יום חמישי, 10.04.2025 שעה 13:57
ONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורט
ליגת העל Winner 24-25
 פלייאוף עליון 
6629-6629מכבי ת"א1
6421-5829הפועל ב"ש2
5138-5929מכבי חיפה3
5038-5229בית"ר ירושלים4
4436-4029הפועל חיפה5
3743-3929מכבי נתניה6
 פלייאוף תחתון 
3737-3929הפועל ירושלים1
3743-2929עירוני ק"ש2
3538-3129מכבי בני ריינה3
3046-2829מכבי פ"ת4
2942-2329בני סכנין5
2841-2329עירוני טבריה6
2751-3929מ.ס אשדוד7
2147-2429הפועל חדרה8

זעם בנס ציונה: אנחנו רוצים לשמוע את ההקלטות

בקבוצה לא נרגעים מהרחקת אוסמן ב-2:1 להפועל ת"א. במועדון טוענים שלייבה אמר לטרוסט שלא ישלוף צהוב שני. כוכב: "אם זה היה הפוך, הוא לא היה שולף"

|
שחקני נס ציונה מאוכזבים (חגי מיכאלי)
שחקני נס ציונה מאוכזבים (חגי מיכאלי)

לאחר שסקציה נס ציונה נכנעה 2:1 אמש (שבת) להפועל תל אביב באצטדיון בלומפילד, במועדון מסרבים להירגע מהכרטיס הצהוב השני והאדום שספג מוחמד אוסמן על סף הירידה למחצית הראשונה. 

כפי שפרסמנו אמש, הבעלים רועי אנקווה פנה לאיגוד השופטים במטרה לקבל את הקלטות ה-VAR והשופט, בנוגע להאם בוצעה התייעצות עם ניידת ה-VAR (כזכור השופט הראשי עידן לייבה התמהמה דקה עד ההרחקה), כאשר באיגוד הבהירו כי הנושא ייבדק ורק אז יוחלט אם ניתן יהיה לפרסם את ההקלטות.

במידה ולא יגיעו ההקלטות, בנס ציונה ישקלו מה לעשות הלאה. “כל הסיפור הזה מוזר, אבל אם אין מה להסתיר ובאיגוד הרי טוענים שלא הייתה כל התייעצות עם ה-VAR, אנחנו רוצים לשמוע את ההקלטות”, אמרו במועדון, שם טוענים כי גם לאחר העבירה של אוסמן, הבהיר לייבה לעילאי טרוסט כי הוא לא מתכוון לשלוף את הצהוב השני.

מוחמד אוסמן רואה את הכרטיס האדום (חגי מיכאלי)מוחמד אוסמן רואה את הכרטיס האדום (חגי מיכאלי)

לייבה הבהיר כי הסיבה לעיכוב של דקה בקבלת ההחלטה נבעה מרצונו לקבל החלטה נכונה, אך בנס ציונה בטוחים כי ההחלטה הנכונה היא לא זו שהתקבלה: “אם הוא היה מקבל את ההחלטה הנכונה, אז הוא לא היה מוציא אדום וגומר את המשחק הזה”.

בנוסף, במועדון טוענים שעבירה של אדי גוטליב על עילאי טרוסט, שהייתה שווה כרטיס אדום, אפילו לא הלכה להיבדק ב-VAR. יש לציין שקווני המשחק, מתי יעקובוב ואבי גולדשטיין, הבהירו שהם כלל לא ייעצו ללייבה בנושא ההרחקה של אוסמן.

בחזרה למשחק. בסקציה משוכנעים שאם לא האדום הם היו יוצאים עם לפחות נקודה מהמשחק: “הפועל תל אביב לא ישבה עלינו, היא שלטה אופטית ואם היינו משחקים את המחצית השנייה בשוויון מספרי - היינו מחלצים נקודה. אנשים יכולים לזלזל בנקודה, אבל זה היה עוד משחק ללא הפסד וחשוב בפן המורלי”.

ארי מורה מול יהב גורנפינקל (חגי מיכאלי)ארי מורה מול יהב גורנפינקל (חגי מיכאלי)

מי שזכה למחמאות היה ארי מורה, שהיה השחקן המסוכן בשורות הקבוצה, כאשר שני שחקני ההתקפה הנוספים, אלמוג בוזגלו ויוני סטויאנוב נקלעו ליום פחות טוב ובעיקר פחות מדויק.

בקבוצה יעקבו אחר משחקה של בני ריינה הערב מול הפועל חדרה, כשלכולם ברור שניצחון של הקבוצה של שרון מימר, יותיר סיכויים קטנים להינצלות. "ניצחון של ריינה ואנחנו יכולים להתחיל ולתכנן את העונה הבאה", הודו במועדון.

“זה הזוי, אין יותר מדי מה להוסיף. דקה וחצי להחליט על צהוב שני? זה משהו שלא יצא לי לראות הרבה. אני חושב שצריך להפעיל שיקול דעת בדקה הזאת של המשחק, בחשיבות שלו ובסיטואציה של המשחק. אנשים לא מבינים שאנחנו כל השבוע מתאמנים לקראת המשחק, מתכוננים ונותנים את כל החיים שלנו. התכוננו טוב למשחק וברגע אחד לבוא ולגמור אותו? זה היה חוסר שיקול דעת ואמרתי לו את זה גם”, סיכם הקפטן המתוסכל דור כוכב.

