)

ללכת עם שוער ותיק או לתת לשוער צעיר את ההזדמנות? זו התלבטות גדולה. להצבתו של שריף כיוף בשער יש שכר לימוד. כשמריצים שוער צעיר, צריך לקחת בחשבון שהקבוצה תשלם על שגיאות שנובעות מחוסר ניסיון וכושר משחק, גם אם לאורך זמן זה מהלך מתבקש ונכון. אלא שספק אם העיתוי מתאים. הקהל צמא לעוד תארים והקבוצה רוצה להגיע לליגת האלופות, אבל היא עברה זעזוע מקצועי וכל המערכת חדשה. לכולם ברור שצריך לייצר תוצאות באופן מיידי, כך שבחיפה מבינים כי ההחלטה ללכת עם כיוף תהיה כרוכה בסיכון לא פשוט ולכן הם רצו מלכתחילה להחתים שוער בכיר ומנוסה.

צריך לומר את האמת, ההחלטה ללכת עם איתמר ניצן הייתה מחוסר ברירה בעקבות סיטואציה שהובילה לביקורת גדולה על המנהל המקצועי גל אלברמן. אי אפשר היה להתעלם מתמרורי האזהרה שהופיעו עם הפציעה של ג'וש כהן בכתף והרצון שלו בשנה האחרונה לעזוב לאנגליה או לארצות הברית. בחיפה היו צריכים לחפש חלופה ראויה והלכו בכל הכוח על ניית'ן בקסטר, השוער שנחת בארץ ואפילו עבר בדיקות רפואיות, אך מיד לאחר מכן עזב במפתיע והעדיף לחתום בבולטון מהליגה השלישית באנגליה.

הסיטואציה הובילה לביקורת. גל אלברמן ואיתמר ניצן (האתר הרשמי של מכבי חיפה)הסיטואציה הובילה לביקורת. גל אלברמן ואיתמר ניצן (האתר הרשמי של מכבי חיפה)

חוץ מזה שמדובר בהחלטה אישית די מוזרה של בקסטר, זה לא משהו שאמור לקרות בקבוצות גדולות כי בדרך כלל נהוג לחתום על הסכם שיהיה כפוף לבדיקות רפואיות - ולא לחכות לתוצאות הבדיקה ואז להחתים את השחקן, אבל לא ברור אם אכן יש הסכם כזה בידי מכבי חיפה ואם הוא זה בכלל רלוונטי. עצם זה שהשוער היהודי חמק מהקבוצה אחרי שכבר היה בארץ, כך שהאלופה נשארה בלי שוער מוביל ובלי אלטרנטיבות, זה מה שגרם לה להתפשר ולחפש מחליף לטווח קצר. כשהקבוצה המובילה בישראל בשלוש השנים האחרונות לא מצליחה להחתים שוער איכותי ומוכח בעמדה כל כך משמעותית בחשיבה קדימה, היא נאלצת להתפשר ולספק מענה מהיר.

אמנם איתמר ניצן הגיע כברירת מחדל, אבל כזכור גם בבית"ר ירושלים לא ממש ספרו אותו בתחילת הדרך ובסוף הוא הרשים את כולם. עם חוליית ההגנה החזקה שנשארה מהעונה שעברה, יש לו כבר בסיס טוב להצלחה. הוא עצמו בוודאי רואה בזה כהזדמנות לזכות בתואר משמעותי לקראת סיום הקריירה ולהגיע רחוק עם מכבי חיפה באירופה - ובשביל זה הוא יצטרך לעבוד קשה ולהתמודד עם לחצים אדירים מול 30 אלף איש. אומרים שטוב ציפור אחת ביד משתיים על העץ, אבל אם איתמר ניצן לא יצליח לעמוד בדרישות - לא יהיה שקט בחיפה.

