יום שלישי, 13.01.2026 שעה 01:20

בארסה תשלם למתיאוס פרננדס 8.5 מיליון אירו

הקשר שחוזהו בוטל בקיץ 2021 אחרי ששותף ל-17 דקות בלבד, עלה לקטלונים כ-20 מיליון אירו. לבנדובסקי, אלבה ופראן טורס בסגל שיצא לסופרקופה בסעודיה

|
עסקה כושלת. מתיאוס פרננדס (אינסטגרם)
עסקה כושלת. מתיאוס פרננדס (אינסטגרם)

כאילו המצב הכלכלי הרע של ברצלונה לא מספיק, היום (שלישי) היא ספגה מהלומה נוספת: הקטלונים ייאלצו לשלם למתיאוס פרננדס פיצוי בגובה 8.5 מיליון אירו על ביטול החוזה שלו בקיץ 2021. כזכור, הקשר הברזילאי הגיע לקאמפ נואו בתקופת הנשיא ז'וזפ מריה ברתומאו תמורת שבעה מיליון אירו ולמרות שהיה חתום עד 2025, בארסה החליטה לשחררו באופן חד צדדי.

הוא פנה לבית המשפט ודרש פיצויים בגובה 14.8 מיליון אירו וכעת יקבל 8.5 מיליון אירו. ביחד עם סכום הרכישה, הפיצוי והשכר, פרננדס עלה לבארסה כ-20 מיליון אירו וזה על שחקן ששותף ל-17 דקות בלבד מול דינמו קייב ב-2020.

בינתיים, צ'אבי מקווה לזכות בתואר הראשון שלו כמאמן ברצלונה וכדי לעשות את זה הוא צריך שני ניצחונות רצופים. ברצלונה תפגוש ביום חמישי (21:00) את ריאל בטיס בחצי גמר הסופרקופה הספרדי שייערך בריאד, ערב הסעודית, ואם היא תנצח, היא תפגוש את העולה השנייה שתגיע מהמפגש בין ריאל מדריד לוולנסיה. בצהריים הקטלונים המריאו לקראת המשחק עם סגל שכולל 24 שחקנים, כולל רוברט לבנדובסקי.

כידוע, בליגה החלוץ מרצה עונש השעיה והחמיץ את ה-0:1 עם אתלטיקו מדריד, אבל הוא יכול לשחק בסופרקופה וכמובן יחזור להרכב. גם ג'ורדי אלבה שריצה עונש השעיה נכלל בסגל של צ'אבי, כמו גם פאבלו טורה מקבוצת המילואים.

למעשה, מאמן בארסה שאין לו חיסורים בסגל, לקח את כולו לסעודיה וזה כולל גם את פראן טורס שיוכל לשחק. החלוץ הורחק אחרי עימות פיזי עם סטפן סאביץ', אבל הוא ירצה את עונש ההרחקה בליגה ובדומה ללבנדובסקי, יוכל לעמוד לרשות צ'אבי בסופרקופה.


ובמקום הראשון: ברצלונה עם 0:1 על אתלטיקו



טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
/* LAST / NEXT ROUNDs */