יום שני, 12.01.2026 שעה 15:58

"הטירוף בוומבלי חיזק את הספקות למונדיאל"

בגרמניה מאוכזבים לאחר ה-3:3 מול אנגליה: "רביעיית ההגנה נותנת סיבה לדאגה". במקביל, התלהבות ממוסיאלה: "הצד החיובי, הוכיח יכולת לשבור הגנות"

|
ג'ושוע קימיך מאוכזב (רויטרס)
ג'ושוע קימיך מאוכזב (רויטרס)

נבחרת גרמניה סיימה אמש (שני) את המשחק הרשמי האחרון שלה לקראת המונדיאל, כשסיימה ב-3:3 משוגע מול אנגליה בוומבלי מסגרת המחזור האחרון של ליגת האומות.

במדינה לא היו מרוצים מהתוצאה של הנבחרת, שהתווספה להפסד הביתי 1:0 להונגריה. “הטירוף בוומבלי חיזק את הספקות לקראת המונדיאל, אחרי יתרון 0:2, גרמניה סיימה ב-3:3, רק שלושה ימים לאחר ההפסד המביך להונגריה”.

בבילד הודאגו מההגנה: “רביעיית ההגנה של ראום, שלוטרבק, זולה וקהרר נותנת סיבה לדאגה. שלוטרבק בחוב בעבור הפנדל של קיין”. גם בקיקר לא התלהבו מההופעה: “התיקו בדו קרב המאוכזבות מגדיל את הספקות האם נבחרת גרמניה תהיה מוכנה עד למונדיאל”.

גג'מאל מוסיאלה, הצד החיובי (רויטרס)

מי שבכל זאת קיבל ביקורת חיובית היה ג’מאל מוסיאלה בן ה-19 שקיבל את המקום בהרכב: “הצד החיובי: מוסיאלה. השיג את הפנדל וזכה בכדור לפני ה-0:2 של האברץ. הקשר כבר הוכיח יכולת לשבור הגנות עם דריבל זריז ותנועה נכונה”.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
/* LAST / NEXT ROUNDs */