יום רביעי, 19.02.2025 שעה 18:39
ONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורט
ליגת העל Winner 24-25
5313-4623הפועל ב"ש1
5124-5123מכבי ת"א2
4327-4923מכבי חיפה3
4131-4423בית"ר ירושלים4
3525-3323הפועל חיפה5
3533-3623מכבי נתניה6
3033-2223עירוני ק"ש7
2832-2523מכבי בני ריינה8
2534-2923הפועל ירושלים9
2438-2023מכבי פ"ת10
2332-1823בני סכנין11
2034-1623עירוני טבריה12
1845-3223מ.ס אשדוד13
1437-1723הפועל חדרה14

חודש המשא ומתן בין הפועל חיפה לבירם כיאל

כץ ינסה לגשר על הפערים והקשר יחליט איפה הכי נכון לו לסיים את הקריירה. הקבוצה עשויה לחזור לאופציית לויטה, אורן ביטון ימשיך, טיבי לא יגיע

|
בירם כיאל (עמרי שטיין)
בירם כיאל (עמרי שטיין)

בהפועל חיפה החליטו סמוך לחצות אתמול (רביעי) לחדש את הקשר עם בירם כיאל על מנת להחתימו לקראת העונה הקרובה. דווקא כאשר היה נראה ששני הצדדים לא משדרים על אותו גל מבחינת המספרים בחוזה, מה עוד שבתווך גם סכנין נמצאת בתמונה, יואב כץ החליט לנסות בכל זאת להחתים את הקשר מתוך ידיעה שהמאמן רוני לוי רוצה אותו מאוד.

עכשיו הכדור חוזר לשולחן המשא ומתן ובימים הקרובים ניתן יהיה לדעת האם כיאל ילבש את האדום של חיפה או זה של סכנין. בסופו של דבר הקשר יקבל החלטה איפה הכי נכון לו לסיים את הקריירה. על מועמדתו של כיאל להפועל חיפה פורסם לראשונה ב-ONE.

כך או כך, כרגע לפחות להפועל חיפה ישנן עוד סוגיות שנשארו פתוחות. הראשונה היא לגבי סוגיית השוער. בזמן שאשדוד טוענת שיש לה זכויות לעונה הקרובה על יואב ג'ראפי והעדיפות הראשונה שהייתה על אריאל הרוש שסגר בקבוצה הדרומית, ירדה מהפרק, לא מהנמנע שבקבוצה יחזרו לאופציית אוהד לויטה. האחרון מחכה לתשובת הפועל חיפה בעניינו ולא רק הוא. באשר לג'ראפי, הפועל חיפה תצטרך לשלם לאשדוד כ-100 אלף שקל תמורת השחרור שלו.

על הפרק. לויטה (עמרי שטיין)על הפרק. לויטה (עמרי שטיין)

גם קונסטנטינוס סוטיריו נמצא עדיין בתוכניות. בינתיים הבלמים היחידים שנמצאים בסגל לעונה הקרובה הם דניס פוליאקוב וג'ורג' דיבה שמגיע מהפועל עכו. אגב, דיבה היה מועמד גם בעונה הקודמת להפועל חיפה, אבל הדבר לא יצא אל הפועל. אורן ביטון שהציג יכולת טובה בחלק השני של הליגה, ימשיך בעונה הקרובה. איתן טיבי ששמו הוזכר כאפשרות, לא יגיע ובהפועל חיפה יחכו לאיתות מהפועל ב"ש לגבי חאתם אלחמיד, שכרגע לפחות חוזר לנגב. 

בעניין מספר סוגיות לגבי תפקידם במועדון, עולה שעדן בן בסט ממשיך להתרחק מתפקיד עוזר המאמן, לחנן ממן הוצע תפקיד העוזר או המנהל המקצועי של מחלקת הנוער וכרגע לפחות אין עדיין מאמן שוערים לקבוצה ונבחנים מספר מועמדים.

ONE - מספר 1 בספורט
אסור לפספס
נגןהוא רק בן 6: הבן של מסי כובש שער כמו אבא
מסי גאה: הילד שיחזר את הגול המפורסם שלו
נגןאנגליה: השחקן הלך מכות עם האוהדים ביציע
אנגליה: השחקן הלך מכות עם האוהדים ביציע
נגןמקסיקו: ראמוס מגשים חלום לאוהד צעיר
מקסיקו: ראמוס כבר מגשים חלום לאוהד צעיר
נגןג'ובאני רוסו מסיים עצבני אחרי הפסד בפאדל
ג'ובאני רוסו מסיים עצבני אחרי הפסד בפאדל
/* LAST / NEXT ROUNDs */