דור כוכב בא בטענות לעידן לייבה (חגי מיכאלי)דור כוכב בא בטענות לעידן לייבה (חגי מיכאלי)

“זה היה קל לעשות את זה נגד סקציה נס ציונה. אם זה היה הפוך, הוא לא היה נותן להפועל תל אביב צהוב שני. אמרתי את זה לכולם ואני אומר את זה עכשיו, מול בלומפילד של 10,000 צופים, לצערי, תמיד זה קל נגד הקבוצה היותר קטנה. הסיכויים להמשך? יש לנו את השבוע הזה והשבוע הבא להתכונן לריינה. נקווה שהתוצאה בין ריינה לחדרה תהיה לטובתנו ונתכונן למשחק שמבחינתנו הוא על עונה שלמה”, סיכם.

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
פרסומת
סילבס: ״כיף שהצלחנו לשמח את הקהל בבית״
לכתבה זו התפרסמו 8 תגובותלקריאת כל התגובות הוספת תגובה
ישנן 8 תגובות ב-5 דיונים
הוסף תגובה
בשליחת תגובה אני מסכים/ה לתנאי השימוש
5
יאיר02/04/2023 12:17
או שהשופט טיפש או שהוא שקרן, החלטה רעה בעיני מכוונת, השופטים לא עומדים בלחץ של קהל גדול, אלו החלטות שתמיד דופקות את הקבוצות הקטנות בעיקר אותנו, חבל שזאת הרמה של השופטים
השב   •  13
4
ממדוב02/04/2023 11:08
כולכם 25 אוהדים רוצים ליגה העל
השב   •  32
3
אבי02/04/2023 10:41
הפועל גועל תל אביב זכו בשופט שנתן להם לנצח כרגיל.לחקור את השופט אם לא קיבל שוחד
השב   •  39
אסף02/04/2023 11:19
כנראה שלא צפית במשחק. הפועל היו מסוכנים כל המשחק. נס ציונה בקושי הגיעה לשני מצבים. די לבכות.
השב   •  64
Adom02/04/2023 11:24
אתם סתם קבוצה מיותרת וטוב שהפועל פתח תקווה עולים ואתם יורדים אז לכו בשקט ללאומית
100% אנטי מכבי
השב   •  24
2
ליעד02/04/2023 08:55
אתם באמת חושבים נס ציונה שבגלל הצהוב השני הפסדתם ואתם יורדים ליגה ?
תפסיקו להתבכיין ולחפש אשמים !! אתם כל העונה קבוצה חלשה ! שלא ראוייה להיות בליגת העל ! לקבוצה שמביאה למשחק קריטי 30 אוהדים , אין זכות קיום בליגת העל !
אז תארזו את הציוד ויאללה לליגה לאומית !
השב   •  66
.02/04/2023 09:55
קבוצה חלשה, אין קהל, לא ראויה. הכל נכון. אבל לגבי זה שההפסד לא בגלל ההרחקה? ב11 שחקנים היה 0-0, האדום חד משמעית עזר לכם.
השב   •  43
1
ביתרי02/04/2023 08:32
אין מה לעשות זה צהוב שני
השב   •  84
אסור לפספס
נגןאינטימי: פאטצ'י מעניק מסאז' בירך לזהבי
אינטימי: פטאצ'י מעניק מסאז' בירך לזהבי
נגןקבע שיא עולמי מטורף בעליות מתח ב-24 שעות
קבע שיא עולמי הסטרי בעליות מתח ב-24 שעות
נגןכמה כוכבי כדורגל אפשר לפגוש במשחק של מסי
כמה כוכבי כדורגל אפשר לפגוש במשחק של מסי
נגןאתגר "נחש מי?" פדרי מול פרנקי דה יונג
אתגר "נחש מי?" פדרי מול פרנקי דה יונג
כדורגל ישראלי חדשות
ליגת העל Winner
ליגה לאומית
ליגות נמוכות
גביע המדינה
גביע הטוטו
גביע הטוטו לאומית
ליגת העל לנוער
וולה נוער וילדים
ספורט תיכוניים
ליגת ''יעז'' פוצ'יוולי
נבחרת ישראל
ליגת העל לנשים
הליגה הלאומית לנשים
התאחדות/שופטיםכדורגל עולמי חדשות
ליגה ספרדית
ליגה איטלקית
ליגת האלופות
הליגה האירופית
קונפרנס ליג
ליגה אנגלית
ליגה גרמנית
ליגה צרפתית
ליגה בלגית
ליגה הולנדית
ליגה רוסית
ליגה טורקית
ליגה יוונית
ליגה קפריסאית
ליגה סקוטית
ליגה פורטוגלית
ליגה שווייצרית
ליגה אוסטרית
ליגה פולנית
ליגה ארגנטינאית
ליגה ברזילאית
ליגת האומות
מוק' מונדיאל 26 (אירופה)
מונדיאליטו
יורו עד 21
ליגות נוספותכדורסל ישראלי חדשות
ליגת ווינר סל
גביע המדינה
גביע ווינר
לאומית גברים
ליגת ווינר אתנה נשים
ליגת התיכונים
נבחרת ישראלכדורסל עולמי
חדשות
NBA
יורוליג
יורוקאפ
ליגת האלופות של פיב''א
ליגה ספרדית
ליגה יוונית
ליגה איטלקית
ליגה טורקית
ליגה צרפתית
/* LAST / NEXT ROUNDs */