השחקן המצטיין

פיל פודן, ציון: 8
האנגלי הצעיר הוכיח שמקומו בהרכב עם שער נפלא שפרץ את הסכר עבור הקבוצה של פפ בדרך לניצחון נוח
השחקן המאכזב

מיגל אלמירון, ציון: 4
שחקן ההתקפה של המגפייז התקשה לבוא לידי ביטוי ולסכן את שערו של אדרסון
4-5-1
אקאנג'י7
דיאש7
ווקר6
אקה6

רודרי6
גונדואן7
פודן8
דה-בריינה6
(65)

גריליש7
הולאנד7

סילבה(65)

4-3-3
פופ5
לאסלס6

בוטמן5
לונגסטף5
גימראייש4

ז'ואלינטון4

אלמירון4
(77)

ווילסון5
(62)

מאבק האליפות באנגליה ככל הנראה ימשיך עד הרגע האחרון. מנצ’סטר סיטי השיגה היום (שבת) ניצחון 0:2 ביתי באיתיחאד על ניוקאסל, והשלימה ניצחון שני ברציפות בליגה. המגפייז מנגד איבדו מומנטום במאבק על הטופ 4.
החבורה של פפ גווארדיולה שלטה לאורך המשחק וניצחונה לא היה מוטל בספק מהרגע הראשון. אחרי מספר החמצות, פיל פודן שבר את הקרח במבצע אישי נפלא והוכיח שמקומו ב-11 הפותחים, כאשר כבש בדקה ה-15 של המשחק.
במחצית השנייה, ברנרדו סילבה נכנס במקומו של קווין דה בראונה בדקה ה-65, וכעבור שתי דקות כבש והשכיב את המשחק לישון. התכולים העלו את מאזנם ל-58 נקודות, כשמנגד המגפייז עם משחק רביעי ברציפות ללא ניצחון.
שחקני סיטי מברכים את פיל פודן (רויטרס)חילוף אחד בלבד של פפ גווארדיולה במהלך המשחק הספיק עבורו לשלוש נקודות. אגב, שערו של ברנרדו סילבה היה ה-1,000 של התכולים בפרמייר ליג בבית, הקבוצה השישית שמגיעה למאזן שכזה. 840 מתוך אותם השערים היו באיתיחאד ו-160 במיין רואד.
אחרי הניצחון הדרמטי של ארסנל, בסיטי ימתינו למעידה של התותחנים, במטרה להיצמד עוד יותר למקום הראשון ואולי לבצע מהפך בטבלה. במחזור הבא יפגשו הבחורים של פפ את הסוס השחור שלהם בשנים האחרונות, קריסטל פאלאס, למשחק קריטי.


שחקני ניוקאסל מודים לקהל בסיום (רויטרס)
ארלינג הולאנד מחויך לאחר המשחק (רויטרס)