לכתבה זו התפרסמו 26 תגובותלקריאת כל התגובות הוספת תגובה
ישנן 26 תגובות ב-23 דיונים
הוסף תגובה בשליחת תגובה אני מסכים/ה לתנאי השימוש
תגובתך נשלחה ותפורסם בהתאם לשיקולי המערכת
23
דודו02/07/23, 04:35
הביטחון של שריף כיוף יבוא דרך צרפתי ומפה מכינים אותו להיות שוער ראשון!!
השב   •  00
22
שחר כהן01/07/23, 18:57
ניצן שוער מקצוען והוא ייתן עונה מצויינת בחיפה והם ייקחו עוד אליפות גם בזכותו. הכי חשוב לשוער זה ביטחון ושירגיש שמאמינים בו מקווה שייתנו לו
השב   •  00
21
גוקר01/07/23, 16:44
ניצן כבר אחרי השיא לא מתאים לאירופה צריך להיות שוער שני אם כבר וחייב להביא את טננבאום כשוער ראשון הוא לא נופל מגוש ולהשאיל את שריף לריינה או הפועל פתח תקווה שיצבור ניסון שנה ואז יחזור להיות שוער ראשון ולהפירד מניצן כמובן אסור להיות שאננים יש סגל לליגת האלופות להשאיר את סבע להביא קשר אחורי ברמה גבוהה חזק וגבוהה שכוכב מנייחים ומבעיטות מרחוק ויש אליפות מספר 4 למכבי חיפה
השב   •  0 0
20
גוקר01/07/23, 16:44
ניצן כבר אחרי השיא לא מתאים לאירופה צריך להיות שוער שני אם כבר וחייב להביא את טננבאום כשוער ראשון הוא לא נופל מגוש ולהשאיל את שריף לריינה או הפועל פתח תקווה שיצבור ניסון שנה ואז יחזור להיות שוער ראשון ולהפירד מניצן כמובן אסור להיות שאננים יש סגל לליגת האלופות להשאיר את סבע להביא קשר אחורי ברמה גבוהה חזק וגבוהה שכוכב מנייחים ומבעיטות מרחוק ויש אליפות מספר 4 למכבי חיפה
השב   •  00
19
אוהד כרמלי01/07/23, 13:48
הגיע הזמן להחלטות ולא התלבטיות
צריך לתת לשריף להוביל הגיע הזמן מכבי לתת לשחקני הבית ולהאמין בהם ולא כול הזמן להבריח אותם
יילא מכבי
השב   •  00
18
זינגו01/07/23, 13:07
טעות שלא נותנים בטחון לכיוף ניצן אם היא שוער טוב לא היה חוטף 58 שערים במקום לעודד שחקן צעיר מורדים לו בטחון
אבל בכל זאת אני רואה בכיוף שוער ראשון וההוכחה עלוי אני בטוח שהיה השוער הראשון של האלופה
השב   •  00
17
פטר שמייכל01/07/23, 11:28
שוער לא פחות טוב מג׳וש כהן.
ג׳וש כהן שוער בינוני שעצר כמה פנדלים חשובים שהביאו נקודות חשובות בשתי העונות הראשונות ובעיקר העלו את קרנו בקבוצה ובדיעה של אנשים על רמת שוערותו שלא בצדק
השב   •  00
איש01/07/23, 12:04
שוער בינוני שעזר להביא שלוש אליפויות והצלחה באירופה. איפה אתה חי?
השב   •  00
16
בובי01/07/23, 11:15
סוף סוף טעם טוב במוזיקה
ולא מזרחית ערסית
רק על זה שווה להביא אותו
השב   •  00
15
שש01/07/23, 11:06
ניצן שוער טוב מאד באחד על אחד אבל יש לו הצתות מאוחרות בכל מה שקשור לבעיטות מרחוק. גם בגובה הוא חלש מאד כך שההגנה חייבת להיות טובה מאד בגובה כדי לכפר על החסרון הזה שלו. סהכ , שוער סביר לליגת העל.
השב   •  00
14
אבי01/07/23, 09:42
כיוף יהיה שוער ראשון ניצן הגיע בעיקר לגיבוי עם המהלך לא יצליח
השב   •  00
13
Slayer01/07/23, 09:38
Heavy fuckin metal,yes man , hail metal !
השב   •  00
12
אדום01/07/23, 06:42
חיימוביץ 2
השב   •  00
11
Avi01/07/23, 05:59
לא מבין על מה כל הרעש למה הוא לפחות ברמה של גוש כהן הבינוני
השב   •  00
10
רומן01/07/23, 05:51
