יום שישי, 26.12.2025 שעה 05:39
ליגת העל Winner 25-26
3515-3415הפועל ב"ש1
3318-3715בית"ר ירושלים2
2917-3215מכבי ת"א3
2519-2915הפועל ת"א4
2332-2915מכבי נתניה5
2216-2715מכבי חיפה6
2019-1915בני סכנין7
1824-2215הפועל חיפה8
1829-2215מ.ס אשדוד9
1726-2315הפועל פ"ת10
1733-1715עירוני טבריה11
1324-1715עירוני ק"ש12
1121-1315הפועל ירושלים13
439-1115מכבי בני ריינה14

יונגר ביקש מביהמ"ש דיון על החלטת המשטרה

הנאמן של בית"ר ביקש דיון בהול על החלטת המשטרה לקבל 11 מיליון ש"ח ערבות: "בקשה שאין בה היגיון". במועדון ממתינים להתפתחויות עם מכירת בני יהודה

|
יצחק יונגר (רדאד ג'בארה)
יצחק יונגר (רדאד ג'בארה)

הנאמן של בית”ר ירושלים, עורך הדין יצחק יונגר, הגיש לבית המשפט בקשה דחופה לקיים דיון בהול על החלטת המשטרה לקבל לידיה סכום של 11 מיליון ש”ח במזומן כערבות לחוב של סינגולריטים, זאת כחלק ממכירת המועדון.

יונגר נימק: “כבר במסגרת דרישתה הראשונה, דרשה משטרת ישראל כי כל הכספים האמורים להיות משולמים לחברת סינגולרטים, ישולמו באופן ישיר לחשבון יחידת החילוט. כך גם דרשה המשטרה כי להבטחת התשלומים, תיתן הקבוצה המחאות עתידיות כבר במועד קבלת אישור המשטרה להסכם, אלו יופקדו בנאמנות עד לאישור העברת הזכויות ואז יועברו ליחידת החילוט. גם לתנאים אלו הסכימו משה, הקבוצה, חברת סינגולרטים והרוכש.

כל ההבהרות וכל המסמכים הועברו למשיבה באופן מידי וכל התיקונים אשר התבקשו על ידי המשיבה 1 במסגרת דרישתה הראשונה של המשטרה התקבלו על ידי הקבוצה, על ידי משה ועל ידי הרוכש. הכל במטרה לקדם את ההסכם ולהוציא אותו אל הפועל במהירות האפשרית. יובהר, כי משה, הקבוצה, חברת סינגולרטים וברק מסכימים לדרישה המשטרה לפיה התשלום הנ"ל יועבר במישרין ליחידת החילוט. ואולם, הדרישה להמצאת בטוחה קניינית חיצונית הינה בלתי סבירה בנסיבות העניין, אינה מקובלת בעסקאות מסוג זה ויש בה כדי לסכל את ההסכם כולו הן עם ברק והן עם כל רוכש אחר”.

עו"ד יצחק יונגר (רדאד געו"ד יצחק יונגר (רדאד ג'בארה)

ברק אברמוב שמנהל משא ומתן לרכישת הקבוצה מתעקש שהנושא הזה יוסר מסדר היום, בבית"ר אומרים שהתנאי של המשטרה על הפקדת 11 מיליון ש”ח לא תאפשר את מכירת המועדון לאברמוב או לכל אדם אחר: "זו בקשה לא ברורה, אין בה היגיון, מקווים שבית המשפט יהפוך את החלטת המשטרה, יש פה גם את מימד הלחץ שלנו בזמן".

במקביל בבית"ר ממתינים להתפתחויות במכירת בני יהודה. בבית וגן מבינים כי מכירת הקבוצה מהלאומית הוא הצעד החשוב ביותר כרגע כדי שתהיה בכלל אפשרות להתקדם עם אברמוב. בצד המקצועי, הקבוצה חזרה ממחנה אימון שהוגדר על ידי אנשי הקבוצה: "מחנה מצוין".

שחקני בית"ר ירושלים (האתר הרשמי של בית"ר י-ם)שחקני בית"ר ירושלים (האתר הרשמי של בית"ר י-ם)

השחקנים וכך גם הצוות המקצועי מחכים להתפתחויות בנוגע למכירת הקבוצה. אם הכול יעבור כשורה ובית"ר תימכר לאברמוב, יש כוונה להתחזק בשניים עד שלושה זרים ובעוד שחקן ישראלי. כולם מקווים שהבעלים הבא יהיה ברק אברמוב, שייתן אור ירוק לחיזוק הקבוצה לפי הצרכים של יוסי אבוקסיס. בשל ביטול משחקי גביע הטוטו, בבית"ר יקיימו משחקי אימון.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
נגןעומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה ישר
עומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה במקום
נגןערן זהבי מבקר בבית של מאור בוזגלו
מישהו מתרגש: זהבי מבקר את בוזגלו בבית
/* LAST / NEXT ROUNDs */