יום רביעי, 24.12.2025 שעה 20:39

"כאוס בישראל", "בפוליטיקה סייעו למכבי חיפה"

בסרביה סיקרו מקרוב את דחיית המשחק של הירוקים מול סכנין כדי להגיע רעננים יותר לגומלין מול הכוכב האדום בלגרד: "זאת הפכה למטרה בכדורגל הישראלי"

|
עומר אצילי (עמרי שטיין)
עומר אצילי (עמרי שטיין)

בסרביה כבר לא יכולים לחכות למשחק הגומלין בין הכוכב האדום למכבי חיפה בפלייאוף ליגת האלופות. אחרי שהירוקים ניצחו 2:3 במשחק הראשון וההעפלה לשלב הבתים הפכה לחלום ממשי, אלופת ישראל פנתה בבקשה לדחות את המשחק במחזור הראשון בליגת העל מול בני סכנין, על מנת להפחית מהעומס.

בסרביה לא נותרו אדישים לכך שבמנהלת וההתאחדות סייעו לירוקים בבקשתם לדחות את המשחק כדי להגיע רעננים יותר לקרב החשוב בבלגרד: “כאוס בישראל – שר הספורט נאלץ להתערב, במה שיעזור למכבי חיפה וייתן לפרנזי פיירו, שעינה את הכוכב האדום, עוד זמן להתאושש”.

בסרביה התעכבו גם על הטענה של בני סכנין, שכאשר זו בקשה לדחות את המשחק שלה מול מכבי נתניה כי הייתה מוכת קורונה, המפגש לא נדחה והקבוצה ספגה שבעה שערים עם סגל משני: “זאת הפכה למטרה בכדורגל הישראלי לעזור לחיפה לעלות לליגת האלופות”.

סמי עופר רעד: הרשת בטירוף מפיירו

בתוך כך, בסרביה מתייחסים גם ל”גיהנום” שצופה לקבוצה של ברק בכר בבלגרד, כאשר לפי הערכות בתקשורת המקומית נמכרו לא פחות מ-35,000 כרטיסים, כאשר הצפי הוא לאצטדיון מלא של 53 אלף אוהדים באצטדיון ראיקו מיטיץ’, בו תהיה תפאורה מיוחדת בהתמודדות.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
נגןעומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה ישר
עומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה במקום
נגןערן זהבי מבקר בבית של מאור בוזגלו
מישהו מתרגש: זהבי מבקר את בוזגלו בבית
נגןלאמין ימאל פתח יוטיוב ושיתף סרטון מהבית
לאמין ימאל פתח יוטיוב ושיתף סרטון מהבית
/* LAST / NEXT ROUNDs */