היום התעוררתי מתרדמת של חודשיים, אני נכנס לאתר הזה ורואה את השטויות האלה. מה לעזאזל קרה למכבי חיפה? אני לא מאמין
השב   •  00
9
עובדיה01/07/23, 05:18
שוער בינוני. טוב בפנדלים, לוקה ביציאה לכדורי גובה. הוא שוער לליגה. לא לאירופה.
השב   •  00
8
נתניה 201/07/23, 04:20
חיפה השנה עם דגו מאמן, ניצן בשער וסבע הכוכב תהיה נתניה משודרגת
השב   •  00
7
ירוק01/07/23, 00:19
שוער שחטף כמות גולים גדולה באשמתו, שבקושי היה שוער ראשון בקריירה, בגיל 36
במקום לתת לשוער צעיר ומצוין שהוכיח במחנה שהוא ראוי להרכב
מה קרה, דוידוביץ הרי קיבל הרכב בגיל 18
השב   •  00
יוסי01/07/23, 10:00
צודק בכל מילה
השב   •  00
6
קווקזי30/06/23, 23:09
ברגע ששחקן התקפה עובר את ההגנה זה 70 אחוז גול , מכבי חיפה צריכה הגנת ברזל לתת לשוער ביטחון וככה גם הוא יחזיר עם ביטחון שיש לך הגנה מסננת אין לשוער יותר מידי מה לעשות ומתוך זה מגיעות גם טעויות של חוסר ביטחון , אני מאמין שניצן יהיה שוער טוב כי הוא יודע שכיוף נושף בעורפו
השב   •  00
5
אביבי30/06/23, 22:27
נתגעגע לשקט ולאופי של גוש
בהצלחה
השב   •  00
4
אלירן30/06/23, 22:21
עלה לאלברמן אחרי המחמאות משנה שעברה, בכר לעולם לא היה מאפשר רכש כזה…בכלל לשחרר את משפתי לפני שגוש חתם…בדיחה ! יותר גרוע מבסטה בשוק
השב   •  00
3
הקופים30/06/23, 21:59
כיוף מזכיר את אבי רן
השב   •  00
2
לא משנה30/06/23, 21:57
לדעתי החלטה לא פחות הזוייה מהבאת דגו עם כל הכבוד לשניהם העובדה היא שהרזומה של שניהם הוא לא מספיק כדי לקבל שוער ראשון ומאמן ראשי בחיפה (אחד הגדיל והצליח לעשות את זה בגיל פרישה כמעט .) חיפה צריכה דחוף לחפש שוער יותר טוב ובהחלט בינתיים להסתמך על כיוף המוכשר ולא מנוסה כשוער ראשון מכיוון שניצן לא הרשים עד כה בקריירה כדי לקבל מקום אצלנו לדעתי הוא שוער ליגה לגיטימי אבל לא שוער לקבוצה לאליפות . מה שכן נכון שכבר לקחנו אליפויות מפוארות עם שוערים לא טובים או יותר נכון לא הטובים בליגה והשם הראשון שעולה לי זה גיורא אנטמן שמה שזוכר לי ממנו שהינו מריצים בדיחות על הפלטות שיגיעו ממנו ביציע במשחקים . בכל מקרה בהצלחה מקווה מאוד שאני טועה ביחס לניצן.
השב   •  00
1
מאמן30/06/23, 21:54
בני לם שאימן את כיוף בנוער ומכיר אותו היטב אמר שהוא שוער עם נתונים אירופים כלומר גבוהה זה הבסיס להצלחה של שוער אמיץ אחד על אחד מהטובים מנטלי חזק מאוד מנהיג צעיר וראו למאמן כזה מקשיבים שהוא ניטרלי ומה ששכח אחרים עוד מנסים ללמוד
השב   •  00
סימו01/07/23, 08:24
קאסיאס לא היה גבוהה. נאבס לא גבוהה אז הם לא שוערים אירופיים? אינסטינקטים לא פחות חשוב ויש עוד פרמטרים חשובים לא מספיק רק הגובה
השב   •  00
אסור לפספס
נגןמה היה קורה אם כוכבי הכדורגל היו נשים?
מה היה קורה אם כוכבי הכדורגל היו נשים?
נגןכמה פעמים אפשר להקיף אצטדיון ב-90 דקות?
כמה פעמים אפשר להקיף אצטדיון ב-90 דקות?
נגןהוא רק בן 6: הבן של מסי כובש שער כמו אבא
מסי גאה: הילד שיחזר את הגול המפורסם שלו
נגןאנגליה: השחקן הלך מכות עם האוהדים ביציע
אנגליה: השחקן הלך מכות עם האוהדים ביציע
/* LAST / NEXT ROUNDs */