יום חמישי, 20.03.2025 שעה 01:02
ONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורט
ליגת העל Winner 24-25
 פלייאוף עליון 
6118-5427הפועל ב"ש1
6027-5927מכבי ת"א2
4835-5727מכבי חיפה3
4737-5127בית"ר ירושלים4
4134-3927הפועל חיפה5
3738-3827מכבי נתניה6
 פלייאוף תחתון 
3738-2927עירוני ק"ש1
3336-3627הפועל ירושלים2
3236-2827מכבי בני ריינה3
2837-2127עירוני טבריה4
2445-2227מכבי פ"ת5
2349-3627מ.ס אשדוד6
2341-2027בני סכנין7
2142-2327הפועל חדרה8

אספרייה: בית"ר רוצה אותי, אצטרך לחשוב על זה

הקיצוני של הירושלמים בראיון בקולומביה: "אני רחוק מהמשפחה, אחרי הפסדים אני חוזר לבית ריק וזה קשה לי. התגברנו על הבעיות במועדון מתחילת העונה"

|
דנילו אספרייה חוגג (אורן בן חקון)
דנילו אספרייה חוגג (אורן בן חקון)

דנילו אספרייה כבר מזמן הפך ליקיר אוהדי בית”ר ירושלים ואחד האהובים בטדי. עם 14 שערים, הקיצוני הקולומביאני מוביל את ההתקפה של יוסי אבוקסיס ואחת השאלות הבוערות בבירה היא מה יהיה עתידו בקבוצה. בראיון במולדתו, אספרייה אולי שלח רמז על כך ואמר: “המועדון רוצה אותי לעוד הרבה שנים, אצטרך לחשוב על זה, כי אני רחוק מהבית הרבה זמן”.

אספרייה המשיך: “אני גר פה לבד, במשך רוב הקריירה שלי גרתי לבד. לא הבאתי לארץ אף אחד מקרובי משפחה שלי, אבל אני חושב שאם אשאר בשנה הבאה, אגיד להורים ולאחים שלי לבוא. האוהדים וחבריי לקבוצה מאוד מעריכים אותי. כשאתה גר לבד יש ימים קשים, לפעמים אתה חוזר הביתה ורוצה שמישהו יחכה לך, במיוחד אחרי הפסדים. לפעמים אין לי מה לעשות ואין לי לאן ללכת, זה מאמץ שאני עושה כדי לפרנס את המשפחה שלי.

“באופן אישי יש לי עונה טובה, אנשים שמים לב לזה ומעריכים אותי, אבל המצב של הקבוצה פחות טוב. אנחנו במקום השביעי, אומנם אנחנו אחת הקבוצות הגדולות בארץ, אבל בתחילת העונה היו לנו כמה בעיות פנימיות שהצלחנו לפתור. אני בישראל כבר שנתיים, בשנה הראשונה לא היו לי ביצועים טובים, למרות ששיחקתי הרבה. אני חושב שהתרגלתי לסוג הכדורגל כאן”.

דנילו אספרייה חוגג (אורן בן חקון)דנילו אספרייה חוגג (אורן בן חקון)

השחקן עבר בין היתר בבולגריה, איחוד האמירויות וערב הסעודית. בראיון הודה: “הכדורגל הערבי הציל את חיי. אנשים חושבים שהלכתי לשם רק בגלל הכסף, אבל האמת היא שהכדורגל שם טוב מאוד. כשקיבלתי את ההצעה לא פקפקתי לרגע, שיחקתי באל עין, שהוא אחד המועדונים החזקים באיחוד האמירויות ואני לא מתחרט על ההחלטה שקיבלתי”.

אספרייה גם שיתף על ההרגשה סביב המצב הביטחוני בישראל: “כששיחקתי בבאר שבע רק שמעתי שקורים דברים בירושלים ובתל אביב. עכשיו כשאני בבירה קורים הרבה דברים, אף פעם לא נתקלתי בכל זה. ברור שהמשפחה שלי בקולומביה מביעה דאגה כשקורים דברים, תמיד היה סכסוך בישראל והוא לא ישתנה, בתקופה האחרונה היה רגוע יותר”.

דנילו אספרייה במדי הפועל ב"ש (מרטין גוטדאמק)דנילו אספרייה במדי הפועל ב"ש (מרטין גוטדאמק)



טוען תגובות...
הוסף תגובה
בשליחת תגובה אני מסכים/ה לתנאי השימוש
שגיאה
אסור לפספס
נגןעסק ביפן: אשתו של נטע לביא קופצת למים
עסק ביפן: אשתו של נטע לביא קופצת למים
נגןכזה לא תראו בארץ: הקמיע הברזליאי מפגיז
כזה לא תראו בארץ: הקמיע הברזליאי מפגיז
נגןההתערבות המשפילה בין לאמין ימאל לניקו
ההתערבות המשפילה בין לאמין ימאל לניקו
נגןהתחפושות של נטע אלחמיסטר, איזו יפה יותר?
התחפושות של נטע אלחמיסטר, איזו יפה יותר?
כדורגל ישראלי חדשות
ליגת העל Winner
ליגה לאומית
ליגות נמוכות
גביע המדינה
גביע הטוטו
גביע הטוטו לאומית
ליגת העל לנוער
וולה נוער וילדים
ספורט תיכוניים
ליגת ''יעז'' פוצ'יוולי
נבחרת ישראל
ליגת העל לנשים
הליגה הלאומית לנשים
התאחדות/שופטיםכדורגל עולמי חדשות
ליגה ספרדית
ליגה איטלקית
ליגת האלופות
הליגה האירופית
קונפרנס ליג
ליגה אנגלית
ליגה גרמנית
ליגה צרפתית
ליגה בלגית
ליגה הולנדית
ליגה רוסית
ליגה טורקית
ליגה יוונית
ליגה קפריסאית
ליגה סקוטית
ליגה פורטוגלית
ליגה שווייצרית
ליגה אוסטרית
ליגה פולנית
ליגה ארגנטינאית
ליגה ברזילאית
ליגת האומות
מוק' מונדיאל 26 (אירופה)
מונדיאליטו
יורו עד 21
ליגות נוספותכדורסל ישראלי חדשות
ליגת ווינר סל
גביע המדינה
גביע ווינר
לאומית גברים
ליגת ווינר אתנה נשים
ליגת התיכונים
נבחרת ישראלכדורסל עולמי
חדשות
NBA
יורוליג
יורוקאפ
ליגת האלופות של פיב''א
ליגה ספרדית
ליגה יוונית
ליגה איטלקית
ליגה טורקית
ליגה צרפתית
/* LAST / NEXT ROUNDs */