יום חמישי, 06.03.2025 שעה 23:34
ONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורט
ליגת העל Winner 24-25
5717-5125הפועל ב"ש1
5427-5425מכבי ת"א2
4730-5325מכבי חיפה3
4533-4725בית"ר ירושלים4
4129-3925הפועל חיפה5
3635-3725מכבי נתניה6
3133-2625מכבי בני ריינה7
3137-2525עירוני ק"ש8
2735-3025הפועל ירושלים9
2635-1925עירוני טבריה10
2441-2125מכבי פ"ת11
2335-1925בני סכנין12
1947-3325מ.ס אשדוד13
1740-2025הפועל חדרה14

ליאני: המשחק בטרנר הוא בית ספר לחוסר שליטה

שופט העבר ניתח את האירועים ב-1:2 של מכבי חיפה בב"ש: "היכולת הכי חשובה של שופט הכדורגל היא הסמכות, למרות הצהובים זה היה 'חוסר משילות בדרום'"

|
לירן ליאני (רדאד ג'בארה)
לירן ליאני (רדאד ג'בארה)

כפי שכבר התרגלנו בשנתיים האחרונות כל מפגש בין הפועל באר שבע ומכבי חיפה הוא רותח במיוחד. גם אתמול (שבת) כששתי הקבוצות נפגשו באצטדיון טרנר זה הסתיים בעימותים רבים על כר הדשא, פנדל שלווה בבלאגן רב וכרטיס אדום לחובתו של רמזי ספורי. לבסוף האלופה ניצחה 1:2, אך שוב דובר על תצוגת השיפוט. גם לירן ליאני, שופט העבר, העניק את דעתו על האירועים.

בפוסט באינסטגרם ניתח השופט את אירועי אמש: “חוסר משילות בדרום באצטדיון טרנר. היכולת הכי חשובה של שופט הכדורגל היא הסמכות שלו. לא כושר, לא אבחנת עבירות ולא ידיעת החוקה. סמכותיות. סמכותו של שופט הכדורגל נבנית מהיום הראשון שהוא אוחז במשרוקית ומהדקה הראשונה שהוא עולה על כר הדשא בתחילתו של כל משחק.

“לכל שופט יש את הייחודיות שלו באופן שבו הוא בוחר להפגין את הסמכותיות שלו. יש מי שיבחר להיכנס לתוך ‘גוב האריות’ ויש מי שיבחר להפגין אותה מרחוק. אבל דבר אחד חייב להיות ברור לכולם, שיש פה צוות של שופטים שמנהלים את המשחק ושומרים ללא פשרות על הגבולות.

יגאל פריד (רדאד גיגאל פריד (רדאד ג'בארה)

“ולגופו של משחק, כרטיסים הם אמצעי אבל הם לא יכולים להשיג עבורך את ההכרה. הרבה כרטיסים צהובים הונפו במשחק הערב לעבר שחקנים ובעלי תפקידים ולמרות זאת השחקנים עשו מה שהם רוצים במגרש. התנהלו באלימות שלא ראויה למשחק בליגת העל, דיברו לשופט בצורה לא מכבדת, פנו בתנועות ידיים מזלזלות ושיחקו כאילו לא באמת יש שופט במשחק.

“המפסידים הם כולנו – אוהדי הספורט שציפו ליהנות ממשחק איכותי, מהיר, מקצועני בין שתי קבוצות מובילות וזכו לצפות בעיקר בבלאגן ללא גבולות. המשחק היום הוא בית ספר לחוסר שליטה במשחק. ולא רק של השופט. רבות מדובר על חוסר משילות בדרום. לצערי, המשחק הערב בטרנר הוכיח זאת שוב.

ההחלטה להרחיק את רמזי ספורי באדום ישיר נכונה. טוב עשה שופט המסך שהתערב. השופט שהיה קרוב לאירוע לא היה צריך להעניק יתרון בעבירה חמורה שכזו”.




טוען תגובות...
הוסף תגובה
בשליחת תגובה אני מסכים/ה לתנאי השימוש
שגיאה
אסור לפספס
נגןאנטוני וממפיס עם טכניקה עילאית בפרסומת
אנטוני וממפיס עם טכניקה עילאית בפרסומת
נגןלוקה בהלם: לברון בדרך ל-70,000 נקודות?!
לוקה בהלם: לברון בדרך ל-70,000 נקודות?!
נגןזהו זה: יש לנו זוכה בתואר שנה השנה בעלם
זהו זה: יש לנו זוכה בתואר שער השנה בעולם
נגןהצצה ליום כיף של מנור סולומון ודנה
הצצה ליום חופשי של מנור סולומון ודנה
כדורגל ישראלי חדשות
ליגת העל Winner
ליגה לאומית
ליגות נמוכות
גביע המדינה
גביע הטוטו
גביע הטוטו לאומית
ליגת העל לנוער
וולה נוער וילדים
ספורט תיכוניים
ליגת ''יעז'' פוצ'יוולי
נבחרת ישראל
ליגת העל לנשים
הליגה הלאומית לנשים
התאחדות/שופטיםכדורגל עולמי חדשות
ליגה ספרדית
ליגה איטלקית
ליגת האלופות
הליגה האירופית
קונפרנס ליג
ליגה אנגלית
ליגה גרמנית
ליגה צרפתית
ליגה בלגית
ליגה הולנדית
ליגה רוסית
ליגה טורקית
ליגה יוונית
ליגה קפריסאית
ליגה סקוטית
ליגה פורטוגלית
ליגה שווייצרית
ליגה אוסטרית
ליגה פולנית
ליגה ארגנטינאית
ליגה ברזילאית
ליגת האומות
מוק' מונדיאל 26 (אירופה)
מונדיאליטו
יורו עד 21
ליגות נוספותכדורסל ישראלי חדשות
ליגת ווינר סל
גביע המדינה
גביע ווינר
לאומית גברים
ליגת ווינר אתנה נשים
ליגת התיכונים
נבחרת ישראלכדורסל עולמי
חדשות
NBA
יורוליג
יורוקאפ
ליגת האלופות של פיב''א
ליגה ספרדית
ליגה יוונית
ליגה איטלקית
ליגה טורקית
ליגה צרפתית
/* LAST / NEXT ROUNDs */